Beoordelingen Autobedrijf Fiaitalia

9,4
38 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 38 beoordelingen

ES uit Nijmegen

09-11-2016
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik beschik over een Giulietta QV. Deskundige liefhebbers van Italiaanse auto's. Service is prima. Zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Sjoerd uit Nijmegen

25-10-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd een eerlijk advies en goed onderhoud. Ben al jaren een zeer tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

Stef uit Nijmegen

02-03-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettig bedrijf. Deskundig. Aandacht voor de klant, en belangrijker men kent de klant. Fiaitalia doet waar ze voor staan betrouwbaar en eerlijk.En dat al vele jaren lang.


Ja, ik beveel dit aan

Henny uit Wijchen

11-01-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd correcte uitvoering van de werkzaamheden en bij onverwachte problemen overleg en prijsopgave.


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Gennep

17-12-2015
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn Fiat Punto GT Turbo was weer perfect gerepareerd!
Een echte aanrader voor Fiat rijders.


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Deest

15-12-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Weer prima geholpen ,


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Wijchen

12-11-2015
8,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Erg vriendelijke garage waar service nog hoog in het vaandel staat en ze net een stapje extra zetten


Ja, ik beveel dit aan

René uit Mook

02-09-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hier werken echte autoliefhebbers. Dan zit het wel goed met de prijs/kwaliteits verhouding. Ik kom er, met enkele onderbrekingen, al zo'n 17 jaar met diverse Fiat's voor onderhoud. Een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Cuijk

22-06-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom met Lancia en Alfa Romeo al jaren bij Fiaitalia. Praktisch steeds wordt qua deskundigheid en klantbenadering de hoge kwaliteit van de dienstverlening bevestigd. Zéér prettig is dat de directie en de medewerkers de klant echt kennen en in de contacten rekening houden met de aandachtspunten en gevoeligheden van de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit Wijchen

21-06-2015
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan