Beoordelingen Auto Hunnekens B.V.

9,2
41 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 41 beoordelingen

Roosendans uit Maastricht

11-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eindelijk een no nonsens garage... Degelijk familiebedrijf, met degelijke autos, kennis van zaken en een prima after sale .
Eenmaal hier een auto gekocht, ga je niet ergens anders meer heen. Het was en is de verplaatsing zeker en vast waard. Gewoon doen !


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Oosterhout

10-11-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik was voornemens om een Toyota Rav te kopen.Diverse dealers bezocht,maar door de hoogmoed en arrogantie van de vertegenwoordigers verder gaan zoeken..Via internet terecht gekomen bij de fa.Hunnekens.Al tijdens 1e telefoongesprek viel de vriendelijkheid en duidelijkheid op.Kortom,ik heb een prachtige Mazda CX5 gekocht.Geen overdreven verkoop praatje.Redelijke inruilprijs.Afspraken werden meer dan normaal nagekomen.Auto werd prachtig gepoetst afgeleverd.Zelfs het hitteschild onder de motorkap,waar een scheurtje in zat,bleek in zijn geheel vernieuwd te zijn.Een volgende auto koop ik zeker bij de fa.Hunnekens.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Herten

02-10-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren onze nieuwe auto (Nissan Qashqai) opgehaald bij auto Hunnekes. Wat een fijne garage, we zijn heel goed geholpen en ze hebben perfecte service geleverd. Heel erg bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Joris

16-09-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ook niet alleen top service met verkoop maar ook met inkoop! Dank


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Driebergen

07-08-2016
n.v.t.

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: In januari hebben wij een Honda CR-V gekocht bij Hunnekens , wat een heerlijke auto een super caravantrekker/reisauto . Terugkomend uit Spanje net in Frankrijk hield de airco er mee op . Thuis een belletje gepleegd met Frank waarin meteen werd aangeboden de auto te komen brengen voor reparatie in de garantie , er werd meteen een leenauto geregeld . Na een paar dagen konden we de Honda weer op halen ,er was een nieuwe aircopomp vervangen en niet de goedkope .Wij vinden dit top garantie met super service . Dank je Frank en je team .


Ja, ik beveel dit aan

René

25-05-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mazda CX5 gekocht eerlijke prijs no nonsens prima service.
Ze hebben de klant nog centraal staan geen gladde verkooppraatjes maar een eerlijk verhaal. Keurig afgeleverd alle opmerkingen keurig opgelost bij oplevering.
After service helemaal top. Bij poetsen een ingescheurde portierrubber vastgesteld belletje naar Hunnekens en probleem is opgelost.
Kortom als we weer aan een andere auto toe zijn zullen we zeker eerst hier langsgaan


Ja, ik beveel dit aan

WGM uit Roermond

26-04-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ontvangst; duidelijke uitleg +info; alle medewerking op auto op de gewenste datum rijklaar te hebben; dezelfde dag ( één uurtje later) al gelijk service geleverd in de avondpauze;alle hulp en in orde maken kilometerstand bij RWD; vanuit het bedrijf gelijk reactie en actie wat betreft de onjuiste ( een zeer geringe afwijking, eigenlijk te verwaarlozen)kilometerstand.


Ja, ik beveel dit aan

N uit Nijmegen

24-04-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een klein jaar geleden schaften we onze auto aan bij dit bedrijf, en niemand had kunnen voorzien welke opstartproblemen wij in het eerste half jaar tegen zouden komen met onze auto. Met dank aan de service, de deskundigheid en de geduldige tomeloze inzet van de medewerkers die kosten noch moeite spaarden om ons telkens weer van dienst te zijn, hebben we geen enkele vervelende herinnering rondom 'gedoe' met onze auto overgehouden en genieten we nu eindelijk van een auto die rijdt als een zonnetje! Grote dank aan dit bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

André uit Budel

07-03-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een bedrijf waar jij je als klant thuis voelt door het luisterend oor en oprecht taalgebruik en waar service géén praatjes of mooie woorden zijn maar direct waar gemaakt wordt. Dit zowel bij de aankoop als de nazorg.


Ja, ik beveel dit aan

Toon uit Druten

28-12-2015
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk, mooie auto kunnen kopen voor een scherpe prijs. Zeker een aanrader voor iedereen.


Ja, ik beveel dit aan