Beoordelingen Autobedrijf Fiaitalia

9,3
53 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 53 beoordelingen

p uit wijchen

07-07-2018
3,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer slecht, gevraagd om een nieuwe antenne op mijn auto te zetten (fiat 500) werk van 15min. (een diagnose maar moest een uur afrekenen!!
Omdat ze verder hadden gezocht naar het probleem.
Terwijl ik alleen gevraagd had het vervangen van mijn antenne, tevens is mijn dashboard beschadigd


Carmen uit Nijmegen

27-04-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar, zeer klantvriendelijk, uitstekende service.
Top bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Nijmegen

10-07-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijk, goede service w.o. het ter beschikking stellen van een vervangende auto. Bij grotere (onverwachte) kosten wordt er eerst gebeld voordat men de reparatie uit gaat voeren


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Wijchen

23-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima bedrijf. Goede persoonlijke benadering en duidelijke uitleg welke werkzaamheden worden uitgevoerd. Bij mankementen wordt direct gekeken wat er aan de hand is en als het even kan verholpen of op zeer korte termijn gerepareerd. De prijzen liggen onder het nivo van de "grote dealer". Ook mijn dochter heeft goede ervaringen met dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

h uit bemmel

23-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Service gericht. Altijd bereid tot helpen.


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Wijchen

20-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer fijne ervaring. Je wordt netjes te woord gestaan.
Alles wordt netjes uitgelegd en er worden geen onnodige dingen gedaan aan je auto of geprobeerd je over te halen iets te laten doen wat niet nodig is. Ben hier al vaker geweest en ga hier zeker ook weer terug.


Ja, ik beveel dit aan

Erna uit Bemmel

19-06-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Han uit Nijmegen en Amsterdam

19-06-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb positieve ervaringen. Goede service, meedenken, grote deskundigheid met mijn auto. Faire prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Oss

19-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ruben uit Uden

19-06-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan