Beoordelingen Autobedrijf Ferdy Snijders

9,1
623 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 623 beoordelingen

Mario uit KLAZIENAVEEN

23-05-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Harmjan uit Emmen

23-05-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd goed bereikbaar, meedenkend samen een oplossing zoeken als er een probleem is met de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Weiteveen

20-05-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Hein uit Roermond

18-05-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: We zijn erg goed geholpen met pech onderweg. Onze koppeling was versleten en de ANWB heeft ons gebracht naar Autobedrijf Snijders. Erg nette prijs, en super goede service. Als we in de buurt zouden wonen zou dit onze garage zijn! Grandioos en een dikke duim voor de monteur die ons zo snel heeft geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Bertus uit EMMEN

18-05-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Erg tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Sam uit Emmen

18-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit klazienaveen

17-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: vriendelijk en deskundig. no nonsens ook niet van de baas Ferdie zelf. persoonlijke benadering.


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Emmen

15-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super vriendelijk en altijd meer dan behulpzaam!!


Ja, ik beveel dit aan

Rein uit Klazienaveen

12-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Alleen maar positief, alles wordt in overleg uitgevoerd en het bedrijf staalt van deskundigheid en klantvriendelijkheid.


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Emmen

12-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een uiterst plezierige contact kent het bedrijf van Ferdy Snijders. De contacten zijn in het verleden en van anderen gehoord hebben erg positief.


Ja, ik beveel dit aan