Beoordelingen Autobedrijf Dirks B.V.

9,2
139 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 139 beoordelingen

pascal uit valkenswaard

29-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: hallo, citroen c1 gekocht en zeer tevreden over auto, ik moet overdag werken en autobedijf dirks gebeld of we ook na 6 u konden komen, dat was helemaal geen probleem en auto stond netjes droog en blinkend in showroom, we werden vriendelijk ontvangen en geen opdringerigheid van robert want daar zo,n hekel aan wat onze ervaring ergens anders was. kregen goede uitleg en ook goede prijs voor onze inruilauto, proefritje gemaakt en het was zo rond, week daarna opgehaald en nog steeds met plezier rondrijden. kortom een net en goed bedrijf!!


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Eersel

11-11-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bedrijf met kundige mensen en goede service. Ben al jaren een zeer tevreden klant en zal dit nog jaren bijven.


Ja, ik beveel dit aan

tonnie uit valkenswaard

21-07-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: hagelbui op auto, belde autobedrijf dirks op en aangezien het zeer druk was (ja er waren meer dan 200 klanten met hagelschade) werd ik binnen uur teruggebeld en afspraak gemaakt voor verzekering en kreeg direct gratis leenauto mee en binnen 10 dagen was mijn auto weer als nieuw. dikke pluim voor het hele team...


Ja, ik beveel dit aan

S. uit Bergeijk

03-06-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij deze garage een afspraak gemaakt voor een onderhoudsbeurt met APK. Tijdens de APK bleek er toch iets meer mis te zijn dan gedacht. Door de garage is mooi meegedacht over de planning. Ze konden mij precies vertellen wat de kosten zijn en de verwachte tijd. Ik werd telefonisch op de hoogte gehouden over de voortgang. Kortom ben ik zeer tevreden over deze mannen. Volgende keer zeker weer hierheen.


Ja, ik beveel dit aan

henk uit valkenswaard

02-06-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer goed bedrijf met goede service


Ja, ik beveel dit aan

Mariandl en Gerrit uit Alphen aan den Rijn

30-05-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een aangename verrassing wachtte ons toen wij aankwamen bij Autobedrijf Dirks in Bergeijk. De auto waarmee wij een proefrit kwamen maken stond gepoetst en wel gereed in de showroom met de deuren wagenwijd open....
De eigenaar van het autobedrijf (familiebedrijf) de heer Robert Dirks ontving ons hartelijk en onze eerste indruk van prettig: geen haast, geen verkooppraat, niet aandringen, maar een duidelijke uitleg over de auto met de opmerking veel plezier met de proefrit en neem de tijd.
Dat maak je wel anders mee bij de grote, bekende autodealers.
Ook na de proefrit een prettig gesprek, een correcte afhandeling van zaken (wij kregen een mooie prijs terug voor onze eigen auto) en nog een goede tip waar we konden gaan lunchen.
Wij wonen meer dan 1,5 uur rijden verwijderd van Bergeijk, maar de prettige ontvangst/sfeer, de inruilprijs voor onze auto en zeker niet in de laatste plaats de mooie auto die wij mee terug naar huis namen, waren de rit dubbel en dwars waard. Niets dan lof voor Autobedrijf Dirks in Bergeijk!


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Eersel

06-05-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Leuke receptioniste


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Valkenswaard

21-04-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Net bedrijf met goede service en vriendelijke mensen


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Den haag

10-04-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet hier terecht gekomen voor aankoop van een gebruikte C4 Cactus. Dit is een bedrijf waar veel andere nog van kunnen leren. Nette mensen, eerlijk advies en goede service. Wij zijn erg blij met onze aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Luyksgestel

09-04-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Als er problemen zijn blijven ze net zo lang zoeken tot ze het hebben opgelost, zeer goede service en je kan er altijd terecht. Bijzonder vriendelijk en correct bedrijf met oog voor de klant, ik ben absoluut zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan