Beoordelingen Autobedrijf Doornekamp

8,9
21 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 21 beoordelingen

nico uit LEUSDEN

21-12-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: deskundig vriendelijk en een prima service


Ja, ik beveel dit aan

Alvin uit Monnickendam

21-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel prettig zaken gedaan en een uitstekende aftersales.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Utrecht

21-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Feit dat ik uit Utrecht kom en bij Doornekamp kom moet voldoende zeggen. Erg tevreden dus.


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Leusden

21-12-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima bedrijf. Altijd eerlijk en reëel. Goede adviezen. Doen net dat beetje extra, zoals het bieden van een gratis leenfiets of leenauto. Communiceren goed over reparaties en verwachte kosten. Geen verrassingen. Wij zijn al 12 jaar klant met twee auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Didier uit Amersfoort

21-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik kom hier alweer vele jaren eerst alleen bij Herman maar later ook bij Chris. Pak hem beet 8 jaar verder en inmiddels 4 nieuwe mazda's kan ik niet anders zeggen wat een fijne garage. Ik ben heel wat auto merken gewend en kon me maar wat vaak niet vinden bij de garage omdat je maar een nummer bent. Dat is hier wel anders! dat ene stapje harder lopen maar ook het persoonlijke wat het compleet maakt.


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit A.ersfoort

21-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Nol uit Amersfoort

18-05-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gewoon hele goede garage !
Eerlijke klantbehsndeling en deskundig personeel


Ja, ik beveel dit aan

Margreet uit Leusden

13-03-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben zeer tevreden over deze garage!
Er wordt echt geluisterd naar je en de uitleg m.b.t. de werkzaamheden die gedaan moeten worden is duidelijk en eerlijk.
Van mijn daar gekochte Mazda heb ik al jaren veel plezier!


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Amersfoort

20-01-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb mijn auto in onderhoud bij Autobedrijf Doornekamp. Er wordt altijd met mij meegedacht om te zoeken naar een goede oplossing. Naast deskundig advies en klantvriendelijkheid zijn de werknemers altijd open en eerlijk tegen mij.
Naar mijn ervaring zorgt Autobedrijf Doornekamp elke keer weer voor een persoonlijk en vertrouwd gevoel.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit leusden

16-05-2015
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en betrouwbaar bedrijf voor de vierde keer een Mazda gekocht en weer meer dan tevreden


Ja, ik beveel dit aan