Beoordelingen Autobedrijf Fijneman B.V.

9,2
15 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 15 beoordelingen

R. uit Dordrecht

07-10-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Autobedrijf Fijneman straalt vertrouwen uit, ik heb altijd het gevoel een eerlijk advies te krijgen. Veiligheid voorop maar geen onnodige reparaties.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Dordrecht

25-07-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Altijd goed en zonder smoesjes en geven een vertrouwd gevoel ook al ben ik niet zo`n grote klant,gewoon open.
En na mijn niet al te grote reparatie hebben ze nog mijn auto gewassen ook.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Rotterdam

05-02-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom hier met mijn camper en Prive auto nu al twee jaar wordt correct geholpen mooie garage schoon receptie perfect klant vriendelijk en Leo doet meer als zijn best om de klanten tevreden te stellen niet vergeten ook de monteurs.prijzen zijn zeker lager als bij de dealers van het automerk daar betaal je alles wat er rond loopt.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Dordrecht

02-01-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ik ben al heel lang klant bij leo en ik vind ze klasse met advies en reperaties ik ga er niet meer weg


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Dordrecht

11-04-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Je altijd zo snel mogelijk geholpen word. En er is lekkere koffie.


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Dordrecht

09-04-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super vriendelijk mooi schoon bedrijf wekt vertrouwen


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit dordrecht

09-04-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goede service, staat direct klaar


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Dordrecht

09-04-2011
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ze me altijd prima helpen en ik dus met en grust hart de weg op ga


Ja, ik beveel dit aan

Mandy uit Dordrecht

08-04-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super klantvriendelijk, fantastische service. De mannen staan altijd voor je klaar en niets is teveel.


Ja, ik beveel dit aan

Nardus uit Dordrecht

28-03-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan