Beoordelingen Vakgarage Duindam

8,8
334 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 334 beoordelingen

Mark uit Heeze

14-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aantal weken geleden heb ik hier een Audi A4 gekocht, die ik via een autosite vond. Meteen gebeld en zeer prettig te woord gestaan door de eigenaar dhr. Ron Duindam. Deze dacht goed mee, aangezien ik niet uit de buurt van Den Haag kom. Eerlijke uitleg over de auto in een prettige sfeer. Overeenstemming bereikt over de prijs en de administratieve afhandeling was zo gebeurd. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Nieuwerkerk ad Ijssel

04-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aanschaf Volvo V60 uit 2014


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Voorschoten

28-07-2018
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bedrijf is gewend zichzelf goede reviews te geven (als je goed gaat kijken, beoordelingen uit Enkhuizen, Vlissingen, Nijmegen, Groningen, etc? die gaan hun auto in Den Haag servicen? Veel van de 10-en hebben geen beschrijving van de ervaring.) Mogen zich sinds kort ook geen officiƫle Skoda dealer meer noemen, vind ik ook niet zo gek).


Paul uit Den haag

12-07-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg vriendelijk, meedenkend, servicegericht


Ja, ik beveel dit aan

emile uit nijmegen

17-06-2018
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: niet terugbellen ondanks 3 verzoeken, gedane toezeggingen niet nakomen en mistige verhaaltjes over het ontbreken van onderhoudsboekjes en handleiding van de gekochte auto. Dat zijn helaas mijn ervaringen met dit bedrijf.


Mariska uit Vlissingen

13-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor de 2e keer mijn auto bij Duindam gehaald. 7 jaar geleden de Skoda en deze nu ingeruild voor een KIA Rio. De koop was in 1,5 uur gesloten en geregeld. Ik kom uit Vlissingen maar vind de rit naar Den Haag voor het kopen van een nieuwe auto meer dan waard. Goede prijs, fijne service maar het allerbelangrijkste eerlijkheid.


Ja, ik beveel dit aan

Berend uit Voorburg

04-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor mij geen ander autobedrijf dan Duindam. Altijd tijd voor een praatje, een lach en belangrijk: ze leveren ook prima kwaliteit.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-04-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Skoda octavia
Blij mee, maar ik ben nu wel mijn naafdopjes kwijt.


Ja, ik beveel dit aan

John uit 's-Gravenhage

24-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Enkhuizen

24-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Skoda Fabia 1.2 TSI


Ja, ik beveel dit aan