Beoordelingen Autobedrijf Eric van de Weijer

9,0
108 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 108 beoordelingen

Ron uit Harderwijk

27-10-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend geadviseerd door Eric en inmiddels 2 jaar probleemloos gereden


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Toon

25-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Purmerend

22-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hier een via internet aangeboden audi q5 bekeken, proefrit gemaakt en daarna de koop gesloten . Auto volgens afspraak gepoetst en met onderhoudsbeurt afgeleverd. Prettige ontvangst door Ruben, duidelijk verhaal en terzake kundig . Zeer tevreden over aanschaf en afwikkeling.


Ja, ik beveel dit aan

Daimy uit Voorhout

15-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier mijn eerste auto gekocht. Geslaagd voor mijn rijbewijs en zocht een goede auto voor mijn budget. Vanwege de goede reviews op internet zijn we vanuit onze woonplaats naar Harderwijk gereden, toch zo n 85 km. Niet voor niets want na de proefrit besloten de auto te kopen. Een prima auto uit 2011 met relatief weinig kilometers, zeer netjes en rijdt fijn. Onderhoudsboekjes en NAP aanwezig. Ik ben zeer vriendelijk geholpen door Ruben. No nonsens, maar eerlijke en duidelijke taal. Veel informatie betreffende eerste aanschaf en de kosten. En verdere uitleg gekregen waar ik wat aan heb.
Een aanrader dús. Ga eerst een tijd genieten van de auto en als ik ooit voor een andere ga dan staan zij op mijn lijstje.

Daimy.


Ja, ik beveel dit aan

Dirk Jan uit Borger

09-10-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Onlangs was ik op bezoek bij Eric van de Weijer autobedrijf, om in opdracht van een klant een auto te keuren en te onderwerpen aan een totale grondige inspectie op de hefbrug en een uitgebreide testrit.
Mijn bevindingen na de keuring op papier gezet en doorgenomen met eigenaar en oprichter van e.v.d.w. Eric. Eric lijkt op eerste oog een norse grote kerel, maar als je even met hem hebt gesproken weet je dat dit niet zo is. Integendeel, hij is een alleraardigste kerel, maar hij houdt ervan om niet uit te wijden en bij het onderwerp te blijven waarvoor je komt en dat is auto's:-)
Kort maar krachtig dat zijn zijn sleutelwoorden. Geen langdradige verhalen, maar to the point.
En daar is niets mis mee, maar je moet er wel rekening mee houden. Time is money, dat is een van zijn lijfspreuken. Eric biedt zijn auto's aan tegen hele scherpe prijzen en gaat voor de omzet snelheid heb ik gemerkt. Dit is echt een No nonsens bedrijf, waar de klant goed terecht kan voor een klasse occasion. Aanbeveling waardig.


Ja, ik beveel dit aan

Gijsbert uit Almere

21-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uiteraard hadden wij vooraf naar de recensies van autobedrijf Eric van de Weijer gekeken. Op dat moment zag ik zoveel prima beoordelingen (op 1 na, maar dat gebeurt nu eenmaal altijd) dat ik toch met enige scepsis naar Harderwijk reed. Nu heb ik al vele BMW's en Mercedessen gereden en bijna net zoveel dealers en autobedrijven bezocht, maar autobedrijf Eric van de Weijer is echt top. Nu moet nu wel blijken of de auto een goed product is, maar de service , uitstraling en deskundigheid van dit bedrijf heb ik eigenlijk nog niet meegemaakt. Als het anders was, zou ik het ook zeggen, maar nogmaals KLASSE!


Ja, ik beveel dit aan

M uit Den bosch

28-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Beter laat dan nooit. Ik belde op omdat ik een Audi A4 had gezien. Ben zeer prettig telefonisch te woord gestaan. Ik heb een druk werkleven maa r de avonduren was geen probleem. Ben de volgende dag direct op en neer gereden om de Audi te kopen. de medewerker die zou komen was verhinderd, waardoor wij het genoegen hadden de eigenaar te mogen ontmoeten die de afspraak over nam. TOP bedrijf Top service en lekker down to earth. De eerst volgende auto ga ik weer bij jullie kopen


Ja, ik beveel dit aan

Carina uit Oisterwijk

23-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een goede ervaring met dit bedrijf
We waren op zoek naar een auto
En hadden 2 adressen in Harderwijk
Eenmaal bij Eric de weijer te zijn aangekomen waren we ee snel uit
Ook met onze inruil no nonsens geen verkooopraatjes maar duidelijkheid daar houden wij van
Wij zijn heel blij met onze aanwinst


Ja, ik beveel dit aan

M uit St Pancras

29-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan