Beoordelingen Autobedrijf EFE

7,7
31 beoordelingen
  • Service 8
  • Deskundigheid 7,6
  • Prijs/kwaliteit 7,6
1 t/m 10 van 31 beoordelingen

Ed uit Putten

16-10-2018
5,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik wil toch even reageren op de laatste beoordeling, want die banden moesten idd vervangen worden, maar jullie wouden die nieuwe winterbanden niet die konden GRATIS meegenomen worden dus dat was alleen een kwestie van erop zetten, dus dat was jullie keuze.
Hadden dus geen nieuwe op gehoeven.
De distributie riem zat er al 5 jaar onder en zou ook vervangen moeten worden, maar in de advertentie staat dat het nog heel lang mee kan en is dus NIET vervangen.
Maar wat verwacht je van een Renault Scenic RX4 voor 800euro ?
Dat is de sloopprijs bijna voor dat type.
Het verschil is dat jullie voor dat geld ook geen auto hebben staan wat zo goed was als deze RX4.

Maar ik maak me er verder niet druk om maar voor mij is het een goede leer geweest en voor mij een reden om niet zo gauw een auto bij een garage bedrijf te kopen.

Vr.Gr. Ed


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Putten

14-09-2018
5,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Wel aardige mensen, alleen beetje jammer dat ze eerst de auto half afkraken om wat van de prijs af te halen omdat ze dingen moeten vervangen, Mja dat doet elke garage. Alleen zie je hem wat later voor 3x zoveel staan en er eigenlijk niks aan gedaan is.
Beetje jammer, maar ik heb er gelukkig nog aan verdiend dus ik klaag er niet over maar het valt me wel op.
Eerlijk is eerlijk, het zijn wel aardige mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Sjon uit Zutphen

07-08-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Als vaste klant zeer ontevreden behandeld.


Jeroen uit Almelo

18-05-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Hendrik uit Loenen

18-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel goed en netjes behandeld zeker aan te raden


Ja, ik beveel dit aan

Quincy

03-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Deventer

06-04-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto verkocht met slechte remmen en als knipperlichten werken niet goed electronisch probleem. Zo verkoop je natuurlijk altijd zonder garantie slim gedaan


ivo uit deventer

05-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima bedrijf zeer goed geholpen en erg behulpzaam de benodigde informatie over de auto word vakkundig uitgelegd en het zijn mensen met passie voor het vak. overschrijven ging super snel en mocht met een glimlach op mijn gezicht het bedrijf verlaten wil de jongens persoonlijk bedanken voor hun gastvrijheid en klantvriendelijkheid auto rijd geweldig heb via de garage na laten lopen niks op aan te merken prima auto nogmaals bedankt kom zeker terug voor mijn volgende aankoop bij jullie.


Ja, ik beveel dit aan

Barry uit Amsterdam

05-04-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar vriendelijke en eerlijk autobedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Matthieu uit Nieuwegein

26-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goeie ervaring ik had een defect aan de auto die ik 2 dagen had en ze hebben het netjes opgelost


Ja, ik beveel dit aan