Beoordelingen Autobedrijf Doornink

9,6
18 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,7
1 t/m 10 van 18 beoordelingen

Anoniem

27-04-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: APK van de camper en door goede ervaring nu ook onderhoud & apk personen auto


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Deventer

17-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onderussen al een jaar of 6 mijn auto's hier in onderhoud en ik zou voor geen goud meer van garage wisselen.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Olst

31-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Autobedrijf Doornink is een uitstekende garage. Een echte gezinsgarage, die uitblinkt in de vakkundigheid van Erik Doornink en zijn monteurs gecombineerd met het enthousiasme en oprechte intresse van gastvrouw Jessica Doornink. Vooraf weet je waar je aan toe bent en mochten ze iets anders tegenkomen, dan gaat dat altijd in overleg en denken met je mee in de keuze in prijs/kwaliteit/(niet)merkonderdelen en zijn hier onafhankelijk en eerlijk in. Ik raad iedereen deze garage aan!


Ja, ik beveel dit aan

Jan Hendrik uit Gorssel

28-07-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Aardige mensen die ook met je mee willen denken en niet uit zijn om het onderste uit de kan te halen, maar gewoon eerlijk werk verlenen. Erik is een allround vakman die je van goed advies kan voorzien. Geen verrassingen achteraf. De auto's van mijn familieleden zijn inmiddels ook bij Doornink in onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Deventer

19-05-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Autobedrijf Doornink was me aanbevolen door een kennis. En ik kan bevestigen dat alle andere recensies kloppen: dit bedrijf is goudeerlijk, en je hoeft niet bang te zijn dat je allerlei onnodige kosten voor je kiezen krijgt. Is er wel iets, dan denken ze met je mee om een goedkope en technisch verantwoorde oplossing te bedenken. Ben hier pas klant, maar Doornink is van mijn landizie verzekerd!


Ja, ik beveel dit aan

Edith uit Deventer

25-05-2015
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar, deskundig en erg klantvriendelijk! Jessica heeft me door het hele aankoopproces geloodst en Erik is deskundig en eerlijk. Erg blij met autobedrijf Doornink!


Ja, ik beveel dit aan

Arthur uit Deventer

10-05-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbaar, eerlijk en uitstekend goede service en dit voor een vriendelijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Deventer

05-03-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een Ford Ka aangeschaft bij Doornink en zijn zeer tevreden. De auto is op alle punten nagelopen en voorzien van nieuwe banden, ruitenwissers etc, Hele vriendelijke en deskundige mensen. en niet onbelangrijk, een eerlijke prijs! Ik kan Autobedrijf Doornink zeker aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-02-2015
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik had interesse in een auto die Autobedrijf Doornink te koop had staan, ze hebben me uiterst uitgebreid te woord gestaan en eerlijk verteld wat de staat van de auto was. Ondanks een aantal vragen mijnerzijds ben ik continu keurig behandeld door Jessica.
Dikke pluim.
Auto uiteindelijk niet gekocht omdat ik zelf mijn auto eerst kwijt moest.


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Deventer

05-02-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Sinds een paar jaar vaste klant van Doornink. Goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs, met vriendelijk personeel!


Ja, ik beveel dit aan