Beoordelingen Autobedrijf Esberg BV

8,7
148 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 148 beoordelingen

Nancy uit Schiedam

01-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben pas een mazda cx5 gekocht bij hun en we zijn er erg blij mee.we zijn super goed geholpen.vriendelijke mensen.


Ja, ik beveel dit aan

hgh uit Katwijk

30-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf ..auto's zien er top uit voor een mooie prijs ga zo door!!


Ja, ik beveel dit aan

Kimberley uit ZUIDDORPE

21-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel vriendelijke en betrouwbare mensen!


Ja, ik beveel dit aan

E uit gorinchem

19-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heb hier onlangs een nieuwe Toyota CH-R gekocht. Goed geholpen wij zijn erg tevreden met onze nieuwe auto!


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Roden

14-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na aanschaf auto al vrij snel het niet willen starten van de auto. Accu moest vervangen worden. Volledige vergoeding gekregen van autobedrijf Esberg.
Zeer goed geholpen.
Een tevreden klant!


Ja, ik beveel dit aan

D uit Sliedrecht

11-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Schijndel

07-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: No nonsens garagebedrijf met hoofdzakelijk uit Duitsland geimporteerde Mazda's CX5 met weinig km op de teller. Ik heb er zelf een nette Mazda CX5 gekocht met overzicht van Mazda, waarop de onderhoudsgeschiedenis op staat vermeld. Mijn auto ingeruild voor de waarde die de opkoper er voor geeft. Ik ben er prima geholpen en alle afspraken zijn nagekomen. Auto werd netjes afgeleverd met uitleg functies. Half jaar BOVAG garantie. Ook de mogelijkheid om de auto bij reparaties binnen het half jaar naar een garage
bij jou in de buurt te brengen (na overleg met eigen risico van 40 euro). Prima regeling als je wat verder van Rotterdam woont.


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Eindhoven

01-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Voorhout

23-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben hier een maand geleden een nieuwe Toyota CH-R gekocht. Uitstekend geholpen en er werd bij aflevering uitgebreid de tijd genomen om alle functies van de auto aan ons uit te leggen.


Ja, ik beveel dit aan

Anneke uit Kampen

05-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Rectificatie

KLacht serieus genomen en super opgelost

Kortom Prachtige auto , en sociaal bedrijf


Ja, ik beveel dit aan