Beoordelingen Autobedrijf Fiaitalia

9,3
56 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 56 beoordelingen

Joop uit Wijchen

07-11-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik breng mijn Heilige Koe (Lancia Kappa) alleen naar Fiaitalia. Waarom? Omdat ik weet hoe zorgvuldig met mijn auto is/wordt omgesprongen. Alles zeer netjes met hoezen om beschadiging te voorkomen. Spic en Span weer terug.Toen op 6/11/2018 bij mij plotseling (Lancia Ypsilon) een lampje ging branden van de airbag werd ik spontaan geholpen om dit te resetten... TOP SERVICE !!!


Ja, ik beveel dit aan

Rudi uit Hattem

11-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn zoon heeft hier voor weinig geld een Fiat Panda gekocht van 18 jaar oud. Nu, een half jaar en ruim 5.000 km later, rijdt het autootje nog steeds probleemloos. Prima aankoop dus! Eigenaar is duidelijk een liefhebber van Italiaanse auto’s, houdt van het vak en geeft eerlijk advies. Hier kunnen veel garages een voorbeeld aan nemen!


Ja, ik beveel dit aan

Guido uit Arnhem

28-08-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zat voor deze garage eerst bij de officiële dealer. De kosten ten opzichte van de dealer zijn lager en de deskundigheid is beter. Ook is de service erg goed! Voorlopig blijf ik het onderhoud door dit bedrijf uitvoeren. Ik zou iedereen met een Italiaanse auto aanbevelen naar deze garage te gaan.


Ja, ik beveel dit aan

p uit wijchen

07-07-2018
3,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer slecht, gevraagd om een nieuwe antenne op mijn auto te zetten (fiat 500) werk van 15min. (een diagnose maar moest een uur afrekenen!!
Omdat ze verder hadden gezocht naar het probleem.
Terwijl ik alleen gevraagd had het vervangen van mijn antenne, tevens is mijn dashboard beschadigd


Carmen uit Nijmegen

27-04-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar, zeer klantvriendelijk, uitstekende service.
Top bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Nijmegen

10-07-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijk, goede service w.o. het ter beschikking stellen van een vervangende auto. Bij grotere (onverwachte) kosten wordt er eerst gebeld voordat men de reparatie uit gaat voeren


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Wijchen

23-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima bedrijf. Goede persoonlijke benadering en duidelijke uitleg welke werkzaamheden worden uitgevoerd. Bij mankementen wordt direct gekeken wat er aan de hand is en als het even kan verholpen of op zeer korte termijn gerepareerd. De prijzen liggen onder het nivo van de "grote dealer". Ook mijn dochter heeft goede ervaringen met dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

h uit bemmel

23-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Service gericht. Altijd bereid tot helpen.


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Wijchen

20-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer fijne ervaring. Je wordt netjes te woord gestaan.
Alles wordt netjes uitgelegd en er worden geen onnodige dingen gedaan aan je auto of geprobeerd je over te halen iets te laten doen wat niet nodig is. Ben hier al vaker geweest en ga hier zeker ook weer terug.


Ja, ik beveel dit aan

Erna uit Bemmel

19-06-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan