Beoordelingen Autobedrijf Fixitall

9,0
24 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 24 beoordelingen

Susanne uit Utrecht

05-12-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hele snelle, fijne en tegemoet komende service. Toen ik problemen met mijn auto had, kon ik hem meteen komen brengen en hij was de volgende dag weer klaar!


Ja, ik beveel dit aan

Rianne uit Utrecht

30-11-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Leon uit Utrecht

30-11-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijne garage, kom er al jaren. Altijd snel geholpen en voor een goede prijs! Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

n uit utrecht

28-11-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Jesse uit Utrecht

17-11-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kon direct langskomen en het probleem werd voor een habbekrats verholpen! Deze garage beveel ik dus aan.


Ja, ik beveel dit aan

Yonca uit Utrecht

02-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbare garage, gekenmerkt door duidelijke afspraken die nagekomen worden en een goede service. Verder zijn ze vriendelijk en denken mee met de klant met betrekking tot goede én betaalbare oplossingen. Ik kom hier al 3 jaar zeker een garage die aan raden is!


Ja, ik beveel dit aan

Jacqueline uit Utrecht

10-10-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede snelle service als ik iets heb met mijn auto kan ik gelijk terecht bij hem


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit Nieuwegein

10-10-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede service en duidelijkheid over de reparaties, scherpe prijs ten opzichte van andere autobedrijven in de buurt. Gratis leenauto of leenfiets waren beschikbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Zaffer uit Utrecht

10-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede en snelle service voor een eerlijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Eelco uit NIEUWEGEIN

04-10-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Erg vriendelijk, snelle service, belden netjes tussendoor om aan te geven wat er precies moest gebeuren. Bij ophalen bleek wel dat mijn accu leeg was omdat de lampen nog aan stonden. Dat werd meteen opgelost.


Ja, ik beveel dit aan