Beoordelingen Autobedrijf G. Slootweg B.V.

8,8
16 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 16 beoordelingen

Marguerite uit Zeist

27-05-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: deskundige, betrouwbare dienstverlening


Ja, ik beveel dit aan

H.H. uit Hoevelaken

13-05-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-05-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een zeer betrouwbaar, vriendelijk en kundig bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

C uit Amersfoort

08-05-2013
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tot op heden zeer tevreden met de afhandeling van problemen. Staan direct klaar voor onderzoek naar gebreken en eventuele directe reparatie van kleine defecten.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Amersfoort

07-05-2013
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ongeveer 20 jaar zijn wij, tot grote tevredenheid, klant bij Autobedrijf Slootweg. Men geeft duidelijk advies en zoekt de meest voordelige en verantwoorde oplossing voor onderhoud en reparatie.
Onze auto en die van onze dochter zijn via/bij Slootweg aangeschaft.


Ja, ik beveel dit aan

Fam uit Baarn

25-04-2013
2,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een jaar geleden een renault megane gekocht bij Slootweg. Hierbij ook een bovag garantie afgesloten. In dat half jaar verschillende keren langsgeweest ivm raammechaniek wat defect was; dit elke keer 'opgelost' oftewel opgelapt. Na 7 maanden kon het raam niet meer dicht. Maar zowel de BOVAG als Slootweg waren niet thuis.
Daarnaast achteraf veel te veel voor de Reanault betaald, zeker omdat hij nu na een jaar volledig afgeschreven is vanwege allerlei mankemanenten. Wij voelen ons behoorlijk bedonderd!


Roeland uit Amersfoort

05-02-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb hier twee auto's in onderhoud en wordt altijd snel en vakkundig geholpen (5 a 6 jaar klant). Zelfs lastige LPG problemen waar de merkdealer niet uitkwam, zijn hier uiteindelijk opgelost, Keurige facturen, schappelijke uurprijs. Ook is het hier mogelijk om tegen een geringe vergoeding vervangend vervoer te krijgen.


Ja, ik beveel dit aan

Hessel uit Linschoten

04-05-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ook als leaseklant krijg je een prima service, ik kom al een jaar of vier bij het bedrijf. Een onduidelijke storing in het motormanagement werd met veel geduld en volharding opgelost. Vriendelijke mensen die duidelijk zijn, voor je klaarstaan en met je meedenken.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Leusden

21-04-2012
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben nu 1 jaar klant bij Slootweg, al grote reparatie aan Audi A6 gehad, chip in automaat was kapot, prima gemaakt voor nette arbeidskosten, bij Audi zou ik veel meer kwijt zijn, keurige uitleg en vooraf de kosten gehoord, snel antwoord op email-contact, afspraken via internet kunnen maken, goed bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Simone uit Tilburg

13-04-2012
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wij hebben zeer goede ervaring met Slootweg. Deskundig advies bij de aankoop maar ook goede service tijdens de garantieperiode. Zelfs goede service daarna.


Ja, ik beveel dit aan