Beoordelingen Autobedrijf Eric van de Weijer

8,9
45 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 45 beoordelingen

Angelina uit Groningen

10-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed geholpen! Je wordt serieus ontvangen en te woord gestaan, hier kom ik zeker terug!!!


Ja, ik beveel dit aan

KimpeX Living uit Bennebroek

07-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij zijn perfect geholpen door Ruben met de aankoop van onze nieuwe Land Rover Discovery 3. Een paar aandachtspunten werden zonder gezeur in orde gebracht en wij hebben er een zeer fijne auto aan die wij dagelijks voor ons bedrijf inzetten. Wat onze betreft zullen wij bij de aankoop van een nieuwe auto eerst ons licht opsteken bij Eric van de Weijer.


Ja, ik beveel dit aan

Sanne uit Alkmaar

04-03-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afspraken gingen in goed overleg. De auto kon ik op de voor mij gewenste datum ophalen. Ik werd door Eric opgehaald van het station wat erg fijn was met alle regen op die dag. Vriendelijke personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Rhoon

27-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk en vooral eerlijk bedrijf.

Je kunt er zelfs op afspraak in de avond terecht😆

Dat is niet overal meer.

Denken mee!!

Ik heb mooie bmw cabriolet daar gekocht

Superblij mee !!!


Ja, ik beveel dit aan

Coen uit Wolvega

24-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was al een tijdje op zoek naar een Opel Zafira automaat, en mijn vrouw naar een wat kleinere auto. Na een lange speurtocht op internet bij dit bedrijf een leuke Zafira zien staan na een leuk gesprek met een verkoper (niet zo'n typische gladjakker maar gewoon een charmante boerenvent) de auto meegenomen en tevens voor een goede prijs een leuke rooie ibiza voor m'n vrouw gekocht.. Top bedrijf, vriendelijke verkopers en goede auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Enschede

24-02-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht bij Eric, ik rijdt er nu al 1 jaar mee zonder enige problemen.


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Oldenzaal

23-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vorig jaar een mooie Audi A4 uit 2012 hier gekocht, loopt nog steeds als een trein en was stukken goedkoper dan bij de Audi dealer. De werknemers waren soepel in de omgang en niet van die gladde verkopers


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Amsterdam

19-01-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Tony uit Breugel

23-12-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede ervaringen met eerlijken verkopers


Ja, ik beveel dit aan

Zoey uit Sneek

29-11-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijke bedrijf.
Weten waar ze over praten

Koffie is overigens heerlijk!


Ja, ik beveel dit aan