Beoordelingen Autobedrijf Esberg BV

8,7
139 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 139 beoordelingen

Anneke uit Kampen

05-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Rectificatie

KLacht serieus genomen en super opgelost

Kortom Prachtige auto , en sociaal bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

ALBERT uit KAMPEN

04-10-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prachtige auto gekocht helemaal uit Kampen gekomen
Alleen jammer dat je zelf je auto over moet laten schrijven ( 10 euro )
En heel jammer dat we maar tot Dronten kwamen met de benzine die er in zat toen we hem ophaalden
En dat voor een auto van 50.000 euro met afleveringsbeurt van 500 euro
Dat vonden we wel zuur hoor .dat we geen bosje bloemen kregen had ik niet verwacht maar
Zelfs nog geen halve tank benzine das heel jammer


Stefan uit Tilburg

14-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben hier een Nissan Qashqai uit 2016 gekocht. Eerst vriendelijk contact via de telefoon mee gehad, vervolgens ook zeer vriendelijk daar op locatie ontvangen. We zijn erg blij met de auto, top bakkie. We hebben de auto meteen een beurt gegeven bij een Nissan dealer bij ons in de buurt. Daar kwam naar voren dat de banden voor erg versleten waren en dat de uitlijning van de banden aan de voorkant niet goed was. Een vrij grote teleurstelling maar ontzettend goed opgelost vanuit Esberg, kan er niets anders van zeggen. Het heeft ons gevoel vanaf het begin echt bevestigd: gewoon een goede garage, vriendelijke mensen en echt een top service!


Ja, ik beveel dit aan

Lia uit Rotterdam

07-09-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: 7 jaar geleden zogoed als nieuwe MitsubishiASX gekocht. Tot op vandaag, nog steeds super service! Wil fam. Esberg bedanken voor de fijne auto, het meedenken en de klantvriendelijkheid!


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Vlijmen

27-08-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben bij Esberg een Nissan qasqhai gekocht. na een paar maanden een klein probleempje buiten van Esberg om. Ik heb Esberg gebeld met het probleem, ze hebben direct contact opgenomen met de dealer bij mij in de buurt en de boel schadeloos laten herstellen. Super service, super auto !!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Groningen

23-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Voor de tweede maal een nieuwe auto aangeschaft, deze keer met inruil van onze vorige.
Vriendelijke mensen, prima uitleg gehad en o.i. goede service en prettig zaken gedaan.


Ja, ik beveel dit aan

P uit Leerdam

24-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Barendrecht

18-07-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren 17-07-2018 een Hyundai Tucson gekocht. Voor mij een 1e ervaring om een geïmporteerde auto te kopen. Normaal gesproken kocht ik alleen bij de dealer.

1 bezoek gedaan om de auto te bekijken en het 2e bezoek (de dag erna) nog een testritje gemaakt en besloten om te kopen.

1 1/2 week later was alles geregeld. Kenteken op naam, schades weggewerkt en een goede teflon laag erop.

Goede service, vriendelijke mensen en verstand van zaken.


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Rotterdam

15-07-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf no nonsens verhalen. Geen gladde pakken en dure showroom maar wel mooie auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Utrecht

08-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed geholpen mooie Renault Captur gekocht een min puntje vond ik dat ik de nieuwe auto op mijn naam moest zetten,en €10;10 moest betalen,ik heb €495 aflevering kosten betaald volgens mij hoort de garage esberg dat te doen


Ja, ik beveel dit aan