Beoordelingen Autobedrijf Esberg BV

8,7
117 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 117 beoordelingen

Anoniem uit Amsterdam

08-12-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren onze Nissan Quashqai opgehaald. Wat een prachtige auto! De heer Esberg en zijn familie heeft ons zeer goed geholpen en geadviseerd. Dank u wel nogmaals. Ben je op zoek naar een jong, gebruikte auto dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in Rotterdam.


Ja, ik beveel dit aan

Fam. Farla

18-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Veel aanbod in jonge auto’s met weinig km,s, goede prijs, vriendelijk personeel, goede service


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 3 jaar geleden al eens een CX-5 GT-M gekocht. Was toen al onder de indruk van dit no nonsens autobedrijf met zeer scherpe prijzen en indrukwekkend arsenaal mooie jonge auto's.
Was nu op zoek naar een vervanger voor onze bejaarde Corsa met 270.000 km op de teller. Mede door de recente positieve Mazda ervaring was dit merk wederom ons orientatie punt. Het moest uitendelijk een rode CX3 GT-M worden. En Esberg is wederom de leverancier geworden. De CX-5 is absoluut in zijn nopjes met zijn kleinere broertje en dat voor absoluut de laagste prijs.
Machtig gezicht die 2 rode rakkers naast elkaar in de garage.
De telefonische koop is naar voller tevredenheid afgehandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Nieuw Vennep

11-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag onze Mazda cx-5 opgehaald 2 weken geleden via internet bij autobedrijf Esberg terecht gekomen. Wij kwamen eigenlijk kijken voor een grijze cx-5 maar toen wij aankwamen en eerst een heerlijke kop koffie kregen aangeboden viel ons oog op een witte cx-5 iets wat wij eigenlijk zochten. De auto was net binnen en stond nog ongepoetst in de garage maar wij waren meteen verliefd. Anders als bij de meeste autobedrijven werd er meteen duidelijk verteld hoe ze bij Esberg te werk gaan: Wij hebben scherpe prijzen dus verwacht niet dat we nog in prijs enorm gaan zakken. Wij wilde evt onze Vw golf inruilen. Na kort overleg kregen wij een mooi aanbod van het bij te betalen bedrag. Na een proefritje afgesproken om de auto 2 weken later op te halen. Vandaag was het dus zover en de auto stond gepoetst blinkend op ons te wachten. Wij kregen een speciale garantie zodat wij evt defecten in Nieuw Vennep kunnen laten repareren een mooi extra gebaar. Na een uitleg vd auto vertrokken richting huis. Kort samengevat een No Nonsens autobedrijf met eerlijke prijzen en geen eindeloze rekenmachine sessies. Zeker een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

René uit Houten

10-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben enige maanden terug onze Hyundai IX35 gekocht bij Autobedrijf Esberg. Toen na enige weken iets aan de auto bleek te mankeren, heeft Dhr, Esberg bemiddeld met de Hyundai Garage vlakbij onze woonplaatsen is het opgelost onder de garantie. Een aanrader om bij dit bedrijf je auto aan te schaffen.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Castricum

18-10-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring opgedaan met Stefan van garage Esberg bij de aankoop van een Nissan Qashqai. Goed en duidelijk verhaal waar je wat aan hebt. Geen poespas en geen addertjes onder het gras. Iemand met grote kennis van zaken. De prijs/kwaliteit-verhouding is dik in orde bij Esberg. Auto keurig netjes afgeleverd. En lekkere koffie!


Ja, ik beveel dit aan

Roland uit Bergen op Zoom

24-09-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een zoektocht op Gaspendaal voor een Nissan Qashqai Tekna dit bedrijf gevonden. Hier staan werkelijk prachtige occasions. Zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Auto nu drie dagen in bezit en bevalt prima. Top bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Schiedam

19-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben bij firma Esberg een rode Renault Captur Helly Hansen gekocht. Zijn erg vriendelijk geholpen door de beide broers. Deze firma is zeker aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Schiedam

19-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De broers zijn erg vriendelijk .Wij hebben bij de firma Esberg een rode Renault captur Helly Hansen gekocht en naar alle tevredenheid. De auto is erg mooi en wij hopen op veel rijplezier. Wij bevelen de Firma Esberg zeker aan .


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Pernis

09-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week onze Hyundai ix35 opgehaald. Toevallig via internet bij dit bedrijf terecht gekomen. Fijn geholpen. Ze namen de tijd en de auto is keurig opgeleverd. Goede uitleg gehad.


Ja, ik beveel dit aan