Beoordelingen Autobedrijf Eric van de Weijer

8,9
61 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 61 beoordelingen

Jan uit Elst (Gelderland)

04-08-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bedrijf hanteert een eerlijke en klantvriendelijke benadering bij de verkoop van hun occasions. Ruben neemt de tijd om de klant goed en duidelijk te informeren over de keuze voor een occasion die zij in de verkoop hebben. Prettige manier van zaken doen en geen gladde verkooppraatjes. Heb mijn gekochte auto pas een paar dagen in gebruik en kan dus over de feitelijke kwaliteit daarvan nog geen goede uitspraak doen. Tot nu toe zijn mijn ervaringen met dit bedrijf alleen maar positief. Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Jill

19-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldig Autobedrijf! Helemaal top. Een paar maand geledem een auto hier gekocht en die rijd nog steeds top!


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Winterswijk

05-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk, komt meteen vertrouwd over.
Mooie nette occasions!


Ja, ik beveel dit aan

Jarno uit Hardenberg

20-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben erg vriendelijk en behulpzaam benaderd tijdens de aanschaf van een auto. Dit bedrijf geeft het eerlijke verhaal. Topservice!


Ja, ik beveel dit aan

Anneke uit Almere

14-06-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alles heel snel en prettig geregeld en goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Olaf uit Zutphen

09-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aankoop auto. Het gehele proces is er eg prettig gecommuniceerd en de service is buitengewoon goed. Ik heb er een heel goed gevoel aan over gehouden


Ja, ik beveel dit aan

Marion uit Harderwijk

09-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al jaren klant. Goede kwaliteit auto's en service. Top


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Wolvega

30-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit is nou nog eens een super autobedrijf ,zeer klant vriendelijk ,begrip vol naar de klant ,mooie eerlijke auto,s en een eerlijke prijs ook voor inruil van uw auto laten ze je niet voor gek staan bedankt mannen ,,geweldig,,


Ja, ik beveel dit aan

petrus uit den helder

27-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring. Deskundig en eerlijk. Een prima deal gesloten met aan schaf van een audi TT roadster met inruil van mijn mg tg.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Emmeloord

17-05-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede ervaring prima inruil van benzine naar diesel. vriendelijke en attent


Ja, ik beveel dit aan