Beoordelingen Autobedrijf Dirks B.V.

9,3
146 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 146 beoordelingen

Peter uit Tilburg

23-05-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen jaar via internet op zoek gegaan naar een DS4 en deze bij dit bedrijf aangekocht. Keurige nette auto (zoals op internet ook omschreven), prijs/kwaliteit klopt gewoon. Net bedrijf waar ik correct behandeld ben.


Ja, ik beveel dit aan

Stan uit Vessem

09-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer vriendelijke mensen, staan altijd voor je klaar ook net voor sluiten nemen ze ruim de tijd om je te helpen. Afspraken worden goed nageleefd, ik kom hier al jaren


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Bergeijk

08-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Autobedrijf Dirks is al sinds vele jaren ons vaste adres voor onderhoud, reparatie en aanschaf auto. Het is een zeer betrouwbaar bedrijf, klantvriendelijke en bekwame medewerkers en de service is perfect!


Ja, ik beveel dit aan

Guido uit Bergeijk

31-03-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vriendelijk personeel die klanten netjes te woord staan en helpen.


Ja, ik beveel dit aan

Nancy uit Bergeijk

31-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Superfijn bedrijf met gemotiveerde mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Bergeijk

12-03-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer goede ervaring met dit bedrijf, deskundig en vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Robbie uit Veldhoven

08-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijne mensen die weten wat service is.


Ja, ik beveel dit aan

pascal uit valkenswaard

29-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: hallo, citroen c1 gekocht en zeer tevreden over auto, ik moet overdag werken en autobedijf dirks gebeld of we ook na 6 u konden komen, dat was helemaal geen probleem en auto stond netjes droog en blinkend in showroom, we werden vriendelijk ontvangen en geen opdringerigheid van robert want daar zo,n hekel aan wat onze ervaring ergens anders was. kregen goede uitleg en ook goede prijs voor onze inruilauto, proefritje gemaakt en het was zo rond, week daarna opgehaald en nog steeds met plezier rondrijden. kortom een net en goed bedrijf!!


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Eersel

11-11-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bedrijf met kundige mensen en goede service. Ben al jaren een zeer tevreden klant en zal dit nog jaren bijven.


Ja, ik beveel dit aan

tonnie uit valkenswaard

21-07-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: hagelbui op auto, belde autobedrijf dirks op en aangezien het zeer druk was (ja er waren meer dan 200 klanten met hagelschade) werd ik binnen uur teruggebeld en afspraak gemaakt voor verzekering en kreeg direct gratis leenauto mee en binnen 10 dagen was mijn auto weer als nieuw. dikke pluim voor het hele team...


Ja, ik beveel dit aan