Beoordelingen Autobedrijf Frans Jansen

9,5
35 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,5
21 t/m 30 van 35 beoordelingen

jan en elly uit zevenaar

16-03-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: een heel fijn bedrijf goede samenwerking en je kunt er altijd te recht staan altijd voor je klaar al jaren er klant


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Ede

07-02-2014
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Peugeot 407 gekocht en mijn oude auto ingeruild bij Frans Jansen.
Zeer vriendelijke man waarmee het goed zaken doen is, klant is hier nog echt koning.
Dik tevreden over de hele afhandeling van mijn aanschaf.
Sterk aan te bevelen boven alle super merkdealers.
Een garage waar ik nog lang zal komen / kopen ook al is het niet in de buurt.

Willem.


Ja, ik beveel dit aan

Geert uit Oijen

21-11-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanuit Brabant een auto gezien op internet bij autobedrijf Frans Janssen.
Een heel eindje uit de beurt en een onbekend bedrijf voor mij.

Een Occasion gekocht uit het goedkopere segment (2003) met een hele nette inruilwaarde voor mijn eigen auto (2000).
Waren tijdens de 1ste proefrit wat punten, welke gecheckt en opgelost zouden worden. Een dag erna al een telefoontje dat problemen opgelost waren en waar nodig onderdelen vervangen (o.a. remblokken en schijven).
Daarnaast werd ik heel netjes en correct en zeer vriendelijk ontvangen gelijk een vaste klant.
En bij aankoop van de auto zonder garantie toch erbij vermeld "mocht er wat zijn, altijd even bellen, kijken we samen naar een oplossing".
Heb de auto vol vertrouwen meegenomen en ga er vanuit er nog een paar jaar rijplezier van te hebben.

Dus een bedrijf waar service, klantvriendelijkheid, goede prijs kwaliteit verhouding, eerlijkheid, vertouwen en deskundigheid gewoon de basis zijn van de bedrijfsmentaliteit.

Echt waar helemaal Top!!

Frans bedankt voor de wijze waarop je je bedrijf runt en je klanten behandeld en waardeert. Met respect voor elkaar en in alle eerlijkheid!! Super.


Ja, ik beveel dit aan

Teun uit Didam

01-12-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit jaar een occasion uit de lagere prijsklasse gekocht bij Frans, desondanks afgeleverd alsof het een nieuwe auto was. Eerlijk verhaal erbij gekregen, dus tot nu toe geen verrassingen. Prima deal dus.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Velp

29-11-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hoewel woonachtig in Velp (bij Arnhem) kom ik al vele jaren naar dit bedrijf. Service, betrouwbaar, altijd vriendelijk en behulpzaam, je kunt merken dat iedereen, die er werkt, hart voor de zaak heeft.


Ja, ik beveel dit aan

Loek uit Pannerden

25-10-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ouderwetse service in een modern jasje; DAT ZEGT TOCH ECHT VOLDOENDE.
meer weten ? ; ervaar het zelf, het loont(ook letterlijk) echt de moeite. Blij dat we zo'n goed bedrijf in onze gemeente hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Zevenaar

14-10-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben al jaren klant bij Frans. Altijd vriendelijk ontvangen, kop koffie enz.Hardwerkende mensen die nu een prachtige nieuwe garage hebben met alles erop en eraan.Uitstekende service met gevoel voor detail en altijd eerlijk.Wens jou en je lieve vrouw samen met jullie monteurs een mooie toekomst.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Pannerden

06-10-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een bedrijf met een prima service. Of het nu groot of klein onderhoud betreft, je bent bij Frans Jansen altijd welkom. Het professionele personeel weet altijd wel een oplossing te vinden. Verder is het een open en eerlijk bedrijf, dat respect heeft voor de verschillende klanten, met verschillende wensen die ze hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Pannerden

06-10-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goed en net bedrijf met goed geschoold personeel.
Altijd welkom, ook voor kleine dingen.
Prachtige garage, zeer moderne techniek.
Ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Zevenaar

29-09-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijk, service, prijs/kwaliteit, gastvrij, een garage waar de klant nog koning is


Ja, ik beveel dit aan