Beoordelingen Autobedrijf Duinkerken

6,8
7 beoordelingen
  • Service 6,9
  • Deskundigheid 6,6
  • Prijs/kwaliteit 6,9
1 t/m 7 van 7 beoordelingen

Hans uit Slochteren

25-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb zelf al meerdere auto's bij Duinkerken gekocht, ook familie en bekenden stuur ik naar hem voor een auto. Er mankeerde soms wel eens iets aan een auto maar het is altijd goed en kosteloos opgelost. Ik en ook de anderen zijn zeer positief over de auto's die we hebben gekocht en de service is ook prima. Dus ik beveel dit bedrijf van harte aan! Hans uit Slochteren


Ja, ik beveel dit aan

Fiona uit Emmen

18-04-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Oplichter is het. Had een auto bij hem gekocht van 950 euro. Was een goeie auto volgens hem. Had veel kilometers gedraaid maar was volgens hem een andere motor ingekomen . Er brandde een lampje waarvan ik niet wist waar van . Kon geen kwaad volgens hem. Dus in vertrouwen de auto gekocht . . Achteraf bleek het lampje van de stuurbekrachtiging te zijn . . Dus hem weer gebeld. Ik had hem aan de monitor bij een bekende gehad en bleek de stuurhoessensor kapot te zijn en 2 draagarmrubbers kapot. Met veel gedoe zou hij het maken maar moest ik wel de onderdelen zelf betalen 230 euro. Nu moest de auto goed zijn . Nee dus. Na een week bij hem te hebben gestaan voor die reparatie haalde ik de auto weer op. We waren nog niet bij huis en er gingen allerlei lampjes branden . Epc lampje. Airbag lampje en motor lampje. . Dus hem weer gebeld maar hij werd pissig en wat ik wel niet verwachtte van een auto voor dat beetje geld bla bla . Nou voor mij is dat heel veel geld. Nu de auto motor en alles kapot . Naar de sloop voor 150 euro. Hij heeft me dus heel vies verneukt en ik ben mijn geld plus de auto kwijt. Vuile oplichter dat het is . Mensen u bent gewaarschuwd. . Hij heeft ook een bordje aan de muur van Bovag .maar blijkt helemaal niet aangesloten te zijn bij de Bovag .


Dhr./mevr. uit Emmercompascuum

11-01-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren in onderhoud bij autobedrijf Duinkerken verschillende auto,s al gekocht altijd netjes telefoon gehad omtrent afspraken verwachtte reparatiekosten.
Ik zou dit betrouwbaar bedrijf van harte aanbevelen. Snap niet de verhalen omtrent onbetrouwbaar. Grote onzin is mijn mening.
Een zeer tevreden klant ook qua prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit emmen

01-02-2015
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Op aanraden van iemand die bij een merkgarage werkt, naar Duinkerken gestuurd omdat die mijn probleem met mijn auto een stuk voordeliger zou kunnen verhelpen.
en inderdaad vriendelijk opgevangen door de eigenaar Barry die mijn auto keurig heeft gerepareerd voor nog niet de helft van de kosten die ik bij de merkdealer zou moeten betalen.
vanaf die tijd ben ik een tevreden vaste klant die met elk probleem, APK, of beurt door Autobedrijf Duinkerken in Emmercompascuum laat verhelpen.
en die mij tot op heden nog niet 1x teleurgesteld hebben.

G.Leegstra Emmen


Ja, ik beveel dit aan

Erick uit Emmercompascuum

09-11-2014
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Emmen

09-11-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In tegenstelling tot het eerdere bericht over dit bedrijf, ben ik juist zeer goed te spreken over Autobedrijf Duinkerken.
Een familielid van ons beveelde dit bedrijf aan, omdat hij er zelf goede ervaring mee had.
Afgelopen week hebben we er dan ook een 2e hands auto aangeschaft, en de eigenaar was erg vriendelijk en behulpzaam. Bovendien zag de auto er keurig uit. Er is ons duidelijk verteld wat er aan de auto was gebeurd, en wat er nog aan moest gebeuren. Dit hebben ze binnen een dag verholpen, en bovendien hebben ze zelf de auto nog naar ons woonadres gereden. Kortom, goede service, en snap de negatieve berichten rondom dit bedrijf absoluut niet.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-09-2011
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hallo,

Dit is in mijn ogen een zeer onbetrouwbaar bedrijf.
Ik heb daar mijn auto gekocht.
De auto koste €2500,- wat ik ook betaald heb.
Op de rekening staat ineens een bedrag van €350,- .
Hij stopte de rekening ook snel in een envelope zonder hem aan mij te laten lezen. Pas later kwam ik daar achter.
Ook heeft hij zelf de auto APK gekeurd.
De achterbanden waren slecht, speling op één fuseekogel, spiegels afgebroken (met schroefje vastgezet!!) (zijn wel door hem betaald)en nog een paar kleine dingen. De auto had nooit goed gekeurd mogen worden! Dit bleek uit een herkeuring.
Over de telefoon zat alles erbij maar bij aankomst waren er geen boekjes en gegevens van de auto aanwezig.
Het is een regelrecht voorbeeld van een onbetrouwbare autohandelaar. Ik dacht dat die inmiddels wel aangepakt waren maar helaas niet.
In mijn ogen een onbetrouwbaar bedrijf!