Beoordelingen Autobedrijf Gebr. Haaker BV

9,1
477 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,8
421 t/m 430 van 477 beoordelingen

charles uit badhoevedorp

14-01-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Halfweg

12-01-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Amsterdam

11-01-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Ouderkerk aan de Amstel

05-01-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben meerderen auto's bij Haaker in onderhoud. Prima bedrijf waar je als klant niets te klagen zal hebben. Je merkt dat alle medewerkers gemotiveerd zijn en betrokken zijn bij hun werk. Als zelfstandige dealer weten zij de interne lijnen kort te houden. Hierdoor weet je altijd waar je aan toe bent.


Ja, ik beveel dit aan

Nick uit Amsterdam

04-01-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: service beurt, (blik) schade herstel.


Ja, ik beveel dit aan

Wilco uit Badhoevedorp

04-01-2016
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede klantgerichte dealer.
Auto gestrand met pech, maar onder garantie is alles zonder zorgen opgelost, zonder enige kosten en zelfs een gratis leenauto voor de extra dagen die eigenlijk buiten de mobiliteitsgarantie vielen.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Badhoevedorp

04-01-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Sietske uit Badhoevedorp

03-01-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al meerdere jaren tot volle tevredenheid klant. Vriendeljke medewerkers die klantgericht en deskundig zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Amsterdam

28-12-2015
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer servicegericht maar weinig commercieel bedrijf dat klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-12-2015
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Reeds onze 3e auto gekocht bij Haaker. Altijd goede, professionele en snelle service. Onlangs acute reparatie, naar volle tevredenheid afgehandeld.


Ja, ik beveel dit aan