Beoordelingen Autobedrijf Doornbos

8,7
491 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 491 beoordelingen

Anoniem

06-02-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

AJ uit Beilen

05-02-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettig bedrijf, er wordt gedaan wat er gedaan moet worden.
Voorheen altijd naar de Dealer geweest waar bijna altijd na de APK er een reparatie moest volgen, voortaan naar Autobedrijf Doornbos !


Ja, ik beveel dit aan

m.moes uit beilen

03-02-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

anoniem

03-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al jaren klant, dit naar alle tevredenheid.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-01-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Thea uit Beilen

29-01-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Klantvriendelijke en eerlijke garage. Uitleg over wat/waarom reparatie gedaan moest worden.
Lekkere koffie en fijne leenauto. Dikke pluim!!


Ja, ik beveel dit aan

Aaldert uit Assen

29-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kennis gemaakt met een fijne garage. Keurig gehouden aan de offerte. Ik kom hier zeker terug.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Beilen

28-01-2018
2,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deze ronde was de klant vriendelijk ver te zoeken


Anoniem

20-01-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

geert uit beilen

18-01-2018
5,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto op tijd gebracht voor APK keuring. Afgekeurd . Daarna
kostte reparatie zoveel tijd, en steeds weer waren er andere problemen,zodat het RWD begon te reageren, over het feit dat de datum van de APK werd overschreden.
De rekening voor voor al deze verrichtingen was zo fors, dat het vertrouwen in dit bedrijf gering is. Waar van akte