Beoordelingen Autobedrijf Frans Jansen

9,5
35 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 35 beoordelingen

T uit Doetinchem

17-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Oplossingsgericht, klantvriendelijk, behulpzaam, je kunt snel terecht, betrouwbaar!


Ja, ik beveel dit aan

Ferry uit Arnhem

10-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd keurig en duidelijk


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Lent

26-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Beter kan niet! Ontzettend gastvrij en klantvriendelijk!


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Lent

24-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Beter kan niet! Ontzettend gastvrij en klantvriendelijk!


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Huissen

17-03-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb in februari 2016 met veel vertrouwen een Citroen Xsara break automaat gekocht. Geen prijzige auto maar toch met veel vertrouwen gekocht. Het gevoel van oude service waarden en normen. Zal voor mijn onderhoud dan ook zeker naar Frans terug keren. Heb voor het eerst in 25 jaar een garage gevonden die mijn vertrouwen verdient.


Ja, ik beveel dit aan

L.R. uit Laren

06-12-2015
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben hier een citroen saxo 1.4 vts gekocht.
We werden prettig ontvangen. Er is voor de aflevering van alles extra gedaan zo dat de auto netjes werd afgeleverd. Prima schoongemaakt. En service erg goed. Er bleek een lampje stuk en deze werd ter plekke verholpen . Uit zichzelf achterklep beter afgesteld en ruitenwissers vervangen en tweenieuwe banden erop.
Vriendelijk en netjes. Komt zeerbetrouwbaar over.


Ja, ik beveel dit aan

Loek uit Pannerfden

03-03-2015
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Jansen heeft dezelfde fantastische service doorgezet als zijn voorganger. de klant heeft het voordeel van de twijfel alser probleempjes zijn. deze worden perfect opgelost. je hoort vaak "ze halen je het vel over de oren"en dat is voor de dagelijkse behoefte ook zo. Jansen heeft (oa ook van horen zeggen) nog nooit gedaan pluim!!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Nijkerk

14-05-2014
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een goede service en een eerlijk verhaal! Niet voor niets kanshebber voor "Autobedrijf van het jaar" 2014-2015! Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Duiven

06-05-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb een tweedehands Toyota Avensis gekocht bij Frans Jansen. Prima afgeleverd, geheel volgens de gemaakte afspraken. Gemoedelijk bedrijf met een eigenaar die vettrouwen wekt.


Ja, ik beveel dit aan

Eef uit Didam

30-04-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan