Beoordelingen Autobedrijf Eric van de Weijer

8,9
52 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 52 beoordelingen

Mark uit Emmeloord

17-05-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede ervaring prima inruil van benzine naar diesel. vriendelijke en attent


Ja, ik beveel dit aan

Diana uit Nieuw Vennep

12-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen. Auto netjes afgeleverd met nieuwe APK. Zelf een storing met de auto gelijk in orde gemaakt zonder extra kosten! Dat is pas service!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-05-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldige service en klantvriendelijkheid staat voorop! Topbedrijf!!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Den Haag

28-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijke behandeling. Geen opdringerige verkooppraat. Eerlijk en vertrouwd. Eric geeft je een goed gevoel. We hebben een mooie auto bij hem gekocht en onze oude goed kunnen inruilen.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Huizen

21-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben hier vandaag geweest voor de aanschaf van een occasion / gezinsauto. Eindelijk een bedrijf (had diverse andere bezocht), welke ook daadwerkelijk verkoopt wat er op de website staat! Nette, overzichtelijke en schone showroom en alle auto's staan er ook netjes bij. Ook dit was heel anders bij eerder bezochte autobedrijven!

Zeer netjes en gastvrij ontvangen. Proefrit kon gelijk geregeld worden en hierna met de uiterst vriendelijke medewerker (Ruben) koffie gedronken. Daarna overgegaan op de aankoop van de auto.

Aangeschafte auto (hier gaat het uiteindelijk om) was ontzettend netjes en rijdt zeer goed.

Ik ben best kritisch als het gaat om de aanschaf van een auto en alles wat erbij komt kijken. Maar ik dit geval kan ik echt niet anders dan een dik verdiende 10 geven!

Je moet een goed gevoel hebben bij een autobedrijf op het moment dat je al naar binnen loopt. Dit was hier zeker het geval. Ik zal hier in de toekomst ook zeker nog eens terugkomen.


Ja, ik beveel dit aan

Patricia uit Diemen

14-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na 3 keer bij andere bedrijven pech te hebben gehad bij de aanschaf van een occasion, is het een verademing om bij dit bedrijf uit te komen. Prachtige auto gekocht voor een hele scherpe prijs. De Volkswagen Jetta uit 2006 ziet eruit alsof hij gisteren uit de showroom kwam! Top service met veel geduld en oog voor detail.
Nooit meer ergens anders!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Groningen

09-04-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Angelina uit Groningen

10-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed geholpen! Je wordt serieus ontvangen en te woord gestaan, hier kom ik zeker terug!!!


Ja, ik beveel dit aan

KimpeX Living uit Bennebroek

07-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij zijn perfect geholpen door Ruben met de aankoop van onze nieuwe Land Rover Discovery 3. Een paar aandachtspunten werden zonder gezeur in orde gebracht en wij hebben er een zeer fijne auto aan die wij dagelijks voor ons bedrijf inzetten. Wat onze betreft zullen wij bij de aankoop van een nieuwe auto eerst ons licht opsteken bij Eric van de Weijer.


Ja, ik beveel dit aan

Sanne uit Alkmaar

04-03-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afspraken gingen in goed overleg. De auto kon ik op de voor mij gewenste datum ophalen. Ik werd door Eric opgehaald van het station wat erg fijn was met alle regen op die dag. Vriendelijke personeel.


Ja, ik beveel dit aan