Beoordelingen Autobedrijf Donkers

9,3
43 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 43 beoordelingen

Koen uit Ulvenhout

03-04-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vakkundig en voordelig voor onderhoud. Recent heeft donkers ons geholpen met het kopen van een tweedehands auto. Ze doen echt hun best en steken er veel tijd in. Betrouwbare garage.


Ja, ik beveel dit aan

A uit chaam

30-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: weten altijd wat het kost en is heel kundig en vriendelijk de koffie staat altijd klaar


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk en professioneel bedrijf.
Helder naar hun klanten en behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan

Monique uit Breda

19-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een aardige, eerlijke en kundige mensen! Mijn auto bleek er erg slecht aan toe te zijn. Desondanks kreeg ik er nog een leuk bedrag voor terug en heb ik een prima auto teruggekocht. Goed onderhouden, keurig schoon en zelfs met een volle tank. Ik raad dit bedrijf iedereen aan!


Ja, ik beveel dit aan

Otto uit Teteringen

02-01-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben onze auto al enige jaren in onderhoud bij Donkers en een aantal keer via Donkers een tweedehands auto aangeschaft.

De service is top. Yvonne en Bert-Jan zijn vriendelijk, deskundig en open in de communicatie. Je wordt direct geholpen als je ze nodig hebt. Al een aantal keer ervaren dat ik direct terecht kon en mijn probleem ter plekke werd opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

José uit Berkel- Enschot

07-12-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bert-Jan en Yvonne van autobedrijf Donkers zijn vriendelijke mensen, fijn om zaken mee te doen. Ze hebben service hoog in het vaandel staan. Een tweede
hands auto gekocht die de eerste weken wat mankementen vertoonde maar dit werd keurig opgelost. De auto is super goed afgeleverd ondanks zijn leeftijd.(12 jaar oud)
Dit bedrijf is echt een aanrader, deze mensen staan 100% achter hun auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Waalwijk

29-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn inmiddels de tweede generatie die onze auto's in onderhoud hebben bij Donkers. Het is wel een stukje rijden vanuit Waalwijk, maar dat hebben wij er graag voor over. Yvonne en Bert-Jan zijn zeer deskundig, open en eerlijk in de communicatie. Een paar weken geleden naar volle tevredenheid een tweedehands Ford Focus aangeschaft via Donkers. Hierbij geeft Donkers je advies, helpt je met zoeken en wordt de verkoper en auto gecheckt als een auto naar wens gevonden is. Kortom, een echte aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Sabine uit Oosterhout

28-09-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Correcte en snelle service van zeer goede kwaliteit! Ik rij de Volkswagen polo die ze na mijn wensen naar chaam hebben gehaald om rij klaar te maken dan ook met veel plezier. Hierbij verzorgen Bert-Jan en Yvonne ook de opslag voor mijn winterbanden. Een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Merlijn uit Baarle-Nassau

21-09-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kocht 3 maanden geleden een auto hier. Auto is 17 jaar oud maar werd bij de aflevering behandeld als een nieuwe! Hij rijdt als een treintje en ik kan iedere dag veilig naar m'n werk. Bert-Jan en Yvonne zijn kanjers en leveren topservice!


Ja, ik beveel dit aan

Gina uit Oosterhout

19-09-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij rijden nu een Kia Sportage! Stel je wens en autobedrijf Donkers regelt het voor je!En goed!
En als je je auto gaat ophalen dan is het helemaal feest!Mét een leuke attentie!
Onze zoon ook aangeraden en zij zijn inmiddels ook daar geslaagd en zeer content!
Fam Donkers zijn uiterst aardig echtpaar,ik voel me er "thuis".Toppie!


Ja, ik beveel dit aan