Beoordelingen Autobedrijf Doornink

9,6
15 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,7
1 t/m 10 van 15 beoordelingen

Jan Hendrik uit Gorssel

28-07-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Aardige mensen die ook met je mee willen denken en niet uit zijn om het onderste uit de kan te halen, maar gewoon eerlijk werk verlenen. Erik is een allround vakman die je van goed advies kan voorzien. Geen verrassingen achteraf. De auto's van mijn familieleden zijn inmiddels ook bij Doornink in onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Deventer

19-05-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Autobedrijf Doornink was me aanbevolen door een kennis. En ik kan bevestigen dat alle andere recensies kloppen: dit bedrijf is goudeerlijk, en je hoeft niet bang te zijn dat je allerlei onnodige kosten voor je kiezen krijgt. Is er wel iets, dan denken ze met je mee om een goedkope en technisch verantwoorde oplossing te bedenken. Ben hier pas klant, maar Doornink is van mijn landizie verzekerd!


Ja, ik beveel dit aan

Edith uit Deventer

25-05-2015
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar, deskundig en erg klantvriendelijk! Jessica heeft me door het hele aankoopproces geloodst en Erik is deskundig en eerlijk. Erg blij met autobedrijf Doornink!


Ja, ik beveel dit aan

Arthur uit Deventer

10-05-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbaar, eerlijk en uitstekend goede service en dit voor een vriendelijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Deventer

05-03-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een Ford Ka aangeschaft bij Doornink en zijn zeer tevreden. De auto is op alle punten nagelopen en voorzien van nieuwe banden, ruitenwissers etc, Hele vriendelijke en deskundige mensen. en niet onbelangrijk, een eerlijke prijs! Ik kan Autobedrijf Doornink zeker aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-02-2015
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik had interesse in een auto die Autobedrijf Doornink te koop had staan, ze hebben me uiterst uitgebreid te woord gestaan en eerlijk verteld wat de staat van de auto was. Ondanks een aantal vragen mijnerzijds ben ik continu keurig behandeld door Jessica.
Dikke pluim.
Auto uiteindelijk niet gekocht omdat ik zelf mijn auto eerst kwijt moest.


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Deventer

05-02-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Sinds een paar jaar vaste klant van Doornink. Goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs, met vriendelijk personeel!


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Deventer

03-02-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ken Erik al als 1e monteur en chef werkplaats voor hij zelf zijn zaak begon. Dus toen hij voor zichzelf begon was het voor mij vanzelfsprekend dat ik voor onderhoud van mijn auto bij hem kwam. Sindsdien ben ik nooit teleurgesteld in zijn eerlijke manier van werken en zijn adviezen met betrekking tot eventuele reparaties.
Ook de auto's van mijn kinderen zijn bij hem in onderhoud.
Ik zou zeggen ga zo door familie Doornink en veel succes met jullie zaak.


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Deventer

28-06-2012
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Autobedrijf Doornink is zeker mijn garage, altijd vriendelijk en je krijgt meteen het gevoel dat zit wel goed hier.



Ja, ik beveel dit aan

R. uit Deventer

23-04-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goed bedrijf zonder extra kosten, bij een dealer moet je tegenwoordig betalen als een probleem opgezocht moet worden en daarna betaal je voor de reparatie, is dat niet dubbelop!!!
Niet bij Doornink, hoor je een rateltje (of hoe je het ook wil benoemen) en er is niks aan de hand,
kost het ook niks.
Geweldig.


Ja, ik beveel dit aan