Beoordelingen Autobedrijf Eric van de Weijer

9,0
96 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 96 beoordelingen

Rene uit Hengelo

28-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Maarten

22-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel fijn zaken doen met dit bedrijf. Aardige mensen, gaf direct een goed gevoel. En uiteindelijk niet onterecht, de koop en verkoop van de nieuwe en de oude auto ging helemaal perfect.


Ja, ik beveel dit aan

Laurens uit Delft

09-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben een zeer goed onderhouden Audi TT mk1 Cabrio gevonden voor een zeer goede prijs. We konden wanneer we wilden voor een proefrit langskomen en werden uiterst vriendelijk geholpen door Eric himself. Geen moeite was te veel. We werden zelfs opgehaald van het station Harderwijk.
De auto werd bij de garage naast de dealershop onmiddellijk rijklaar gemaakt en kleine gebreken werden ter plekke gefixed (bv. één koplampje dat stuk was). Daarnaast kregen we als nieuwe autobezitters uitleg over de registratie en hoe alles verder in zijn werk gaat met het kentekenbewijs etc.
Wij zouden Eric van de Weijer van harte aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Oostvoorne

06-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele prettige mensen die verstand hebben van auto s
Ze zijn super aardig en zijn erg duidelijk
Kortom een hele prettige zaak
Zeker een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

hans uit tilburg

05-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: in een woord TOP


Ja, ik beveel dit aan

Roland uit Amstelveen

03-05-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij dit Autobedrijf een schitterende occasion gekocht,precies zoals beschreven op de site en een keurig verkoopgesprek,no nonsens.Het hele traject is ons uitermate goed bevallen. De volgende kopen we hier zeker weer,echt een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Wilko uit Zeewolde

23-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Perfect geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Vuren

20-04-2018
8,5

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na thuiskomst met de aangekochte auto bleek helaas toch e.e.a. niet te functioneren waardoor ik meteen heb gebeld om te melden. De verkoper stond mij zeer welwillend te woord en gaf aan alles in het werk te stellen om de storingen te verhelpen.
Geen woord te veel, alles is verholpen en het heeft mij niets gekost!
Klasse!
Je zult het mij niet vaak horen zeggen, maar ik nijg er sterk naar om een eventuele volgende auto hier weer te kopen, ondanks de afstand!
Helemaal top!


Ja, ik beveel dit aan

Jordy uit Medemblik

17-04-2018
1,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en netjes geholpen tijdens het inruilen van mijn oude bmw op een andere bmw. 7 weken en 1700km verder motor compleet kapot. +\- 5000.- schade. Gebeld naar Eric van de weijer. Konden er niets mee en tot op heden niks meer gehoord. Mijn vertrouwen in deze zaak is daarom ook compleet weg en vind schandelijk hoe er met klanten word om gegaan.


Danielle uit Doorwerth

08-04-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes geholpen. Geen vertegenwoordigers die opdringerig zijn.


Ja, ik beveel dit aan