Beoordelingen Autobedrijf Eric van de Weijer

9,0
121 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 121 beoordelingen

Karien uit Winterswijk

23-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Sebas uit Almere

20-03-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: No nonsens, what you see is what you get! Verkoper Ruben houdt je niet voor de gek qua verkoop/inruil. Geen tactische verkooppraatjes dus...Ik beveel het bedrijf aan ook al heb ik hier nog maar mijn eerste auto gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Leeuwarden

19-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een Audi a4 allroad bij Erik en Ruben gekocht, een top auto zeiden de mannen.
En idd ik ben zeer tevreden tot dat zich een probleem zich voor deed met een koplamp, Erik gebeld even langs komen werd gezegd.
Wordt opgelost. Dus tot dusver zeer tevreden!!


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Putten

16-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben het kopen van een mooie nieuwe Audi als erg prettig ervaren bij uw bedrijf.

De service was super, alle vragen werden uitgebreid beantwoord. Bedankt!

In de toekomst komen wij zeker terug!


Ja, ik beveel dit aan

C. uit ALMERE

14-03-2019
2,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Peter uit Barendrecht

28-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een snelle reactie op mijn inruilaanvraag naar Harderwijk gereden om de auto te bekijken. Deze voldeed volledig aan de omschrijving (nieuwstaat).
Prettige mensen, autoliefhebbers vooral, die weten waar ze mee bezig zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Evert uit Putten

18-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Snelle reactie op de aanvraag via de website. Vervolgens erg netjes telefonisch te woord gestaan en op korte termijn een proefrit in kunnen plannen.
Gewoon netjes geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Steenwijk

04-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben bijzonder vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Er wordt geen prietpraat verkocht. Onder het genot van bakjes koffie heb ik een mooie, goede auto gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Lelystad

18-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prettige en eerlijke autohandel waar je waar voor je geld krijgt.
Kleine onvolkomenheden welke tijdens de proefrit naar voren kwamen, werden zonder problemen of verhaaltjes voor de oplevering vakkundig opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem (ivm plaatsing op review platforms ed uit Amsterdam

08-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: erg positief. Ik wens niet dat mijn mailadres publiek wordt gemaakt!!!!


Ja, ik beveel dit aan