Beoordelingen Autobedrijf Gebr. Haaker BV

9,1
450 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
401 t/m 410 van 450 beoordelingen

Sietske uit Badhoevedorp

03-01-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al meerdere jaren tot volle tevredenheid klant. Vriendeljke medewerkers die klantgericht en deskundig zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Amsterdam

28-12-2015
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer servicegericht maar weinig commercieel bedrijf dat klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-12-2015
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Reeds onze 3e auto gekocht bij Haaker. Altijd goede, professionele en snelle service. Onlangs acute reparatie, naar volle tevredenheid afgehandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-12-2015
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit Amsterdam

28-12-2015
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima service en advies bij aanschaf Fiat en snelle en vriendelijke service bij schade en reparatie.


Ja, ik beveel dit aan

martine uit amsterdam

22-12-2015
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-12-2015
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Staan eigenlijk altijd voor je klaar, zeer servicegericht, receptionist Evert is een prima kerel.


Ja, ik beveel dit aan

Anne uit Amsterdam

21-12-2015
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jose uit Zwanenburg

21-12-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldige service, snel geholpen,geen poespas


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Badhoevedorp

20-08-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende service! Aanschaf gebuikte auto.


Ja, ik beveel dit aan