Beoordelingen Autobedrijf Den Hartog B.V.

8,5
308 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 308 beoordelingen

Erik uit Brielle

02-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima geholpen door de sales van dit bedrijf bij de aanschaf van een tweede hands auto. Deskundig, vriendelijk en niet opdringerig. Volledig duidelijk en transparant over alle voorwaarden zodat je weet waar je aan toe bent. Een top bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-05-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Na een lange zoektocht met erg fijne hulp van Den Hartog de auto die ik zocht kunnen vinden. Met alle geduld en kennis geholpen bij het maken van deze keuze. Nog altijd blij met mijn aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Den Haag

20-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zaterdag 13 April 2019, ik ben op 2 0 maart 2019 geopereerd aan mijn rug en moest een hogere instap auto zoeken en kwam terecht bij Opel den Hartog, na een goede ontvangst en gesprek met het personeel heb ik daar een Opel Crossland X gekocht. omdat ik zelf in Den Haag woont en nog niet zo lang kan rijden ben ik er zo gekomen samen met mn zoon uit Rotterdam als chauffeur,als Service is de auto toen voor mij thuis bezorgt in Den Haag wat ik dus erg op prijs heb gesteld en hier voor de verkoper Ed ,nog er Bedankt voor deze service.


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Hellevoetsluis

21-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mijn ouders kopen al jaren hun auto's bij den Hartog.
Inmiddels heb ikzelf ook al vier auto's gekocht, de laatste auto was mijn eerste nieuwe auto. Bij de drie jong gebruikte auto's en mijn nieuwe Opel Grandland werd er veel tijd en aandacht geschonken qua uitleg en hebben de jongens van de verkoop mij ook geholpen om Android auto op mijn telefoon te installeren. Nog elke dag als ik in mijn auto stap, dan heb ik een brede grijns op mijn gezicht.

Mijn ervaring met den Hartog is dus al jaren top, harde werkers, gericht op particulieren en een TOP service!


Ja, ik beveel dit aan

Matthieu uit Hellevoetsluis

01-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima garage, vriendelijke en behulpzame medewerkers. Kom hier sinds jaren en heb hier onlangs mijn 13e nieuwe opel (Granland X) gekocht. De verkoopmedewerkers zijn niet opdringerig en nemen altijd ruime tijd voor voorlichting.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Oostvoorne

03-10-2018
6,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Begin dit jaar een nieuwe Mokka X gekocht. Bij het wegrijden in de eerste versnelling ontstonden er schokkende bewegingen. Dit bleek een fout in de software te zijn. Had een kleine moeite geweest om de Mokka-rijders hier op te attenderen. Heeft inmiddels een update van de software plaatsgevonden. Euvel is verholpen.
Ook "klappende" geluiden wanneer de airco aan staat. Is niet te verhelpen, dit is een "product eigenschap"....?


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Hellevoetsluis

10-08-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Tijdens aanschaf traject heeft Sales-Jedi Ed ons gedegen, vriendelijk en geduldig bediend.
Aflevering ging ook top! ( & vlotter dan verwacht! :-)
Ga zo door allen daar!


Ja, ik beveel dit aan

Dies uit Hellevoetsluis

31-05-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na lang zoeken het probleem gevonden en naar volle tevredenheid opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Carmen uit Zuidland

10-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Hele goede service!
Tijdens de aanschaf van mijn nieuwe auto ben ik geholpen door Ed, hij neemt ruim de tijd voor je, zodat je zeker weten de juiste keuze maakt.


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Hellevoetsluis

06-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom al vanaf 1974 bij De Hartog, dat zegt al genoeg.


Ja, ik beveel dit aan