Beoordelingen Autobedrijf Gebr. Haaker BV

9,1
269 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 269 beoordelingen

René uit AMSTERDAM

15-08-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekend! Duidelijk overleg, mochten er onverwachtse dingen aan de auto moeten gebeuren.


Ja, ik beveel dit aan

Wendy uit Amstelveen

14-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een autobedrijf die je 100% kunt vertrouwen. Top service en altijd mensen die met je meedenken. Ik zou iedereen aanbevelen hier zijn auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Wilco uit Badhoevedorp

30-07-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer klantvriendelijk bedrijf, waar men de klant nog kent en meedenkt.


Ja, ik beveel dit aan

Lianne uit Almere

24-07-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Audrey uit Amsterdam

19-07-2017
7,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Beetje jammer dat bij de bandenwissel van winter naar zomer banden niet gezien was dat een zomerband lek was en ik dus opnieuw een afspraak moest maken.
Ook spijtig dat de stoelreparatie van E160,= die een halfjaar geleden plaatsvond een kort leven had en er dus weer een staaldraad door de bestuurders stoel steekt.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Ouderkerk aan de Amstel

18-07-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

onno uit Amstelveen

11-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel erg tevreden! Altijd behulpzaam, ook tussendoor, goede uitleg en prima prijzen!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Badhoevedorp

10-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service. Heldere uitleg over reparaties/onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Geert uit Oostzaan

04-07-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit was voor mijn Fiat Ducato Camper het eerste onderhoud bij jullie. ik ben zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Haarlem

04-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan