Beoordelingen Autobedrijf Ed Coster

9,0
34 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 34 beoordelingen

Karin uit Denhaag

09-08-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vandaag toch met een beetje pijn in het hart mijn oude demiootje weggebracht na een bod van de familie op marktplaats. Alles keurig en zeer vriendelijk afgehandeld onder het genot van een kopje koffie, waarna meneer mij zoals beloofd keurig naar DenHaag heeft gebracht. Onderweg kwamen w erachter dat de vrijwaring nog op het toetsenbord lag😁, vanavond een berichtje van mevrouw dat ze die morgen in scant en naar me mailt.
Deze mensen verdienen een pluim, echt top behandeld....bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Amsterdam

31-07-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Auto verkocht. Netjes volgens afgesproken tijd en bedrag opgehaald en dezelfde avond nog overgeschreven!


Ja, ik beveel dit aan

Demio uit Schiedam

14-04-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De prioriteiten van dit bedrijf liggen bij de klant en zijn vervoermiddel.
Geen geneuzel, gewoon goed en transparant.
Een tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

Joany uit Schiedam

16-03-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Afgelopen week was de kentekenplaat van de auto gevallen. Ik kon gelijk terecht om dit opnieuw te laten bevestigen. Aangezien ik die dag goed geholpen ben besloot ik om ook de apk bij Ed Coster te laten doen. Voor dit incident was ik namelijk nog geen klant.

Vandaag was het dan zover! Vanmiddag heb ik de auto voor de apk gebracht, deze kwam er gelukkig vlekkeloos doorheen (YES!). Gedurende de apk heb ik in het kantoor gewacht bij mevrouw Coster. Ik ben door haar heel vriendelijk ontvangen en we hebben het zelfs gezellig gehad. Er heerst een huiselijke en goede sfeer.

Kortom ik heb mijn bezoekjes als zeer positief ervaren en raadt iedereen aan!


Ja, ik beveel dit aan

Rinus uit Rotterdam

01-03-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klant sinds 1990 eerst met een Sunny daarna met Mazda 323 deze is vanaf 1994 in onderhoud geweest bij Ed nadat deze 280000 km had gereden in overleg met Ed in 2015 een andere auto aangeschaft een Toyota Carola na een service beurt is deze prima afgeleverd. ps deze auto's zijn aangepast voor mindervalide met volledige handbesturing. Bij Ed ben je altijd welkom, helpen doet hij waar hij kan. Zo lang ik een auto heb blijft hij bij Ed in onderhoud!!!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Lindy uit Hoek van Holland

06-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Oude auto (niet bij Ed Coster gekocht) ingestort en snel een andere nodig. Echt een prachtige auto voor niet teveel geld gevonden en die werd ook nog hartstikke snel afgeleverd. Super service


Ja, ik beveel dit aan

robert h uit hoogvliet-rotterdam

24-10-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb al enige jaren ervaring met dit bedrijf.heb onlangs weer een auto gekocht deze voor mijn zoon.zeer tevreden weer over de afwikkeling, service,en vriendelijkheid.Ik zal het ook niet laten om dit automobiel bedrijf aan te bevelen!Ga zo door!tot de "volgende"koop!en ja de koffie was ook lekker!


Ja, ik beveel dit aan

Jacques uit schiedam

14-12-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bijzonder vriendelijk en deskundig bedrijf. En ook de rekeningen zijn goedkoop.


Ja, ik beveel dit aan

I.J. uit Ede

14-12-2015
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne mensen, betrouwbaar en afspraak is afspraak!


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Schiedam

07-12-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inmiddels is het 3 maanden geleden dat ik ongezien een 17 jaar oude Saab kocht bij Ed Coster, daaruit blijkt wel dat ik groot vertrouwen had in deze mensen.
Als ik een oudere koop besef ik dat er na een proefrit altijd wel een paar gebreken naar voren komen en zo ook bij deze maar die zijn naar tevredenheid opgelost door Ed, Jolanda en Ger !

Altijd bereid mee te denken en duidelijk & direct in communicatie (zeggen wat je doet en doen wat je zegt !).

Nu hoef ik alleen nog maar te genieten van vele veilige kilometers.

Ed, Jolanda en Ger tot ziens ! (over 9 maanden bij de APK)

Michael


Ja, ik beveel dit aan