Beoordelingen Autobedrijf Doornekamp

8,6
15 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 15 beoordelingen

Nol uit Amersfoort

18-05-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gewoon hele goede garage !
Eerlijke klantbehsndeling en deskundig personeel


Ja, ik beveel dit aan

Margreet uit Leusden

13-03-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben zeer tevreden over deze garage!
Er wordt echt geluisterd naar je en de uitleg m.b.t. de werkzaamheden die gedaan moeten worden is duidelijk en eerlijk.
Van mijn daar gekochte Mazda heb ik al jaren veel plezier!


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Amersfoort

20-01-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb mijn auto in onderhoud bij Autobedrijf Doornekamp. Er wordt altijd met mij meegedacht om te zoeken naar een goede oplossing. Naast deskundig advies en klantvriendelijkheid zijn de werknemers altijd open en eerlijk tegen mij.
Naar mijn ervaring zorgt Autobedrijf Doornekamp elke keer weer voor een persoonlijk en vertrouwd gevoel.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit leusden

16-05-2015
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en betrouwbaar bedrijf voor de vierde keer een Mazda gekocht en weer meer dan tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Leusden

11-02-2014
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Erg prettige garage terwijl ik geen Mazda heb, gratis leenauto bij onderhoud ook erg fijn.


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Leusden

11-02-2014
7,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Erg prettige garage terwijl ik geen Mazda heb, gratis leenauto bij onderhoud ook erg fijn.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Utrecht

06-02-2014
3,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik ben behoorlijk verbaasd, dat Automobielbedrijf Doornekamp. Zo hoog scoort.
Ik ben zoals vele niet schrijven, erg ontevreden over Meneer Doornekamp.
Rekeningen zijn vaak veel te hoog en de klanktevredenheid vindt in grote mate erg slecht. De receptioniste is een aardige vrouw, maar haar man heeft moeite om sociaal te doen. Kortom, ik ben al jaren geen klant meer, juist om bovenstaande redenen. Ik heb lang geleden al een uitgebreide review vermeld, alleen is deze beoordeling helemaal nergens meer te bekenen. Erg vreemd! |
Maar goed, voor mij geen Automobielbedrijf Doornekamp meer.
Ik ben erg tevreden over Auto Versteeg Buurman Woudenberg B.V. Super goede service, na beurt of reparatie komt de monteur persoonlijk verslag doen.


Rob uit Amersfoort

07-11-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Erg aangename service en al vele jaren een tevreden klant.
Altijd goede en deskundige adviezen, betaalbare occasions die jaren probleemloos meegaan.


Ja, ik beveel dit aan

godfried uit huizen

23-06-2013
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: klantvriendelijk, geïnteresseerd en vakkundig.


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Leusden

06-06-2013
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service en persoonlijke benadering. Vind je niet meer bij veel bedrijven. blijf hier zeker terugkomen voor onderhoud!


Ja, ik beveel dit aan