Beoordelingen Autobedrijf Eric van de Weijer

8,9
60 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 60 beoordelingen

Jill

19-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldig Autobedrijf! Helemaal top. Een paar maand geledem een auto hier gekocht en die rijd nog steeds top!


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Winterswijk

05-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk, komt meteen vertrouwd over.
Mooie nette occasions!


Ja, ik beveel dit aan

Jarno uit Hardenberg

20-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben erg vriendelijk en behulpzaam benaderd tijdens de aanschaf van een auto. Dit bedrijf geeft het eerlijke verhaal. Topservice!


Ja, ik beveel dit aan

Anneke uit Almere

14-06-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alles heel snel en prettig geregeld en goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Olaf uit Zutphen

09-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aankoop auto. Het gehele proces is er eg prettig gecommuniceerd en de service is buitengewoon goed. Ik heb er een heel goed gevoel aan over gehouden


Ja, ik beveel dit aan

Marion uit Harderwijk

09-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al jaren klant. Goede kwaliteit auto's en service. Top


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Wolvega

30-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit is nou nog eens een super autobedrijf ,zeer klant vriendelijk ,begrip vol naar de klant ,mooie eerlijke auto,s en een eerlijke prijs ook voor inruil van uw auto laten ze je niet voor gek staan bedankt mannen ,,geweldig,,


Ja, ik beveel dit aan

petrus uit den helder

27-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring. Deskundig en eerlijk. Een prima deal gesloten met aan schaf van een audi TT roadster met inruil van mijn mg tg.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Emmeloord

17-05-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede ervaring prima inruil van benzine naar diesel. vriendelijke en attent


Ja, ik beveel dit aan

Diana uit Nieuw Vennep

12-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen. Auto netjes afgeleverd met nieuwe APK. Zelf een storing met de auto gelijk in orde gemaakt zonder extra kosten! Dat is pas service!!


Ja, ik beveel dit aan