Beoordelingen Autobedrijf Donkers

9,3
36 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 36 beoordelingen

Sabine uit Oosterhout

28-09-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Correcte en snelle service van zeer goede kwaliteit! Ik rij de Volkswagen polo die ze na mijn wensen naar chaam hebben gehaald om rij klaar te maken dan ook met veel plezier. Hierbij verzorgen Bert-Jan en Yvonne ook de opslag voor mijn winterbanden. Een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Merlijn uit Baarle-Nassau

21-09-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kocht 3 maanden geleden een auto hier. Auto is 17 jaar oud maar werd bij de aflevering behandeld als een nieuwe! Hij rijdt als een treintje en ik kan iedere dag veilig naar m'n werk. Bert-Jan en Yvonne zijn kanjers en leveren topservice!


Ja, ik beveel dit aan

Gina uit Oosterhout

19-09-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij rijden nu een Kia Sportage! Stel je wens en autobedrijf Donkers regelt het voor je!En goed!
En als je je auto gaat ophalen dan is het helemaal feest!Mét een leuke attentie!
Onze zoon ook aangeraden en zij zijn inmiddels ook daar geslaagd en zeer content!
Fam Donkers zijn uiterst aardig echtpaar,ik voel me er "thuis".Toppie!


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Woerden

07-08-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op de website van Autobedrijf Donkers een auto gezien en contact met ze gezocht. Helaas was de auto verkocht maar ze boden direct aan om opzoek te gaan naar een vergelijkbare auto. Dezelfde dag belde ze met de mededeling dat ze een auto hadden gevonden. Direct de foto's per mail ontvangen en de auto zonder gezien te hebben gekocht. Erg vriendelijke mensen zeer goede service een aanbeveling waard!!


Ja, ik beveel dit aan

Judith uit Tilburg

31-07-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Donkers is een kleinschalig autobedrijf waar men de klant kent en herkent.


Ja, ik beveel dit aan

Robbin uit Tilburg

24-07-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen Weekend mijn bij autobedrijf Donkers gekochte auto opgehaald!
Zeer tevreden over het contact over aflevering en dergelijke.
Bedrijf staat goed aangeschreven in de regio(en daarbuiten) en niet voor niets! Eerlijk en deskundig advies.


Ja, ik beveel dit aan

Marlie uit Breda

03-07-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb mijn auto bij autobedrijf Donkers in Chaam gekocht. Net buiten de garantie een defect aan de auto gekregen en toch kosteloos gerepareerd door de geweldige service.


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit chaam

01-07-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb via autobedrijf donkers een mooie tweedehands auto gevonden en gekocht. Ze waren heel behulpzaam met het zoeken naar de juiste auto voor mij. De auto werd ook voor mij opgehaald en nagekeken. Zo kon ik er vanuit gaan dat de auto in orde was voordat ik hem kocht. Ze waren bij Donkers zeer vriendelijk. Toen ik de auto op ging halen was hij helemaal gepoetst, en er werd duidlijk verteld wat er nog aan de auto was gedaan.
Ze hebben zelfs ook nog geholpen met het oplossen van een probleem met de parrot die in de auto zat.
Ik ben heel erg tevreden met mijn autootje en met de service van Autobedrijf Donkers


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Chaam

01-07-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service, betrouwbaar advies.


Ja, ik beveel dit aan

Albertine en Wim uit Breda

30-11-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben vorig jaar met grote tevredenheid onze 1e auto bij deze garage gekocht. Ons 2e autootje was ook in onderhoud bij hen en na gehoord te hebben dat deze aan vervanging toe was (kon nog wel door de keuring) kregen wij een berichtje dat er een auto ingeruild zou worden wat wel wat voor ons zou kunnen zijn. Ons vertrouwen in deze garage is zo groot dat wij na te zijn gaan kijken gelijk besloten hebben deze auto te nemen.
Wij zijn dus voor de 2e keer heel tevreden kopers en zullen dit beslist doorgeven aan familie en vrienden.


Ja, ik beveel dit aan