Beoordelingen Autobedrijf den Hartogh

9,3
20 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 20 beoordelingen

Joke uit Steendam

07-07-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Aardige,betrouwbare,vakbekwame mensen, hebben mij meerder keren uitstekend geholpen, zelfs telefonisch bij enorme pech in het buitenland veroorzaakt door een malafide garage op aanbeveling van onze ANWB! Uitstekende service: TOP!!!


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Groningen

13-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima dealer en reparatiebedrijf. Hart voor de klanten en voor auto’s. De moeite waard om vanuit de stad Groningen naartoe te rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Uithuizermeeden

25-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende service! Waar anderen stoppen, gaat Den Hartogh door. Denken mee met de klant. Heldere communicatie. Prima prijs kwaliteit verhouding. Zeer betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Adorp

21-02-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: wat is dit een geweldige garage je word altijd korrekt geholpen en altijd snel weer de weg op geweldig leuk en behulpzaam personeel en altijd tijd voor een praatje en natuurlijk koffie hier ga ik nooit weer weg mijn volgende auto word hier gekocht en nergens anders


Ja, ik beveel dit aan

P.J.H. uit Uithuizermeeden

15-02-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hier wordt je nog echt als klant behandelt. Je bent hier echt geen nummer. Ik heb er mijn eerste gebruikte auto gekocht een Nissan Note. En ik zal er zeker weer een auto kopen. Ik heb nog niet eerder zoon goeie auto gehad. Ik heb in het verleden een andere merk gereden maar daar was nog wel eens wat mee. Dus ik hoop als ik er weer een auto koop dat ik daar weer net zoveel plezier van mag hebben.


Ja, ik beveel dit aan

T uit Uithuizen

15-01-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service, klant vriendelijk, goede prijs kwaliteits verhouding
Loop al meer dan 25 jaar bij den hartogh en bevalt zeer goed


Ja, ik beveel dit aan

Agnes uit Cadzand

03-07-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Al jaren klant, zeer goede service, eerlijke prijs


Ja, ik beveel dit aan

Menno uit Grijpskerk

11-05-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top bedrijf erg klantgericht met groot meedenkend vermogen


Ja, ik beveel dit aan

h. uit WESTERNIELAND

04-03-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al vele jaren klant. Uitstekende service


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit GRONINGEN

14-05-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een Nissan dealer die leeft voor het merk,weten alle ins en outs van Nissan.

Heb jarenlang een oudere Nissan en een ander merk bij dit bedrijf in onderhoud gehad, perfecte en creatieve oplossingen met name prijsstelling!


Ja, ik beveel dit aan