Beoordelingen Autobedrijf E.J. Rooy

9,5
297 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 297 beoordelingen

Jeroen uit Heemstede

20-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service en aardige mensen.


Ja, ik beveel dit aan

J uit Capelle aan den IJssel

20-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Toyota Aygo 2011 proefrit gemaakt zeer mooie auto kreeg goed bod op de auto die ik inruilde goede service
Voor dat ik hem mee nam werdt eerst alle nog even nagekeken zeer tevreden en klant vriendelijk echt helemaal topπŸ‘ŒπŸ‘


Ja, ik beveel dit aan

Mariella uit Krimpen aan den IJssel

17-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel goed geholpen. Auto voor een schappelijke prijs en werd tip top afgeleverd!


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Barendrecht

13-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een goed en eerlijk bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Eddie uit krimpen a d ijssel

10-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed geholpen en voor gelicht. zeer leuke auto gekocht voor een goede prijs mijn oude ingeruild


Ja, ik beveel dit aan

Corne

23-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed geholpen, beleefd en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

W uit Papendrecht

22-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed geholpen


Ja, ik beveel dit aan

R uit Krimpen aan den ijssel

19-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn al meer dan 20 jaar klant bij autobedrijf Rooy. een betrouwbaar bedrijf met prima service!


Ja, ik beveel dit aan

Caroline uit Amsterdam

09-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes geholpen en erg behulpzaam!!


Ja, ik beveel dit aan

Claudia uit Krimpen aan den IJssel

08-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg goed geadviseerd bij de aankoop! Netjes afgeleverd met 4 nieuwe banden waarvan er eigenlijk met 2 niet goed waren en de auto zag er keurig uit.

Zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan