Beoordelingen Autobedrijf Donkers

9,4
48 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 48 beoordelingen

Mevr. I. uit Sint-Oedenrode

20-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer recent kocht ik mijn auto bij Donkers in Chaam. Ik kwam er terecht via internet. De auto die ik zocht stond bij hen in de showroom. Ik kocht er een hele fijne Suzuki waar door Donkers op mijn verzoek cruise-control werd ingebouwd. Alles geheel naar mijn wens. Vriendelijke en opgewekte mensen die waar maken wat ze beloven. Uitstekende service en kwaliteit.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Chaam

25-09-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Nelly en Ton uit Chaam
Maandagavond met pech langs de snelweg en donderdag met een mooie tweedehands auto weer tevreden garage Donkers uit.
Met behulp van Yvonne en Bert Jan zeer snel weer aan een andere auto geholpen. Snel en vakkundig.


Ja, ik beveel dit aan

Frank en Karien uit Roosendaal

30-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuke auto gekocht voor mooie prijs met hele goede garantie voorwaarden .


Ja, ik beveel dit aan

Frank en Karien uit Roosendaal

30-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuke auto gekocht voor mooie prijs met hele goede garantie voorwaarden .


Ja, ik beveel dit aan

Tessa uit Chaam

11-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was op zoek naar een andere auto
Yvonne heeft geholpen met zoeken en Bert Jan heeft geadviseerd
Ontzettend leuk contact gehad tijdens de zoektocht en uiteindelijk ook een andere auto gevonden
Top service, goed advies, leuk contact...helemaal blij met mijn nieuwe auto ( en ook nog een flesje wijn) de deur weer uit!


Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Ulvenhout

03-04-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vakkundig en voordelig voor onderhoud. Recent heeft donkers ons geholpen met het kopen van een tweedehands auto. Ze doen echt hun best en steken er veel tijd in. Betrouwbare garage.


Ja, ik beveel dit aan

A uit chaam

30-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: weten altijd wat het kost en is heel kundig en vriendelijk de koffie staat altijd klaar


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk en professioneel bedrijf.
Helder naar hun klanten en behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan

Monique uit Breda

19-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een aardige, eerlijke en kundige mensen! Mijn auto bleek er erg slecht aan toe te zijn. Desondanks kreeg ik er nog een leuk bedrag voor terug en heb ik een prima auto teruggekocht. Goed onderhouden, keurig schoon en zelfs met een volle tank. Ik raad dit bedrijf iedereen aan!


Ja, ik beveel dit aan

Otto uit Teteringen

02-01-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben onze auto al enige jaren in onderhoud bij Donkers en een aantal keer via Donkers een tweedehands auto aangeschaft.

De service is top. Yvonne en Bert-Jan zijn vriendelijk, deskundig en open in de communicatie. Je wordt direct geholpen als je ze nodig hebt. Al een aantal keer ervaren dat ik direct terecht kon en mijn probleem ter plekke werd opgelost.


Ja, ik beveel dit aan