Beoordelingen Autobedrijf Esberg BV

8,6
105 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 105 beoordelingen

Dhr./mevr. uit Rotterdam

22-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week onze nieuwe Qashqai gekocht bij Autobedrijf Esberg. We zijn heel blij met de Nissan Qashqai en zijn heel goed geholpen door Daryl en de rest van de familie. Er heerst een hele prettige sfeer, je krijgt deskundig advies en ze denken met je mee. Het voelt goed aan omdat je serieus wordt genomen en zij de tijd nemen voor je. Alles is van A tot Z goed geregeld zonder kopzorgen. Er viel niet veel te onderhandelen, maar wij hadden ook geen inruilauto.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Rotterdam

04-05-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een Mazda CX5 kwam Esberg op internet telkens naar voren en heb ik besloten langs te gaan. Kreeg een goed verhaal van de heren en er stonden diverse jong gebruikte Mazda CX5's met weinig kilometers. Aflevering met Teflon behandeling was netjes en alles werd goed uitgelegd.


Ja, ik beveel dit aan

K uit Dordrecht

11-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Hoogvliet R'dam

06-04-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: OP 20febr.j.l. bij de firma een Hyundai IX35 gekocht.Vanaf het moment dat we kwamen kijken tot het moment van overeenkomst zijn we door de heren van de firma Esberg vriendelijk en open behandeld.Geen loze verkooppraatjes maar een eerlijk verhaal. De prijs van de auto was netjes en ook de inruil van onze peugeot 107 is naar volle tevredenheid verlopen.Nadat we de auto 1 a 2 maanden in ons bezit hadden kregen we wat problemen ,deze werden opgelost via de autotrust garantie maar alleen was er een nadeel we mochten niet naar een dealer maar naar een autobedrijf aangewezen door autotrust en toen bleek ook dat we 90 euro zelf moesten betalen.Dit viel natuurlijk tegen en na tel. overleg met de Hr. Esberg jr. bood deze gelijk aan om die 90 euro te betalen en gaf mij ook nog de tip om eerst kontakt met hem op te nemen ivm de weigering van autotrust om naar een dealer te mogen.Dit voor een evt. volgende keer.Wij zijn dan ook bijzonder tevreden met de Firma Esberg.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Vinkeveen

16-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben er een prima auto gekocht en deze is volgens de afspraken netjes afgeleverd. Service achteraf door nasturen van vergeten zaken uit de oude auto top !


Ja, ik beveel dit aan

Lennard uit Rotterdam

15-12-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit Purmerend

12-12-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net onze nieuwe Hyundai Tucson opgehaald. Prima geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Ralph uit Meerkerk

12-12-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: No-nonsense familiebedrijf met schitterende auto's


Ja, ik beveel dit aan

paul uit Rotterdam

09-12-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf met een zeer persoonlijk contact. We hebben een Nissan qashqai +2 gekocht. We zijn er erg blij mee. Esberg heeft veel jonge SUV's met weinig kilometers, ruime keuze van mooie auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Hein uit Doorwerth

05-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldige mensen, super eerlijk en prettig in de omgang. Ongedwongen sfeer en zeer behulpzaam. Leuke en vriendelijke mensen. Gewoon top!


Ja, ik beveel dit aan