Beoordelingen Autobedrijf Eric van de Weijer

9,0
67 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 67 beoordelingen

S uit Zeewolde

21-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne service, je word netjes ontvangen en goed geholpen


Ja, ik beveel dit aan

S uit Kampen

26-10-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: eerlijke mensen met een ongekend gevoel voor service vriendelijke en service waar vindt je dat nog tegenwoordig.


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit neerkant

16-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn zeer goed geholpen.
En hebben een Chevrolet Corvette van 1999 gekocht.
Weekje later zijn we de auto op gaan halen.
Met de trein naar Harderwijk.
we zijn opgehaald bij het station door hun.
En met de nieuwe aanwinst naar huis.
Allemaal zeer goed geregeld en geholpen.
Ook een zeer goede mooie auto bij hun gekocht.




Ja, ik beveel dit aan

Fedor uit Gilze

10-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Begin september een mooie Audi Q7 gekocht. Bleken na een week toch wat kleine gebreken aan. In gezamenlijk overleg zijn de problemen netjes verholpen. Top service!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Lydia uit Enkhuizen

24-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super goede service.
We hebben een auto gekocht die wat mankeerde na met ze gebeld te hebben werdt alles meteen opgelost zonder problemen.
Kan niks anders zeggen dan dat wij hier zeer zeker terug zullen komen als we ooit een nieuwe auto willen kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Elst (Gelderland)

04-08-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bedrijf hanteert een eerlijke en klantvriendelijke benadering bij de verkoop van hun occasions. Ruben neemt de tijd om de klant goed en duidelijk te informeren over de keuze voor een occasion die zij in de verkoop hebben. Prettige manier van zaken doen en geen gladde verkooppraatjes. Heb mijn gekochte auto pas een paar dagen in gebruik en kan dus over de feitelijke kwaliteit daarvan nog geen goede uitspraak doen. Tot nu toe zijn mijn ervaringen met dit bedrijf alleen maar positief. Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Jill

19-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldig Autobedrijf! Helemaal top. Een paar maand geledem een auto hier gekocht en die rijd nog steeds top!


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Winterswijk

05-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk, komt meteen vertrouwd over.
Mooie nette occasions!


Ja, ik beveel dit aan

Jarno uit Hardenberg

20-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben erg vriendelijk en behulpzaam benaderd tijdens de aanschaf van een auto. Dit bedrijf geeft het eerlijke verhaal. Topservice!


Ja, ik beveel dit aan