Beoordelingen Auto Hunnekens B.V.

9,2
51 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 51 beoordelingen

Bert uit Kaatsheuvel

17-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zagen op internet een VW Cross Polo occasion staan die we zochten, bij Hunnekens.
We moesten er wel ver voor rijden, maar hadden er een goed gevoel bij.
Toen we daar aankwamen in de showroom dachten we dat er alleen nieuwe auto’s stonden, maar het waren occasions, ook de binnenkant van de auto's was als nieuw.
We merkten dat dit echt een familie bedrijf was en werden door Frank geholpen alsof we ook familie waren.
We kregen meteen koffie aangeboden en hij vroeg waar we interesse in hadden.
Een week later konden we hem ophalen nadat er eerst wat dingen moesten gedaan worden, onderhoud, poetsen, vrijwaring.
Ook de garantie is perfect, ook dankzij het onderhoudsteam.
Perfecte garage, echt klantvriendelijk.
Als ze later nog iets voor ons hebben gaan we er weer heen


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Nuland

16-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was toe aan een andere auto. Na het zien van de site,had de fa Hunnekens, staan wat ik op mijn verlanglijstje had. Na een proefrit en overeenkomst van de prijs,een mooie CX5 gekocht. Deze is na een controle en poetsbeurt afgeleverd. Rij nu al weer een tijdje met veel plezier en probleemloos in deze auto. Ik zal zeker bij mijn volgende auto kijken of er bij fa Hunnekens is wat ik wil hebben. De site word regelmatig bezocht om de voorraad te bekijken. Het bedrijf is aanbevelings waardig.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Rotterdam

14-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Juni 2016 aanschaf MAZDA CX-5 rood import uit duitsland.
Wat aan de late kant voor een reactie maar weet je zeker dat je iets goed hebt gekocht. Redelijke prijs. Goed geholpen. Is iet wat uit de richting van Rotterdam. Maar zo vind je ze ook niet meer in Rotterdam. Na kenteken en beurt is de auto keurig op autotrailer bezorgd voor de deur. Nog een goede set alu velgen met winterbanden erbij. 1 woord Perfecte zaak. Volgende auto zoek ik zeker op de website of er iets van mijn gading bij zit.


Ja, ik beveel dit aan

Wilbert uit IJSSELMUIDEN

07-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag mijn Skoda Octavia ingeruild voor een Nissan Qashqai. Zeer prettig bedrijf, huiselijke sfeer, prettige mensen om zaken mee te doen. Groot aanbod van zeer mooie, nette jonge auto's met weinig kilometers. Zeker een aanrader om nog eens een keer een auto bij te kopen!!


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Nederweert

25-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Frank mijn Audi A3 ingeruild voor een Mazda CX5.
Heb een dikke week moeten wachten op levering.
Men wil de auto eerst helemaal controleren en een grote beurt geven alvorens de auto mee te geven.
Bij dit bedrijf is klant koning.
Hier wordt men nog op een nette fatsoenlijke geholpen.
Zeer mooie en ruime keus aan gebruikte auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Herten

26-07-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het bedrijf straalt een huiselijke sfeer uit. Ik heb prettig met hen zaken kunnen doen en de aftersales is helemaal top. Als ik ooit weer op zoek moet gaan naar een nieuwe auto zal ik zeker weer bij Auto Hunnekens gaan kijken.


Ja, ik beveel dit aan

Emanuel Noël uit Nuth

08-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Occasion gekocht bij Auto Hunnekes in Meijel. Zeer tevreden over de manier waarop dit verliep. Mooie en goede auto, goeie prijs, prima sfeer tijdens de verkoop/aankoop met Frank Hunnekes. Zeer correcte afhandeling en service. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.
E. Smeets
Nuth


Ja, ik beveel dit aan

Raymond uit Grave

07-06-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb in oktober 2016 een Mazda CX 5 gekocht en schrijf nu pas een recensie omdat ik eerst wilde ervaren hoe de auto reed . Toen ik de auto kocht bij Frank Hunnekens was mijn gevoel gelijk goed, en ik volg daarin altijd mijn hart. Ik heb verschillende malen contact gehad met Frank en het was nooit teveel en hij stond altijd klaar, ook toen ik een kleine lak beschadiging had aan de bumper buiten de garantie stond Frank klaar en loste het gelijk op, ik had er eigenlijk geen woorden voor en was erg blij met deze service. Ik ben blij dat ik mijn Hart heb gevolgd , en weet zeker dat als ik weer een auto koop ik weer terug kom naar Meijel. Frank en het team bedankt voor de prachtige auto en geweldige service .


Ja, ik beveel dit aan

Mathijs uit Heerlen

06-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hallo,
Wij hebben nu 2x een auto gekocht bij garage Hunnekens met als resultaat dat wij meer als tevreden zijn over de auto's en het team. Kortom betrouwbaar, vriendelijk en kwaliteit.
SUPER !!!!
groetjes Mathijs en Marita Hameleers


Ja, ik beveel dit aan

Matthijs uit Utrecht

03-03-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onlangs een nieuwe auto gekocht. Zonder poespas en een goed advies. Na enkele weken nog terug geweest voor kleine reparaties wat kosteloos is uitgevoerd. Super service bij Hunnekens


Ja, ik beveel dit aan