Beoordelingen Autobedrijf Dirks B.V.

9,3
151 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 151 beoordelingen

Gabrielle uit Zaandam

14-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn buitengewoon goed geholpen en hebben een groot vertrouwen in dit bedrijf. We werden persoonlijk, zorgvuldig en fijn begeleid door Robert Dirks, binnen een vertrouwelijke, informele sfeer.


Ja, ik beveel dit aan

suzanne uit budel

30-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer net bedrijf met kennis van zaken en geen opdringerigheid met betrekking tot aankoop van een mooie citroen c1


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Geleen

18-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij werden zeer gastvrij ontvangen en voorzien van zeer deskundig advies door de heer Robert Dirks voor de mogelijke aankoop van een gebruikte DS5. Het leek wel alsof hij ons geen product wilde verkopen maar ons alleen maar als zeer tevreden klanten wilde laten weggaan.ook de nzaorg was prima. Zeer aanbevelens waardig


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Waalre

12-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een no-nonsense bedrijf met korte lijntjes, zowel naar directie, als ook naar een monteur. Directie investeert in personeel en (moderne) apparatuur, zijn dus up-to-date. Deze kwaliteiten en dus de deskundigheid zijn voor mij voldoende reden om Autobedrijf Dirks in Bergeijk als goed aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Bladel

04-08-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Afgelopen maand voor het eerst mijn auto laten keuren bij autobedrijf Dirks. Een zeer nette garage en showroom. Klantvriendelijkheid staat centraal, evenals de deskundigheid.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Tilburg

23-05-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen jaar via internet op zoek gegaan naar een DS4 en deze bij dit bedrijf aangekocht. Keurige nette auto (zoals op internet ook omschreven), prijs/kwaliteit klopt gewoon. Net bedrijf waar ik correct behandeld ben.


Ja, ik beveel dit aan

Stan uit Vessem

09-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer vriendelijke mensen, staan altijd voor je klaar ook net voor sluiten nemen ze ruim de tijd om je te helpen. Afspraken worden goed nageleefd, ik kom hier al jaren


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Bergeijk

08-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Autobedrijf Dirks is al sinds vele jaren ons vaste adres voor onderhoud, reparatie en aanschaf auto. Het is een zeer betrouwbaar bedrijf, klantvriendelijke en bekwame medewerkers en de service is perfect!


Ja, ik beveel dit aan

Guido uit Bergeijk

31-03-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vriendelijk personeel die klanten netjes te woord staan en helpen.


Ja, ik beveel dit aan

Nancy uit Bergeijk

31-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Superfijn bedrijf met gemotiveerde mensen.


Ja, ik beveel dit aan