Beoordelingen Autobedrijf Esberg BV

8,7
130 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 130 beoordelingen

Jan uit Utrecht

08-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed geholpen mooie Renault Captur gekocht een min puntje vond ik dat ik de nieuwe auto op mijn naam moest zetten,en €10;10 moest betalen,ik heb €495 aflevering kosten betaald volgens mij hoort de garage esberg dat te doen


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Oirschot

06-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn bedtijf goede prijzen duidelijk verhaal mooie mazda cx 5 gekocht erg blij mee .


Ja, ik beveel dit aan

Rien uit Lisse

06-06-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Nieuwe (tweedehands) auto aangeschaft via Esberg.
Vriendelijke verkopers, mooie auto's. Hun focus ligt op een snelle doorstroom van auto's en verwachten van de klant dat zij komen voor een specifieke auto: een proefrit is dan ook pas mogelijk wanneer er volledige intentie is de auto te willen kopen.
Neemt niet weg dat de auto die wij gekocht hebben, een scherpe prijs/kwaliteit verhouden had. Hierover zijn we tevreden. Let wel op bijkomende kosten die niet op de website vermeld staan: zoals servicebeurt.
Inruilwaarden van mijn auto viel erg tegen. Onderhandeling hierover heeft nauwelijks iets opgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Elsloo Lb

26-04-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb in januari 2018 een Mazda cx5 gekocht. Auto prima in orde en perfect afgeleverd. Nu 3 maanden verder een knakkend geluid geconstateerd. Daar ik in Limburg woon ben ik na overleg met Autobedrijf Esberg naar Allround carservice Wessels in Grevenbicht Lb gegaan die naar lang zoeken constateerde dat er een schokbreker kapot was. Vervolgens is deze schokbreker vervangen en de rekening betaald door Autobedrijf Esberg (Garantie).
Vind het een prima bedrijf met perfecte service.
Heel tevreden over de oplossing.


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Oud Gastel

20-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben prima geholpen bij de aanschaf van onze "nieuwe" auto. Duidelijk verhaal over de prijs, opties, mogelijkheden en alternatieven. Na de uiteindelijke aankoop prima uitleg over de auto bij ophalen.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Epe

17-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Budel-Schoot

04-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een lange rit uit het Brabantse land werden we hartelijk ontvangen bij Esberg. Wat een aanbod aan auto's tegen een zeer scherpe prijs. Wij voelden ons vrijwel direct "thuis" en hebben op en en eerlijk kunnen onderhandelen bij de aanschaf van onze occasion en de inruil van onze huidige auto. Dank je wel daarvoor!


Ja, ik beveel dit aan

Ramon uit Wateringen

03-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb al weer een tijdje terug mijn Nissan gekocht bij dit bedrijf.
Ben er geweldig geholpen en heb een prima auto meegekregen! Ook het informele en plaats voor een geintje spreekt mij zeer aan bij deze mensen.
Ik ga zeker voor mijn volgende auto eerst bij hun kijken!


Ja, ik beveel dit aan

Timo uit IJsselstein

02-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Strijen

01-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb hier een Toyota CH-R aangeschaft. Prima geholpen.


Ja, ik beveel dit aan