Beoordelingen Autobedrijf Esberg BV

8,8
165 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 165 beoordelingen

P uit Capelle aan den IJssel

12-06-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op 6 juni onze auto gekocht. Prima en eerlijk advies en prima service (wij wilden dat er een trekhaak werd aan gebracht, zij dachten aan een bijbehorende kentekenplaat) en no nonsens aanpak.
Prettige sfeer. Bij aflevering ontvingen wij een uitgebreide uitleg over de werking van alle knoppen en lampjes. Kortom prettig zaken doen. Wij komen graag nog eens terug.


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Goes

11-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Snel, eerlijk, afspraken nakomend, goede/beste prijs.
Lakstift na krasreparatie werd achtergelaten en het Nederlandse instructieboek werd keurig nagezonden.
Auto werd tiptop afgeleverd.
Aanbevelenswaardig.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Echt

08-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag de Mazda CX-5 opgehaald. Deze mensen weten waar ze het over hebben en hebben echt kennis van de auto’s die ze verkopen. Open en eerlijk. Moest nog een trekhaak onder, hebben ze goed en mooi onzichtbaar gemonteerd. Geen spijt dat ik de reis vanuit Limburg heb gemaakt.


Ja, ik beveel dit aan

Marjan

17-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enthousiast geholpen door Stefan. Heeft ons een mooie Qashqai verkocht. Fijn dat we de auto snel konden ophalen. Er staan erg veel auto's in volle showroom. Fijn dat ze binnenkort gaan verhuizen naar nieuwe locatie. Komt de toch al mooie auto's vast ten goede.
Enige jammere was dat er een franstalig instructieboekje in het dashboardkastje lag. Niet iedereen kan dat lezen ;-)


Ja, ik beveel dit aan

Ini uit Kerkrade

24-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deskundige informatie en snelle afhandeling bij de koop van onze Toyota Rav4 Hybride AWD. Zij komen afspraken na en hebben een snelle en vriendelijke manier van communiceren.


Ja, ik beveel dit aan

T uit Almere

19-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Marjan

17-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enthousiast geholpen door Stefan. Heeft ons een mooie Qashqai verkocht. Fijn dat we de auto snel konden ophalen. Er staan erg veel auto's in volle showroom. Fijn dat ze binnenkort gaan verhuizen naar nieuwe locatie. Komt de toch al mooie auto's vast ten goede.
Enige jammere was dat er een franstalig instructieboekje in het dashboardkastje lag. Niet iedereen kan dat lezen ;-)


Ja, ik beveel dit aan

Willemijn uit Leidschendam

11-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een goede club is dit. No-nonsense, open en eerlijk. We hebben een hele mooie Kia Niro gekocht tegen de beste prijs die we konden vinden. Er zat over 2000 km een servicebeurt aan te komen en ze hebben geregeld dat dit meteen voor de aflevering gedaan kon worden bij de Kia dealer/garage. Verder goede communicatie, ze waren snel en correct met het beantwoorden van al onze vragen. Heel fijn bedrijf en kunnen we zeker aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Lopik

23-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prachtige Kia Niro gekocht uit 2018 bij dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Guus uit Stadskanaal

21-03-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sinds een maand zijn wij de trotse bezitters van een Toyota RAV 4 Hybride. Al enige tijd waren wij opzoek naar een Toyota RAV4 Hybride 4x4 en hebben deze bij Esberg gekocht.

De manier waarop wij behandeld zijn sprak ons zeer aan "No nonsense" met daarnaast uiteraard een hele nette auto en de deskundigheid van de verkoper. De afstand van 265 km naar Rotterdam was dus niet voor niets.

Wij bevelen dit bedrijf dan ook graag bij iedereen aan.






Ja, ik beveel dit aan