Beoordelingen Autobedrijf G.J. Polman

9,6
45 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 45 beoordelingen

Peter uit Nijmegen

15-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Afgelopen weekend onze 2e auto met een kleine schade naar Polman gebracht. Vandaag, een dag eerder dan afgesproken, al vakkundig gerepareerd. Omdat ik met OV naar Elst kwam, werd mij zelfs een lift vanaf het station aangeboden! Veel klantvriendelijker kan het niet!


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Berg en Dal

10-10-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Hele fijne garage, we hebben hier inmiddels meerdere auto's gekocht.
Altijd een goede service en deskundig advies.


Ja, ik beveel dit aan

Annick uit Arnhem

30-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na erachter gekomen te zijn dat we een koelvloeistof lek hadden gelijk langs gereden. Er werd gelijk naar gekeken en het kan snel gemaakt worden. Top service!


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Ede

22-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op woensdag ochtend proefrit gemaakt, auto klopte met advertentie. Inruilprijs voor onze auto was prima. Bleek echter dat onze auto technisch niet in vakantiestaat was (ondanks zeer recente onderhoudsbeurt elders). Advies was: of onze auto laten repareren of er niet mee op vakantie gaan (gepland, 2 dagen later op vrijdag, met caravan). Geen leuke diagnose, wel eerlijk en duidelijk. Besloten direct in te ruilen. Uitdaging voor Polman was om onze nieuwe auto ruim 24 uur later af te leveren, incl afleverbeurt en trekhaak. Ondanks vakantiedrukte is dit allemaal top geregeld. Complimenten!
Zeer goed gevoel bij dit bedrijf: goede prijs, deskundigheid, zorgvuldigheid, snelheid - allemaal top! Nogmaals: bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Hoensbroek

09-04-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In februari 2018 een mazda CX5 van 2014 gekocht.
Een maand later opgehaald, er moest nog een trekhaak, 2 nieuwe banden, keuring en aanvraag nieuw kenteken gedaan worden. Auto in schone en mooie staat afgeleverd.
Drie weken later werd ik gebeld dat er iets mis was gegaan met verrekening van aanbetaling en betaling. Ik had nog €500,00 te goed, deze kon ik als het mij uit kwam komen ophalen. Wat een service en vertrouwen, waar kom je dit nog tegen.


Ja, ik beveel dit aan

jeroen uit elst

15-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede service altijd vriendelijk nu mijn 3 e auto hier gekocht

never change a winning team


Ja, ik beveel dit aan

sabine uit lemmer

19-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Citroen Nemo gekocht bij Autobedrijf Polman. Wij kwamen uit het Noorden van het land en hoopte dat de auto net zo leuk zou zijn als op de foto. En voor zover mogelijk was hij nog leuker en mooier. De paar kleine dingen die ons opvielen, werden nog eens extra aangepakt en opgelost. Op elke technische vraag wist Leon antwoord. Heel blij met de service. Mooi bedrijf van Gert Jan en de moeite waard om 1,5 uur voor te rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Sevenum

17-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn terecht gekomen bij Gert Jan Polman omdat we op zoek waren naar een mooie gebruikte berlingo diesel. Na een afspraak gemaakt te hebben en zeer vriendelijk ontvangen te zijn, een proefrit gemaakt met de Berlingo. Gert jan geeft je een goede prijs voor jouw oude auto, en we kregen een jaar Bovag garantie op onze nieuwe auto, SUPER! Verder is garage Polman alle afspraken mbt de nieuwe auto perfect nagekomen. Zeer zeker een aanrader om hier te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

will uit schaijk

15-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer goed .vandaag grote beurt gehad rijd weer als een nieuwe .geweldig


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Eindhoven

09-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb bij Gert-Jan Polman in 2015 mijn auto gekocht en daarna ook in onderhoud gehad. Beide naar enorme tevredenheid. Ik ben altijd goed geholpen en heb nooit het idee gehad dat ik vreemde of hoge kosten voorgeschoteld kreeg.


Ja, ik beveel dit aan