Beoordelingen Autobedrijf Eric van de Weijer

9,0
81 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 81 beoordelingen

Willie en Janny uit Groenlo (Oost-Gelre )

20-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Waren op zoek naar een andere auto, en via onze zoon de tip gekregen dat daar een mooie auto stond voor ons. Gekeken via Internet en er toen heen gereden, was wel een beetje ver voor ons maar zeker de moeite waard. Hebben niet de auto gekocht die mijn zoon had gezien maar wel een andere gekocht. En dat was zeker de moeite waard. Super vriendelijke mensen en fantastisch geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Ter apelkanaal

19-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben bij dit bedrijf onze nieuwe (gebruikte) auto (BMW530i) gekocht. Hele goede ervaring gehad, er was veel informatie over de auto en een aankoopkeuring was geen probleem (sterker nog, werd zelfs voorgesteld). Bij de proefrit stond de auto netjes klaar en de afhandeling bij koop (en inruil eigen auto) was perfect. Volgende keer als we een andere auto nodg hebben, kijken we eerst hier!


Ja, ik beveel dit aan

Elizabeth uit Epe

06-02-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer prettige aankoop gedaan van onze nieuwe auto; goede afspraken gemaakt; erg prettig geholpen;ontzettend vriendelijk bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Stephanie uit Hierden

06-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

H.M.A. uit Arnhem

31-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben hier zeer goed geholpen, absoluut niet je Typische verkoper, Denkt met je mee en geeft vooral eerlijk vakkundig advies.
Top service.




Ja, ik beveel dit aan

Bastiaan uit Amsterdam

24-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettige ervaring bij de aankoop en inruil van mijn auto. Vriendelijke en rustige dienstverlening. Alle tijd om een proefrit te maken. Zeer service-gericht en er wordt echt zorg gedragen dat de klant zich goed voelt en alles begrijpt/ alles heeft kunnen vragen.


Ja, ik beveel dit aan

Frits uit Uden

21-01-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Gerald uit Harderwijk

17-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Hilversum

17-01-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer fijn bedrijf, waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan! Een absolute aanrader om een auto te kopen


Ja, ik beveel dit aan