Beoordelingen Autobedrijf Fiaitalia

9,3
54 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
11 t/m 20 van 54 beoordelingen

Ruben uit Uden

19-06-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Ralf uit Slijk-Ewijk

19-06-2017
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

BJ uit Nijmegen

19-06-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goeie service, prettige samenwerking en liefde voor Italiaanse auto's. Ik heb alle vertrouwen in het team en weet dat zij met je mee denken en geen onnodige reparaties uitvoeren


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Bergharen

19-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ankie uit Wijchen

19-06-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deskundig, betrouwbaar en klantvriendelijk! Dat wil ik graag als klant en dat krijg ik ook. Ik ben al ruim 20 jaar klant en altijd zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Rosanne uit Arnhem

23-02-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Heb hier mijn MiTo laten repareren en gelijk een kleine beurt laten geven. Ben super tevreden; goede service voor een eerlijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

ES uit Nijmegen

09-11-2016
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik beschik over een Giulietta QV. Deskundige liefhebbers van Italiaanse auto's. Service is prima. Zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Sjoerd uit Nijmegen

25-10-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd een eerlijk advies en goed onderhoud. Ben al jaren een zeer tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

Stef uit Nijmegen

02-03-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettig bedrijf. Deskundig. Aandacht voor de klant, en belangrijker men kent de klant. Fiaitalia doet waar ze voor staan betrouwbaar en eerlijk.En dat al vele jaren lang.


Ja, ik beveel dit aan

Henny uit Wijchen

11-01-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd correcte uitvoering van de werkzaamheden en bij onverwachte problemen overleg en prijsopgave.


Ja, ik beveel dit aan