Beoordelingen Auto Hunnekens B.V.

9,2
48 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 48 beoordelingen

Wilbert uit IJSSELMUIDEN

07-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag mijn Skoda Octavia ingeruild voor een Nissan Qashqai. Zeer prettig bedrijf, huiselijke sfeer, prettige mensen om zaken mee te doen. Groot aanbod van zeer mooie, nette jonge auto's met weinig kilometers. Zeker een aanrader om nog eens een keer een auto bij te kopen!!


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Nederweert

25-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Frank mijn Audi A3 ingeruild voor een Mazda CX5.
Heb een dikke week moeten wachten op levering.
Men wil de auto eerst helemaal controleren en een grote beurt geven alvorens de auto mee te geven.
Bij dit bedrijf is klant koning.
Hier wordt men nog op een nette fatsoenlijke geholpen.
Zeer mooie en ruime keus aan gebruikte auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Herten

26-07-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het bedrijf straalt een huiselijke sfeer uit. Ik heb prettig met hen zaken kunnen doen en de aftersales is helemaal top. Als ik ooit weer op zoek moet gaan naar een nieuwe auto zal ik zeker weer bij Auto Hunnekens gaan kijken.


Ja, ik beveel dit aan

Emanuel Noël uit Nuth

08-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Occasion gekocht bij Auto Hunnekes in Meijel. Zeer tevreden over de manier waarop dit verliep. Mooie en goede auto, goeie prijs, prima sfeer tijdens de verkoop/aankoop met Frank Hunnekes. Zeer correcte afhandeling en service. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.
E. Smeets
Nuth


Ja, ik beveel dit aan

Raymond uit Grave

07-06-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb in oktober 2016 een Mazda CX 5 gekocht en schrijf nu pas een recensie omdat ik eerst wilde ervaren hoe de auto reed . Toen ik de auto kocht bij Frank Hunnekens was mijn gevoel gelijk goed, en ik volg daarin altijd mijn hart. Ik heb verschillende malen contact gehad met Frank en het was nooit teveel en hij stond altijd klaar, ook toen ik een kleine lak beschadiging had aan de bumper buiten de garantie stond Frank klaar en loste het gelijk op, ik had er eigenlijk geen woorden voor en was erg blij met deze service. Ik ben blij dat ik mijn Hart heb gevolgd , en weet zeker dat als ik weer een auto koop ik weer terug kom naar Meijel. Frank en het team bedankt voor de prachtige auto en geweldige service .


Ja, ik beveel dit aan

Mathijs uit Heerlen

06-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hallo,
Wij hebben nu 2x een auto gekocht bij garage Hunnekens met als resultaat dat wij meer als tevreden zijn over de auto's en het team. Kortom betrouwbaar, vriendelijk en kwaliteit.
SUPER !!!!
groetjes Mathijs en Marita Hameleers


Ja, ik beveel dit aan

Matthijs uit Utrecht

03-03-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onlangs een nieuwe auto gekocht. Zonder poespas en een goed advies. Na enkele weken nog terug geweest voor kleine reparaties wat kosteloos is uitgevoerd. Super service bij Hunnekens


Ja, ik beveel dit aan

Roosendans uit Maastricht

11-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eindelijk een no nonsens garage... Degelijk familiebedrijf, met degelijke autos, kennis van zaken en een prima after sale .
Eenmaal hier een auto gekocht, ga je niet ergens anders meer heen. Het was en is de verplaatsing zeker en vast waard. Gewoon doen !


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Oosterhout

10-11-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik was voornemens om een Toyota Rav te kopen.Diverse dealers bezocht,maar door de hoogmoed en arrogantie van de vertegenwoordigers verder gaan zoeken..Via internet terecht gekomen bij de fa.Hunnekens.Al tijdens 1e telefoongesprek viel de vriendelijkheid en duidelijkheid op.Kortom,ik heb een prachtige Mazda CX5 gekocht.Geen overdreven verkoop praatje.Redelijke inruilprijs.Afspraken werden meer dan normaal nagekomen.Auto werd prachtig gepoetst afgeleverd.Zelfs het hitteschild onder de motorkap,waar een scheurtje in zat,bleek in zijn geheel vernieuwd te zijn.Een volgende auto koop ik zeker bij de fa.Hunnekens.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Herten

02-10-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren onze nieuwe auto (Nissan Qashqai) opgehaald bij auto Hunnekes. Wat een fijne garage, we zijn heel goed geholpen en ze hebben perfecte service geleverd. Heel erg bedankt


Ja, ik beveel dit aan