Beoordelingen Autobedrijf Esberg BV

8,6
107 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 107 beoordelingen

Anoniem uit Amstelveen

18-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag gekocht. Ik kom woorden tekort, vriendelijk , eerlijk en een mooie auto. De rest van de auto's waren ook mooi.


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Vlaardingen

17-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een citroen c4 cactus gekocht. Wij Zijn meer dan tevreden over de manier waarop wij tewoord zijn gestaan! Wat een vriendelijke professionele klantgerichte jonge mannen die samen het bedrijf neerzetten!! Topbedrijf en een grote aanrader!! Wij zijn blij!!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Rotterdam

22-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week onze nieuwe Qashqai gekocht bij Autobedrijf Esberg. We zijn heel blij met de Nissan Qashqai en zijn heel goed geholpen door Daryl en de rest van de familie. Er heerst een hele prettige sfeer, je krijgt deskundig advies en ze denken met je mee. Het voelt goed aan omdat je serieus wordt genomen en zij de tijd nemen voor je. Alles is van A tot Z goed geregeld zonder kopzorgen. Er viel niet veel te onderhandelen, maar wij hadden ook geen inruilauto.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Rotterdam

04-05-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een Mazda CX5 kwam Esberg op internet telkens naar voren en heb ik besloten langs te gaan. Kreeg een goed verhaal van de heren en er stonden diverse jong gebruikte Mazda CX5's met weinig kilometers. Aflevering met Teflon behandeling was netjes en alles werd goed uitgelegd.


Ja, ik beveel dit aan

K uit Dordrecht

11-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Hoogvliet R'dam

06-04-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: OP 20febr.j.l. bij de firma een Hyundai IX35 gekocht.Vanaf het moment dat we kwamen kijken tot het moment van overeenkomst zijn we door de heren van de firma Esberg vriendelijk en open behandeld.Geen loze verkooppraatjes maar een eerlijk verhaal. De prijs van de auto was netjes en ook de inruil van onze peugeot 107 is naar volle tevredenheid verlopen.Nadat we de auto 1 a 2 maanden in ons bezit hadden kregen we wat problemen ,deze werden opgelost via de autotrust garantie maar alleen was er een nadeel we mochten niet naar een dealer maar naar een autobedrijf aangewezen door autotrust en toen bleek ook dat we 90 euro zelf moesten betalen.Dit viel natuurlijk tegen en na tel. overleg met de Hr. Esberg jr. bood deze gelijk aan om die 90 euro te betalen en gaf mij ook nog de tip om eerst kontakt met hem op te nemen ivm de weigering van autotrust om naar een dealer te mogen.Dit voor een evt. volgende keer.Wij zijn dan ook bijzonder tevreden met de Firma Esberg.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Vinkeveen

16-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben er een prima auto gekocht en deze is volgens de afspraken netjes afgeleverd. Service achteraf door nasturen van vergeten zaken uit de oude auto top !


Ja, ik beveel dit aan

Lennard uit Rotterdam

15-12-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit Purmerend

12-12-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net onze nieuwe Hyundai Tucson opgehaald. Prima geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Ralph uit Meerkerk

12-12-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: No-nonsense familiebedrijf met schitterende auto's


Ja, ik beveel dit aan