Beoordelingen Autobedrijf Esberg BV

8,8
160 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 160 beoordelingen

T uit Almere

19-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Marjan

17-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enthousiast geholpen door Stefan. Heeft ons een mooie Qashqai verkocht. Fijn dat we de auto snel konden ophalen. Er staan erg veel auto's in volle showroom. Fijn dat ze binnenkort gaan verhuizen naar nieuwe locatie. Komt de toch al mooie auto's vast ten goede.
Enige jammere was dat er een franstalig instructieboekje in het dashboardkastje lag. Niet iedereen kan dat lezen ;-)


Ja, ik beveel dit aan

Willemijn uit Leidschendam

11-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een goede club is dit. No-nonsense, open en eerlijk. We hebben een hele mooie Kia Niro gekocht tegen de beste prijs die we konden vinden. Er zat over 2000 km een servicebeurt aan te komen en ze hebben geregeld dat dit meteen voor de aflevering gedaan kon worden bij de Kia dealer/garage. Verder goede communicatie, ze waren snel en correct met het beantwoorden van al onze vragen. Heel fijn bedrijf en kunnen we zeker aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Lopik

23-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prachtige Kia Niro gekocht uit 2018 bij dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Guus uit Stadskanaal

21-03-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sinds een maand zijn wij de trotse bezitters van een Toyota RAV 4 Hybride. Al enige tijd waren wij opzoek naar een Toyota RAV4 Hybride 4x4 en hebben deze bij Esberg gekocht.

De manier waarop wij behandeld zijn sprak ons zeer aan "No nonsense" met daarnaast uiteraard een hele nette auto en de deskundigheid van de verkoper. De afstand van 265 km naar Rotterdam was dus niet voor niets.

Wij bevelen dit bedrijf dan ook graag bij iedereen aan.






Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Lutjebroek

21-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een zoektocht bij Esberh terecht gekomen voor de aanschaf van een nieuwe Nissan Qashqai Tekna+.
Het oog was gevallen op een jong geïmporteerde versie uit eind 2018.
Vooraf vele twijfels over import auto’s, km standen en schade auto of niet.
Ik liet de goede reviews voor zich spreken en gaf het voordeel van de twijfel en maakte een afspraak voor bezichtiging.
Aangekomen en meteen leuk en vertrouwelijk contact met zowel eigenaar als zoons.

Complete transparantie en uitleg mbt de auto en zijn geschiedenis.
Tevens werd een en ander over de lakdikte en chassislijnen uitgelegd en een chassis schaden vrij certificaat aangeboden.

Onderhandeling over inruilprijs laat weinig ruimte over maar de auto’s zijn dan ook zéér scherp geprijsd.

Al met al met compleet vertrouwen de auto gekocht en zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Heico uit Weesp

19-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer fijne ervaring bij de aanschaf van een bijna nieuwe auto.
Al mijn wensen waren mogelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Pim uit Volendam

17-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ejj van uit Voorthuizen

09-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan