Beoordelingen Autobedrijf Eric van de Weijer

8,9
89 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 89 beoordelingen

Rob uit Vuren

20-04-2018
8,5

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na thuiskomst met de aangekochte auto bleek helaas toch e.e.a. niet te functioneren waardoor ik meteen heb gebeld om te melden. De verkoper stond mij zeer welwillend te woord en gaf aan alles in het werk te stellen om de storingen te verhelpen.
Geen woord te veel, alles is verholpen en het heeft mij niets gekost!
Klasse!
Je zult het mij niet vaak horen zeggen, maar ik nijg er sterk naar om een eventuele volgende auto hier weer te kopen, ondanks de afstand!
Helemaal top!


Ja, ik beveel dit aan

Jordy uit Medemblik

17-04-2018
1,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en netjes geholpen tijdens het inruilen van mijn oude bmw op een andere bmw. 7 weken en 1700km verder motor compleet kapot. +\- 5000.- schade. Gebeld naar Eric van de weijer. Konden er niets mee en tot op heden niks meer gehoord. Mijn vertrouwen in deze zaak is daarom ook compleet weg en vind schandelijk hoe er met klanten word om gegaan.


Danielle uit Doorwerth

08-04-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes geholpen. Geen vertegenwoordigers die opdringerig zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Joure

03-04-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Rudy uit Doetinchem

12-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend geholpen en ongedwongen sfeer tijdens de verkoop.


Ja, ik beveel dit aan

Raoul uit Baarn

03-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: BMW 318i uit 2011 gekocht. Uiterst vriendelijk en kundig geholpen. De door de verkoper verstrekte informatie is gecontroleerd en klopt. Duidelijk en transparant in de communicatie. Al met al een zeer prettige ervaring. Wij komen hier zeker terug in de toekomst.


Ja, ik beveel dit aan

Jarno uit Drachten

28-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette garage. Er wordt tijd genomen om met je te praten en om zaken uit te voeren.


Ja, ik beveel dit aan

Marga

22-02-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na weken op zoek te zijn geweest naar een Audi station was de Audi A6 bij EvdW de vierde auto waar ik ben gaan kijken. Gezien er bij de andere auto's steeds het vertrouwen ontbrak nog geen aankoop gedaan. Ondanks dat deze Audi de hoogste km-stand had van alle bezochtte auto's was het vertrouwen er bij EvdW direct en heb ik geen seconde spijt van mijn aankoop. Een eerlijk bedrijf met uitstekende service. Bij een volgende aanschaf zou ik zeker hier terugkeren.


Ja, ik beveel dit aan

Willie en Janny uit Groenlo (Oost-Gelre )

20-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Waren op zoek naar een andere auto, en via onze zoon de tip gekregen dat daar een mooie auto stond voor ons. Gekeken via Internet en er toen heen gereden, was wel een beetje ver voor ons maar zeker de moeite waard. Hebben niet de auto gekocht die mijn zoon had gezien maar wel een andere gekocht. En dat was zeker de moeite waard. Super vriendelijke mensen en fantastisch geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Ter apelkanaal

19-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan