Beoordelingen Autobedrijf Eric van de Weijer

9,0
134 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 134 beoordelingen

Jos uit Leeuwarden

13-07-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag mijn auto ingeruild voor een mooie Opel Corsa. Wat belangrijk was na een lange rit was de koffie. Werd niet om de hete brei heengedraaid, maar gewoon eerlijkheid over de auto. Goede uitleg en proefrit gedaan, betaald en met een voldaan gevoel richting Leeuwarden. Keurige zaak verstand van zaken gewoon top


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Apeldoorn

24-06-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

B. uit Harderwijk

15-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf. Prima geholpen en perfecte service!


Ja, ik beveel dit aan

Walter uit zeewolde

01-05-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Eddy uit HOOGEVEEN

23-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een heel leuk autobedrijf, waar de klant nog koning is,
Heel gastvrij zijn ze, koffie staat altijd klaar, en met een heel goed gevoel een super mooie auto gekocht, wij zullen er zeker weer komen.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Terschuur

21-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben naar Eric gegaan voor het bekijken van een Audi A-8. Allereerst zijn we geweldig ontvangen en mijn vrouw ging op de bestuurders stoel zitten en Eric gaf echt een uitstekende text en uitleg over de luxe mogelijkheden van de A-8 . Een exstreem mooie en maar 70000 km op de klok , een klacht en die heeft Eric direct later verhelpen.
Autobedrijf Eric van de Weijer kan ik iedereen adviseren om zijn mooie Auto’s en een zeer fijne sociale omgang van alle werknemers.
Eric nog bedankt voor de goede service .


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Helmond

19-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na de aankoop een verborgen gebrek in de auto. Het werd zonder problemen hersteld door Autobedrijf Eric van de Weijer. Wat een heerlijk en betrouwbaar bedrijf om een auto te kopen!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Viktor uit Amsterdam

19-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: goed geholpen en goede service. al met al een prettig autobedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Makkinga

14-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen zaterdag heb ik voor de zevende keer een auto gekocht bij Eric van de Weijer en niet zonder reden: een betrouwbaar bedrijf, auto's waren zonder uitzondering gewoon goed en er is altijd de bereidheid om er op een redelijke en eerlijke manier uit te komen. Het zal ongetwijfeld zakelijk allemaal passen maar ik had het gevoel dat deze auto mij ook gegund werd. Naar mijn overtuiging een top bedrijf waar je op een hele prettige en correcte manier klant bent. Ik heb het bedrijf al vaker aanbevolen en doe dat graag ook nog eens op deze manier.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Heerenveen

12-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben erg tevreden. Ik werd bij mijn eerste bezoek zeer correct te woord gestaan. Een proefrit was, ondanks dat er diverse andere auto's naar buiten moesten worden gereden, geen probleem. Op de afgesproken leverdag en tijd stond de auto netjes gepoetst klaar. Tevens werd er door Ruben alle tijd genomen om de werking van de navigatie, enz uit te leggen. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan