Beoordelingen Autobedrijf Ebus

9,2
54 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 54 beoordelingen

Carolien uit Zeddam

26-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dat beetje extra wordt ECHT gezien als vanzelfsprekend! Superservice en heel vriendelijk personeel! Topgarage!


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Arnhem

14-12-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor zowel onderhoud als een betrouwbare gebruikte auto maak ik al jarenlang gebruik van de expertise, klantgerichtheid en kwaliteit van Erhard Bus en zijn team.


Ja, ik beveel dit aan

rob & tineke uit hummelo

10-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: absoluut 5 sterren waardig hebben hier wederom een nieuwe auto gekocht , keurig alles volgens afspraak ,aandacht en aflevering ! vertrouwd en zeer betrouwbaar !!!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Brigitte uit Etten

03-11-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: fijn bedrijf waar je altijd terecht kunt


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Vroomshoop

23-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte auto gekocht.
Prima afgeleverd en goede service.
Zeer netjes en vriendelijk.
En een net bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit S heerenberg

29-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Doetinchem

20-08-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super ,je word heel netjes behandeld en wat beloofd wordt .komen ze zeker na .ons hele gezin rijdt auto s van ebus .


Ja, ik beveel dit aan

Henri uit Doetinchem

08-08-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijke en deskundige medewerkers. Afspraak is afspraak je bent hier nog klant en geen nummer.


Ja, ik beveel dit aan

Ph. uit Kaatsheuvel

04-04-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, gastvrij en betrouwbaar. Niets is teveel. Service zoals service vroeger was. De klant is hier nog koning, om niet te zeggen keizer


Ja, ik beveel dit aan

Kelly uit Malden

11-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg gastvrij ontvangen en zeer goede service.!


Ja, ik beveel dit aan