Beoordelingen Autobedrijf E. van Veldhuisen

8,5
40 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 40 beoordelingen

Ton uit Ede

04-10-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn om zaken mee te doen


Ja, ik beveel dit aan

Folkert uit Deventer

22-08-2016
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor de eerste keer bezoek gebracht en had gelijk een goed gevoel
Gelijk een proefrit gemaakt en duidelijke afspraken die ook correct afgehandeld zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Auke uit Zwolle

06-08-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-04-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig zaken doen met dit bedrijf. Komen gemaakte afspraken na. Menig grote merkdealer kan hier een voorbeeld aan nemen; men neemt hier nog tijd voor de klant en we zijn super vriendelijk geholpen! Gebruikte auto werd op het oog in nieuwstaat afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Dimitri uit Amersfoort

26-03-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig zaken doen met dit bedrijf. Zijn duidelijk, komen afspraken na en leveren volgens afspraak. Men neemt hier echt nog tijd voor de klant en ben uitstekend geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-01-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Ede

05-11-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een leuk bedrijf met fijne medewerkers.
Er word naar je geluisterd en alles word prima opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

tom uit ede

18-11-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb recentelijk een nieuwe auto aangeschaft bij garage Veldhuisen in Wekerom. De aankoop procedure was zeer aangenaam en de auto beviel gelijk.

Er waren kort na de aankoop wat onvoorspelbare problemen met de auto wat zeer correct, professioneel en snel werd afgehandeld.

Ik kan garage Veldhuisen zonder twijfel aan iedereen aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Debb uit Didam

04-07-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Fam. uit Zeewolde

23-06-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een gebruikte auto aangeschaft bij de familie van Veldhuisen. Bij bezichtiging en proefrit bleken ze uiterst vriendelijk en behulpzaam. Omdat de auto ons ook nog eens beviel, zijn we tot aanschaf overgegaan.
Helaas viel het rechter zijraam binnen een week in de deur en bleek er lekkage te zitten in het dakraam. Beide problemen gemeld bij Van Veldhuisen. Zij hebben het snel en kosteloos voor ons opgelost, waarbij ze uitgebreid de tijd hebben genomen om de oorzaak te vinden.
Oftewel, een uitstekende service van zeer vriendelijke mensen. Als je een betrouwbaar autobedrijf zoekt, dan zouden wij dit bedrijf zeker aanbevelen. Onze ervaring is dat het familietrekje dat ze op de site beschrijven, bepaald niet overdreven is!


Ja, ik beveel dit aan