Beoordelingen Autobedrijf Esberg BV

8,7
124 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 124 beoordelingen

Marcel uit Budel-Schoot

04-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een lange rit uit het Brabantse land werden we hartelijk ontvangen bij Esberg. Wat een aanbod aan auto's tegen een zeer scherpe prijs. Wij voelden ons vrijwel direct "thuis" en hebben op en en eerlijk kunnen onderhandelen bij de aanschaf van onze occasion en de inruil van onze huidige auto. Dank je wel daarvoor!


Ja, ik beveel dit aan

Ramon uit Wateringen

03-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb al weer een tijdje terug mijn Nissan gekocht bij dit bedrijf.
Ben er geweldig geholpen en heb een prima auto meegekregen! Ook het informele en plaats voor een geintje spreekt mij zeer aan bij deze mensen.
Ik ga zeker voor mijn volgende auto eerst bij hun kijken!


Ja, ik beveel dit aan

Timo uit IJsselstein

02-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Strijen

01-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb hier een Toyota CH-R aangeschaft. Prima geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Naaldwijk

28-01-2018
4,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recent dit bedrijf bezocht op zoek naar een Mitsubishi ASX. Toen de eventuele inruil van onze huidige auto ter sprake kwam kregen wij te horen dat de banden toch wel erg slecht waren en een inruilprijs van € 1.750 toch echt het maximale was. Inmiddels elders een auto gekocht waar men een inruilprijs bood van € 5.200. Een extreem verschil dus.


Anoniem uit Amsterdam

15-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deze week was het zover. Voor het eerst een auto kopen. Wij waren op zoek naar een Toyota CHR en online werd al gauw duidelijk dat bij Esberg die auto het goedkoopst zou zijn.

Uiteraard ging ik eerst wat meer informatie zoeken over de verkoper. Esberg had louter positieve reviews, waardoor ik gelijk een beetje achterdochtig werd. Afijn, vanuit Amsterdam toch maar de gok genomen om in Rotterdam een auto te kopen om er achter te komen dat die positieve reviews volledig terecht waren.

Je moet denk ik een klik hebben met Rens (Esberg, vader en eigenaar van het bedrijf), maar die hadden wij gelijk. Eerst een kwartier geluld over alles behalve de auto. Hij probeerde nog onze beroepen te raden, maar faalde hopeloos, wat tot hilariteit alom leidde.

Wat belangrijk is als je voor het eerst een auto gaat kopen is volgens mij vertrouwen. Je moet een goed gevoel hebben bij het bedrijf en zeker niet het gevoel hebben dat je opgelicht wordt.

Dat vertrouwen was er gelijk vanuit onze zijde, maar ook vanuit Rens. Zo mochten we een testrit maken en hoefden we geen ID of rijbewijs achter te laten. Uiteindelijk duurde de testrit bijna een uur, omdat er een afslag op de snelweg was afgesloten (en wij Rotterdam niet kennen). Eenmaal teruggekomen was Rens totaal niet ongerust geweest. Op de vraag of hij het niet link vond om ons zomaar een testrit te laten maken zei Rens dat hij mensenkennis heeft. Dat klopt dus kennelijk.

We hebben de auto vervolgens binnen 5 minuten gekocht. Over de prijs viel niet te onderhandelen, omdat ie al zeer scherp was (de auto was geïmporteerd uit Duitsland), maar hij heeft ons wel op een andere manier gematst.

Er stonden twee Toyota's, waarbij op 1 het kenteken al was gemonteerd, maar mijn vriendin wilde toch liever de andere auto. Geen probleem (ook al stond de auto veel ongunstiger en moesten daardoor eerst nog drie andere auto's verplaatst worden). Auto gelijk gekocht, maar we moesten wel nog even naar het postkantoor vanwege het kentekenbewijs. Aangezien we met het OV waren gekomen bood Rens aan om ons even zelf snel te brengen of wij konden even in een spiksplinternieuwe Mazda CX 5 gaan. Nou, wij kozen uiteraard voor het laatste.

Auto werd nog even gepoetst en schoongemaakt en voila, we gingen terug naar Amsterdam.

Door deze zeer persoonlijke service, eerlijkheid, vertrouwen en bereidheid om mee te denken hebben we besloten om voortaan al onze auto's in de toekomst hier te kopen.

Voor een informeel laagdrempelig bedrijf adviseer ik dan ook iedereen om met een gerust hart hier een auto te kopen of op zijn minst een bak koffie en gevulde koek te gaan eten.


Ja, ik beveel dit aan

Einbert uit Nunspeet

12-01-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren onze schitterende Toyota Chr Bi Tone uit 2017 opgehaald!
Wij zijn zeer tevreden, prijs van de auto was zeer scherp en alles werd netjes afgehandeld!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Amsterdam

08-12-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren onze Nissan Quashqai opgehaald. Wat een prachtige auto! De heer Esberg en zijn familie heeft ons zeer goed geholpen en geadviseerd. Dank u wel nogmaals. Ben je op zoek naar een jong, gebruikte auto dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in Rotterdam.


Ja, ik beveel dit aan

Fam. Farla

18-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Veel aanbod in jonge auto’s met weinig km,s, goede prijs, vriendelijk personeel, goede service


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 3 jaar geleden al eens een CX-5 GT-M gekocht. Was toen al onder de indruk van dit no nonsens autobedrijf met zeer scherpe prijzen en indrukwekkend arsenaal mooie jonge auto's.
Was nu op zoek naar een vervanger voor onze bejaarde Corsa met 270.000 km op de teller. Mede door de recente positieve Mazda ervaring was dit merk wederom ons orientatie punt. Het moest uitendelijk een rode CX3 GT-M worden. En Esberg is wederom de leverancier geworden. De CX-5 is absoluut in zijn nopjes met zijn kleinere broertje en dat voor absoluut de laagste prijs.
Machtig gezicht die 2 rode rakkers naast elkaar in de garage.
De telefonische koop is naar voller tevredenheid afgehandeld.


Ja, ik beveel dit aan