Beoordelingen Autobedrijf Den Hartog B.V.

8,5
293 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,3
291 t/m 293 van 293 beoordelingen

Anoniem uit Stampersgat

08-02-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via een relatie positieve berichten gehoord over dit bedrijf. Tijdens ons bezoek, waarin we aangaven op zoek te zijn naar een goede gebruikte auto, prettig geholpen. Op ons verzoek stonden een paar dagen later keurig 2 auto's klaar voor een proefrit. Ook nu weer vriendelijk geholpen, en nam men ruim de tijd voor ons, ook voor het afhandelen van de koopovereenkomst.
Bereikbaarheid is ok, maar als je niet bekend bent in Hellevoetsluis is het even zoeken om te parkeren in de drukke Rijksstraatweg, zeker op zaterdag.


Ja, ik beveel dit aan

Michelle uit Spijkenisse

08-02-2012
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jorn uit Gouda

08-02-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via de site van Autobedrijf den Hartog een mooie Opel Corsa occasion gevonden voor een goede prijs. In de eerste week na aanschaf ontdekte ik wat kleine gebreken aan de auto. Het is natuurlijk geen nieuwe auto, dus heb hier alle begrip voor. Telefonisch contact gehad met de werkplaats om een afspraak te maken, om de auto na te laten kijken. Ik kreeg keurig een leenauto mee, aangezien ik niet in de buurt woon. Na enkele uren stond de auto weer klaar, en zijn alle gebreken kostenloos verholpen. Keurig, vriendelijk personeel die hun vak verstaan! Service zoals het hoort.


Ja, ik beveel dit aan