Beoordelingen Auto Hunnekens B.V.

9,3
59 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 59 beoordelingen

Roger uit Neer

28-05-2019
9,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben een paar maanden geleden een mazda 2 gekocht bij autobedrijf Hunnekens. Vanaf het eerste moment hadden en hebben we nog steeds een goed gevoel bij dit bedrijf. We ervaren een paar kleine probleempjes met de auto, maar de manier hoe ze dit aan en oppakken is bewonderingswaardig. Service staat hoog in het vaandel. Mocht er iets zijn dan zorgen ze voor een oplossing. Ook als ze afhankelijk zijn van derden en wachten op informatie, dan laten ze alsnog weten dat ze er mee bezig zijn. Continue houden ze je op de hoogte. Kan niet anders zeggen dat je bij Hunnekens door Coen, maar ook door Frank en de andere medewerkers, op een heel erg fijne en nette manier wordt behandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Rotterdam

10-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Hele goede ervaring,super vriendelijke mensen. Heel goed geholpen. En een hele goede auto gekocht , echt super.


Ja, ik beveel dit aan

S uit Asten

10-04-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Perfecte service & betrouwbare zaak, kwam erg professioneel en vriendelijk over! Top hulp gehad bij het kopen van een nieuwe auto, ook hebben ze alles heel vlot kunnen regelen.


Ja, ik beveel dit aan

Sandro uit Almere

06-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een Mazda CX5 gekocht en we zijn meer dan tevreden over het persoonlijke contact en de afhandeling van de koop. Een echt familiebedrijf, waar service hoog in het vaandel staat. Het was ons de moeite waard, om helemaal vanuit Almere naar Limburg te komen. Coen, bedankt. Prima gedaan!


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Heeze

06-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een familie bedrijf ten top.
De contacten met Coen - Ger - Frank en Mark waarin de zakelijke en informele sfeer elkaar goed overlappen hebben wij als zeer prettig ervaren, en schept meer vertrouwen dan bla. bla. verhalen.
Dat bleek ook toen een onderdeel niet goed werkte en zonder discussie werd vervangen.
Zijn zeer tevreden over de aankoop, aflevering, en service van onze auto bij deze garage.


Ja, ik beveel dit aan

Renee uit Roermond

28-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed geholpen door mensen met veel kennis.


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Kerkrade

20-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettige en vriendelijke omgang. Erg tevreden over de aankoop van onze auto. Autoverkoper Koen niet opdringerig, vriendelijk en erg geduldig en al onze vragen duidelijk beantwoorden.


Ja, ik beveel dit aan

umberto uit doetinchem

22-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: occasion gekocht bij Frank Hunnekens en zijn team.
Erg klant vriendelijk, een bedrijf waar de klant nog klant is. Na 4mnd afspraak gemaakt voor onderhoud/reparatie. Ben heel content over de manier van afhandeling/reparatie.
De klasse van dit bedrijf is niet alleen de expertise op het gebied van verkoop maar zeker ook voor bijbehorende service


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Kaatsheuvel

17-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zagen op internet een VW Cross Polo occasion staan die we zochten, bij Hunnekens.
We moesten er wel ver voor rijden, maar hadden er een goed gevoel bij.
Toen we daar aankwamen in de showroom dachten we dat er alleen nieuwe auto’s stonden, maar het waren occasions, ook de binnenkant van de auto's was als nieuw.
We merkten dat dit echt een familie bedrijf was en werden door Frank geholpen alsof we ook familie waren.
We kregen meteen koffie aangeboden en hij vroeg waar we interesse in hadden.
Een week later konden we hem ophalen nadat er eerst wat dingen moesten gedaan worden, onderhoud, poetsen, vrijwaring.
Ook de garantie is perfect, ook dankzij het onderhoudsteam.
Perfecte garage, echt klantvriendelijk.
Als ze later nog iets voor ons hebben gaan we er weer heen


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Nuland

16-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was toe aan een andere auto. Na het zien van de site,had de fa Hunnekens, staan wat ik op mijn verlanglijstje had. Na een proefrit en overeenkomst van de prijs,een mooie CX5 gekocht. Deze is na een controle en poetsbeurt afgeleverd. Rij nu al weer een tijdje met veel plezier en probleemloos in deze auto. Ik zal zeker bij mijn volgende auto kijken of er bij fa Hunnekens is wat ik wil hebben. De site word regelmatig bezocht om de voorraad te bekijken. Het bedrijf is aanbevelings waardig.


Ja, ik beveel dit aan