Beoordelingen Autobedrijf Eric van de Weijer

9,0
113 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 113 beoordelingen

Ruud uit Lelystad

18-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prettige en eerlijke autohandel waar je waar voor je geld krijgt.
Kleine onvolkomenheden welke tijdens de proefrit naar voren kwamen, werden zonder problemen of verhaaltjes voor de oplevering vakkundig opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem (ivm plaatsing op review platforms ed uit Amsterdam

08-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: erg positief. Ik wens niet dat mijn mailadres publiek wordt gemaakt!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Lelystad

23-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tijdens onze zoektocht naar een nette gebruikte auto kwamen we bij Eric van de Weijer terecht. Om wat extra informatie in te winnen hebben we telefonisch Contact gezocht en hier zijn wij meer dan keurig te woord gestaan.

Wij hebben toen een afspraak gemaakt om de auto te bekijken en een proefrit te maken. Ook dit is keurig en zeer plezierig verlopen.

Kortom: perfect geholpen, afspraken nagekomen en een mooie auto voor de deur!.


Ja, ik beveel dit aan

jaap uit maarssen

28-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

John uit Bodegraven

18-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Harderwijk

27-10-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend geadviseerd door Eric en inmiddels 2 jaar probleemloos gereden


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Toon

25-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Purmerend

22-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hier een via internet aangeboden audi q5 bekeken, proefrit gemaakt en daarna de koop gesloten . Auto volgens afspraak gepoetst en met onderhoudsbeurt afgeleverd. Prettige ontvangst door Ruben, duidelijk verhaal en terzake kundig . Zeer tevreden over aanschaf en afwikkeling.


Ja, ik beveel dit aan

Daimy uit Voorhout

15-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier mijn eerste auto gekocht. Geslaagd voor mijn rijbewijs en zocht een goede auto voor mijn budget. Vanwege de goede reviews op internet zijn we vanuit onze woonplaats naar Harderwijk gereden, toch zo n 85 km. Niet voor niets want na de proefrit besloten de auto te kopen. Een prima auto uit 2011 met relatief weinig kilometers, zeer netjes en rijdt fijn. Onderhoudsboekjes en NAP aanwezig. Ik ben zeer vriendelijk geholpen door Ruben. No nonsens, maar eerlijke en duidelijke taal. Veel informatie betreffende eerste aanschaf en de kosten. En verdere uitleg gekregen waar ik wat aan heb.
Een aanrader dús. Ga eerst een tijd genieten van de auto en als ik ooit voor een andere ga dan staan zij op mijn lijstje.

Daimy.


Ja, ik beveel dit aan