Beoordelingen Autobedrijf Esberg BV

8,7
112 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 112 beoordelingen

Rob uit Castricum

18-10-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring opgedaan met Stefan van garage Esberg bij de aankoop van een Nissan Qashqai. Goed en duidelijk verhaal waar je wat aan hebt. Geen poespas en geen addertjes onder het gras. Iemand met grote kennis van zaken. De prijs/kwaliteit-verhouding is dik in orde bij Esberg. Auto keurig netjes afgeleverd. En lekkere koffie!


Ja, ik beveel dit aan

Roland uit Bergen op Zoom

24-09-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een zoektocht op Gaspendaal voor een Nissan Qashqai Tekna dit bedrijf gevonden. Hier staan werkelijk prachtige occasions. Zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Auto nu drie dagen in bezit en bevalt prima. Top bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Schiedam

19-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben bij firma Esberg een rode Renault Captur Helly Hansen gekocht. Zijn erg vriendelijk geholpen door de beide broers. Deze firma is zeker aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Schiedam

19-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De broers zijn erg vriendelijk .Wij hebben bij de firma Esberg een rode Renault captur Helly Hansen gekocht en naar alle tevredenheid. De auto is erg mooi en wij hopen op veel rijplezier. Wij bevelen de Firma Esberg zeker aan .


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Pernis

09-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week onze Hyundai ix35 opgehaald. Toevallig via internet bij dit bedrijf terecht gekomen. Fijn geholpen. Ze namen de tijd en de auto is keurig opgeleverd. Goede uitleg gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Amstelveen

18-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag gekocht. Ik kom woorden tekort, vriendelijk , eerlijk en een mooie auto. De rest van de auto's waren ook mooi.


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Vlaardingen

17-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een citroen c4 cactus gekocht. Wij Zijn meer dan tevreden over de manier waarop wij tewoord zijn gestaan! Wat een vriendelijke professionele klantgerichte jonge mannen die samen het bedrijf neerzetten!! Topbedrijf en een grote aanrader!! Wij zijn blij!!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Rotterdam

22-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week onze nieuwe Qashqai gekocht bij Autobedrijf Esberg. We zijn heel blij met de Nissan Qashqai en zijn heel goed geholpen door Daryl en de rest van de familie. Er heerst een hele prettige sfeer, je krijgt deskundig advies en ze denken met je mee. Het voelt goed aan omdat je serieus wordt genomen en zij de tijd nemen voor je. Alles is van A tot Z goed geregeld zonder kopzorgen. Er viel niet veel te onderhandelen, maar wij hadden ook geen inruilauto.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Rotterdam

04-05-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een Mazda CX5 kwam Esberg op internet telkens naar voren en heb ik besloten langs te gaan. Kreeg een goed verhaal van de heren en er stonden diverse jong gebruikte Mazda CX5's met weinig kilometers. Aflevering met Teflon behandeling was netjes en alles werd goed uitgelegd.


Ja, ik beveel dit aan

K uit Dordrecht

11-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan