Beoordelingen Vakgarage Duindam

8,8
344 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 344 beoordelingen

willem uit rijswijk

17-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit bedrijf is ervoor zijn klant. Niks is teveel voor de mannen van Duindam. Zeer klant gericht bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Marie Jose uit Rijswijk Z-H

16-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aanschaf gebruikte auto. Ik rij al jaren met plezier Skoda Fabia diesel die in onderhoud is bij deze dealer. Ben overgestapt op een Seat Ibiza benzine-auto omdat de wegenbelasting voor de diesels de pan uitrijzen. De Seat rijdt als een zonnetje. Klantvriendelijk bedrijf, goede adviezen en zeer betrouwbaar. Een aanrader! Zowel voor de auto als mijzelf voelt het als thuiskomen.


Ja, ik beveel dit aan

Rin uit DEN HAAG

08-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel prettig, vriendelijk te woord gestaan en men staat klaar voor een babbeltje.
Kortom, Directeur en verkoper heeft alle tijd voor je.

Opm.: Voor deskundigheid en Service nog geen mening omdat ik mijn auto pas 5 dagen heb en nog geen gebruik maak van de Service afdeling.

P.Partoredjo


Ja, ik beveel dit aan

Renee uit Achterveld

04-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Almelo

03-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Opel Ampera 2012. Zeer plezierige begeleiding bij onze zoektocht naar een andere auto. Er werd alle tijd genomen om ons tot een goede keuze te laten komen. Heldere afspraken die allemaal correct en meteen zijn nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Tineke uit Bergen op Zoom

30-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Professioneel, zeer klantvriendelijk en deskundig.
Ze krijgen van mij een dikke vette 10.


Ja, ik beveel dit aan

Tineke uit Bergen op Zoom

22-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Professioneel, zeer klantvriendelijk en deskundig.
Ze krijgen van mij een dikke vette 10.


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit 's Gravenhage

15-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaringen met Vakgarage Duindam zijn alleen positief.
Zeer klantvriendelijk en deskundig personeel zowel in de werkplaats als bij de verkoop. Ik ben klant sinds de oprichting 20 jaar geleden en hoop dat ik nog lang klant zal blijven. Ik heb sinds kort een Audi gekocht na jaren lang Skoda naar volle tevredenheid te hebben gereden.


Ja, ik beveel dit aan

Sekha uit Almere

04-09-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer onbetrouwbare bedrijf. Nog nooit zoiets meegemaakt. Niet willen verkopen en komen met *** smoes. Terwijl de deal op papier al rond was en er reeds een aanbetaling was gedaan. Ik raad dit bedrijf niet aan. Geen zekerheid.


Kees uit Lelystad

23-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sympathiek, luisterend, adviserend, zoekend naar de match tussen vraag een aanbod, meedenkend,
Hier is de klant werkelijk de koning!!
Het was de reis van Lelystad naar den Haag meer dan waard


Ja, ik beveel dit aan