Beoordelingen Autobedrijf Fijneman B.V.

9,2
492 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 492 beoordelingen

Rob

25-04-2018
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Bedrijf is telefonisch goed bereikbaar geen lange wachttijd,klantvriendelijk en vriendelijk personeel.
Ze maken tijd als je een probleem heb en als ze tijd hebben wordt je direct geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Dordrecht

24-04-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Den Haag

24-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima garage, fijn geholpen en goed advies. Alles verliep volgens afspraak


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Dordrecht

23-04-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij vinden dat er een goede samenwerking is en dat er een goede communicatie vanuit het bedrijf is.
staan altijd snel voor je klaar.


Ja, ik beveel dit aan

Henri uit Dordrecht

23-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: altijd concreet en direct, denken met je mee en reparatie/onderhoud auto is altijd 100% met 200% aandacht.


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Etten-leur

23-04-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Wat een kundige vakmensen werken hier!! Veel uitleg, vriendelijk en erg servicegericht! Met recht één van de beste van NL.


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Dordrecht

23-04-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Positief, ik was op zoek naar een nieuwe garage ivm verhuizing naar Dordrecht, ik denk dat ik deze nu gevonden heb.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Dordrecht

22-04-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel goed.


Ja, ik beveel dit aan

Jason uit Dordrecht

22-04-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Nette service beantwoord al je vragen
Keurig


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Dordrecht

22-04-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Erg deskundig, met hart voor de klant.


Ja, ik beveel dit aan