Beoordelingen Autobedrijf Ebus

9,2
51 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 51 beoordelingen

Brigitte uit Etten

03-11-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: fijn bedrijf waar je altijd terecht kunt


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Vroomshoop

23-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte auto gekocht.
Prima afgeleverd en goede service.
Zeer netjes en vriendelijk.
En een net bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit S heerenberg

29-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Doetinchem

20-08-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super ,je word heel netjes behandeld en wat beloofd wordt .komen ze zeker na .ons hele gezin rijdt auto s van ebus .


Ja, ik beveel dit aan

Henri uit Doetinchem

08-08-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijke en deskundige medewerkers. Afspraak is afspraak je bent hier nog klant en geen nummer.


Ja, ik beveel dit aan

Ph. uit Kaatsheuvel

04-04-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, gastvrij en betrouwbaar. Niets is teveel. Service zoals service vroeger was. De klant is hier nog koning, om niet te zeggen keizer


Ja, ik beveel dit aan

Kelly uit Malden

11-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg gastvrij ontvangen en zeer goede service.!


Ja, ik beveel dit aan

Nick uit Ulft

10-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vriendelijke correcte service!


Ja, ik beveel dit aan

Hilco uit Utrecht

11-11-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg sympathieke mensen, en er wordt met je meegedacht en geleefd. Toen ik nog even belde over een plekje in de lak van een auto bleken ze die al verholpen te hebben voor ik er om vroeg. Ook de monteurs zijn sympathiek, dit is echt een plek waar je graag een auto koopt!


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Varsseveld

04-10-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima Service, Via via bij dit adres gekomen anders was het waarschijnlijk geen deal geworden.

Service geen 10 omdat de tank minder dan half vol was. geen ramp maar wel opvallend.

deskundigheid. een 8 omdat het een prima contact was en er niet veel uit te leggen viel.

prijs kwaliteit, we zijn er prima uitgekomen wel wat verwarring over de bovag garantie die apart moest worden 'gekocht'.

Lijkt mij een open en eerlijk bedrijf,

veel succes verder!

Marc.


Ja, ik beveel dit aan