Beoordelingen Autobedrijf Edelman

8,5
19 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 19 beoordelingen

Annette uit Leeuwarden

19-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel fijn bedrijf, zeer klantvriendelijk en oprecht geïnteresseerd! Deskundig als het gaat om reparaties en prettig om zaken mee te doen als het gaat om een andere auto.


Ja, ik beveel dit aan

sipko uit hurdegaryp

28-03-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kennis van auto's is prima, reparaties worden goed uitgevoerd , service en advies is ruim voldoende en er heerst een goede sfeer in het bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Jan Wijtze uit Marsum

22-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn ervaringen met autobedrijf Edelman zijn geweldig!
Eigenaar Cees Edelman is erg betrokken, attent en vriendelijk.
Prima service, gratis leenauto, reparaties snel en deskundig.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-11-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

07-12-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Lars uit Leeuwarden

02-07-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Verleden jaar een goeie auto gekocht en nu laat ik het onderhoud doen door edelman.Zeer prettig en klantvriendelijk bedrijf,met uitstekende monteurs!!


Ja, ik beveel dit aan

Wessel uit Leeuwarden

15-06-2014
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb juist een hele goede ervaring met het vasthouden van een auto door Cees...
Over de mail en telefoon hadden we al wat bedragen doorgesproken, en voor een paar dagen later een afspraak gemaakt en in de tussentijd heeft hij mij zelfs nog gebeld te vragen of ik nog interesse had, want hij had ook een andere koper.
Dat had ik, en dus is onze koop doorgegaan! Een klein garantiedingetje gehad (lampje) maar bevalt nu nog steeds goed !


Ja, ik beveel dit aan

R

11-06-2014
4,5

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Na uitvoerig contact via de email gehad te hebben over het kopen van een auto en het inruilen. Heb ik aangegeven langs te willen komen voor een proefrit, was de beoogde auto al verkocht! Zeer slechte service.


S. uit Leeuwarden

05-03-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Yvo uit Dronryp

09-02-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd zeer tevreden, willen altijd wel helpen en erg klantvriendelijk!!


Ja, ik beveel dit aan