Beoordelingen Autobedrijf Doornink

9,7
23 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,7
  • Klantvriendelijkheid 10,0
  • Bereikbaarheid 10,0
1 t/m 10 van 23 beoordelingen

Micha uit Deventer

10-07-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jan Hendrik uit Gorssel

11-04-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Er fijne garage, komen goed afspraken na en overleggen als er wat is om zo tot een geschikte oplossing te komen.


Ja, ik beveel dit aan

rolf uit deventer

15-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Marianne uit Deventer

13-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijne garage. De beste die er is. Ik raad hem iedereen aan en ga nooit meer naar een andere. Goed, betrouwbaar, deskundig, goede prijs kwaliteitverhouding. Kan hem iedereen aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Laren

07-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-04-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: APK van de camper en door goede ervaring nu ook onderhoud & apk personen auto


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Deventer

17-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onderussen al een jaar of 6 mijn auto's hier in onderhoud en ik zou voor geen goud meer van garage wisselen.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Olst

31-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Autobedrijf Doornink is een uitstekende garage. Een echte gezinsgarage, die uitblinkt in de vakkundigheid van Erik Doornink en zijn monteurs gecombineerd met het enthousiasme en oprechte intresse van gastvrouw Jessica Doornink. Vooraf weet je waar je aan toe bent en mochten ze iets anders tegenkomen, dan gaat dat altijd in overleg en denken met je mee in de keuze in prijs/kwaliteit/(niet)merkonderdelen en zijn hier onafhankelijk en eerlijk in. Ik raad iedereen deze garage aan!


Ja, ik beveel dit aan

Jan Hendrik uit Gorssel

28-07-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Aardige mensen die ook met je mee willen denken en niet uit zijn om het onderste uit de kan te halen, maar gewoon eerlijk werk verlenen. Erik is een allround vakman die je van goed advies kan voorzien. Geen verrassingen achteraf. De auto's van mijn familieleden zijn inmiddels ook bij Doornink in onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Deventer

19-05-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Autobedrijf Doornink was me aanbevolen door een kennis. En ik kan bevestigen dat alle andere recensies kloppen: dit bedrijf is goudeerlijk, en je hoeft niet bang te zijn dat je allerlei onnodige kosten voor je kiezen krijgt. Is er wel iets, dan denken ze met je mee om een goedkope en technisch verantwoorde oplossing te bedenken. Ben hier pas klant, maar Doornink is van mijn landizie verzekerd!


Ja, ik beveel dit aan