Beoordelingen Autobedrijf Fiaitalia

9,3
56 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
11 t/m 20 van 56 beoordelingen

Han uit Nijmegen en Amsterdam

19-06-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb positieve ervaringen. Goede service, meedenken, grote deskundigheid met mijn auto. Faire prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Oss

19-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ruben uit Uden

19-06-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Ralf uit Slijk-Ewijk

19-06-2017
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

BJ uit Nijmegen

19-06-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goeie service, prettige samenwerking en liefde voor Italiaanse auto's. Ik heb alle vertrouwen in het team en weet dat zij met je mee denken en geen onnodige reparaties uitvoeren


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Bergharen

19-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ankie uit Wijchen

19-06-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deskundig, betrouwbaar en klantvriendelijk! Dat wil ik graag als klant en dat krijg ik ook. Ik ben al ruim 20 jaar klant en altijd zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Rosanne uit Arnhem

23-02-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Heb hier mijn MiTo laten repareren en gelijk een kleine beurt laten geven. Ben super tevreden; goede service voor een eerlijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

ES uit Nijmegen

09-11-2016
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik beschik over een Giulietta QV. Deskundige liefhebbers van Italiaanse auto's. Service is prima. Zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Sjoerd uit Nijmegen

25-10-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd een eerlijk advies en goed onderhoud. Ben al jaren een zeer tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan