Beoordelingen Autobedrijf Esberg BV

8,6
101 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 101 beoordelingen

Bert uit Vinkeveen

16-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben er een prima auto gekocht en deze is volgens de afspraken netjes afgeleverd. Service achteraf door nasturen van vergeten zaken uit de oude auto top !


Ja, ik beveel dit aan

Lennard uit Rotterdam

15-12-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit Purmerend

12-12-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net onze nieuwe Hyundai Tucson opgehaald. Prima geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Ralph uit Meerkerk

12-12-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: No-nonsense familiebedrijf met schitterende auto's


Ja, ik beveel dit aan

paul uit Rotterdam

09-12-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf met een zeer persoonlijk contact. We hebben een Nissan qashqai +2 gekocht. We zijn er erg blij mee. Esberg heeft veel jonge SUV's met weinig kilometers, ruime keuze van mooie auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Hein uit Doorwerth

05-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldige mensen, super eerlijk en prettig in de omgang. Ongedwongen sfeer en zeer behulpzaam. Leuke en vriendelijke mensen. Gewoon top!


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Maassluis

19-10-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Eindhoven

17-10-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vorige maand n nissan q. gekocht bij garage Esberg.
Bij aflevering brandde n dashboard-lampje, maar via n extra servicebeurt werd auto perfect afgeleverd.
Garage Esberg is een prima garage en qua service krijgen zij van mij "de warme douche".
Vader en zoon, ga zo door: Uitstekend !


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Purmerend

17-10-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen zaterdag onze Nissan Qashqai opgehaald bij Esberg. Een zeer leuk familie bedrijf welke door vader en zoon worden gerund. Leuke onderhandeling met de inruil van onze VW-Up. Zeer vriendelijk en beleefd geholpen door vader en zoon. No nonches, gewoon een eerlijk verhaal bij deze import auto.
Auto werd keurig gepoetst afgeleverd.
Prima ervaring en alle twijfels om een import auto te kopen zijn bij dit bedrijf weggenomen.


Ja, ik beveel dit aan

Freddy uit Alphen aan den Rijn

04-10-2016
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na aanschaf een gratis reparatie uitgevoerd van de koplamp die niet binnen de mazda garantie viel. Fantastische service.


Ja, ik beveel dit aan