Beoordelingen Autobedrijf G.J. Polman

9,6
38 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 38 beoordelingen

Hans uit Sevenum

17-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn terecht gekomen bij Gert Jan Polman omdat we op zoek waren naar een mooie gebruikte berlingo diesel. Na een afspraak gemaakt te hebben en zeer vriendelijk ontvangen te zijn, een proefrit gemaakt met de Berlingo. Gert jan geeft je een goede prijs voor jouw oude auto, en we kregen een jaar Bovag garantie op onze nieuwe auto, SUPER! Verder is garage Polman alle afspraken mbt de nieuwe auto perfect nagekomen. Zeer zeker een aanrader om hier te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

will uit schaijk

15-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer goed .vandaag grote beurt gehad rijd weer als een nieuwe .geweldig


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Eindhoven

09-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb bij Gert-Jan Polman in 2015 mijn auto gekocht en daarna ook in onderhoud gehad. Beide naar enorme tevredenheid. Ik ben altijd goed geholpen en heb nooit het idee gehad dat ik vreemde of hoge kosten voorgeschoteld kreeg.


Ja, ik beveel dit aan

Noor uit Randwijk

18-05-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: 20 jaar geleden kochten we voor het eerst een Citroen, een BX. Sindsdien hebben we bij Polman een uitstekende service en meedenkend en deskundig bedrijf ervaren. Toen de Xantia overreden was door een trekker, in 2001, kregen we een leenauto totdat we geld van de verzekering kregen. En een nieuwe Xantia kochten, natuurlijk. Sindsdien is er veel veranderd bij Polman, bij ons, de wereld. Wat niet veranderd is, is de kundige, service gerichte en meedenkende Gert Jan en personeel. Fijn!


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit LEIDEN

09-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tijdens het zoeken op internet vinden wij "onze" auto. Stond alleen aan de andere kant van het land. Toch maar richting Elst gereden en er geen moment spijt van gehad, wat een fijne mensen, een verademing.
Buiten de vakkennis levert Autobedrijf Polman een fantastische service.


Ja, ik beveel dit aan

Karel uit Huissen

07-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Maand geleden jonge Berlingo gekocht. Klein probleempje met aansluiting trekhaakstopcontact direct opgelost.
Prima service. Tot nu toe erg tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

G uit Udenhout

22-02-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Van ver gekomen naar Elst vanwege internetadvertentie. Uiterst vriendelijke ontvangst bij de kleinschalige garage. Eigenaar is autoliefhebber pur sang en dat vertaalt zich in de auto's die hij (importeert en) aanbiedt. Écht alleen goed spul. Onze beoogde auto bekeken, ook op de brug en besloten tot koop.
Auto opgehaald met opnieuw zeer vriendelijke ontvangst en uitgebreide uitleg. Keurig afgeleverd nadat alles nogmaals is nagelopen. Eerlijk en no-nonsense bedrijf. Sta niet op provisie en ken de eigenaar niet behalve van de koop.


Ja, ik beveel dit aan

Mw uit Bilthoven

15-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantgericht bedrijf. Zeer goed geholpen en garantie op de auto is zelfs iets opgerekt toen er sprake was van klein mankement. Zou hier zeker weer een volgende auto kopen


Ja, ik beveel dit aan

Jan

27-12-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Met ruim 40 jaar rij- en garage ervaring kan vind ik dat garage Polman mijn beste garage ooit is. In de garantieperiode kreeg mijn C4 Problemen met de airbag. Dit probleem werd opgelost. Na de garantie wederom problemen met de airbag. Weer hersteld. Gratis leenauto. Kreeg zelfs een fles wijn en het kostte mij niets. Nu, na 4 jaar, heeft het probleem zich nog driemaal voorgedaan. Elke keer gratis leenauto, ik hoefde niets te betalen. Het kostte de garage geld en manuren. Vandaag de auto weer opgehaald. Ik kreeg er nu zelfs een gratis slothuis bij, want de oude was niet helemaal goed. Het is een geweldige garage, waarbij eerlijkheid en zorgzaamheid nog hoog in het vaandel staan. Mijn volgende auto koop ik echt weer bij Polman.


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit EDE

01-12-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Reparatie aan mijn Agila tijdens de garantie periode zeer goed verholpen. Goede service, fijne leenauto en gewoon top service.
Bedankt Gert-Jan en Lejon!!


Ja, ik beveel dit aan