Beoordelingen Autobedrijf Gebr. Raaijmakers

8,9
62 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Bereikbaarheid 9,2
  • Showroom 8,3
1 t/m 10 van 62 beoordelingen

Ed uit Rotterdam

11-01-2019
8,3

Ervaring: Leuk contact. Ik had nog wat zaken die uitgezocht moesten worden na de koop. Dat is effectief opgepakt. Mooie service.


Ja, ik beveel dit aan

James uit Breda

31-12-2018
9,3

Ervaring: Een Top bedrijf met een goede en vriendelijke ontvangst (Autoverkoper: Tim) en een geweldige service. Niets is te veel.
De afspraken die worden gemaakt zijn nagekomen, en alles wordt zeer netjes afgehandeld.

Toppi !

Dus een Aanrader !


Ja, ik beveel dit aan

Wout uit Roosendaal

09-12-2018
9,7

Ervaring: Zeer vriendelijke ontvangst, ik kon rustig rondkijken en voor mijn vragen was direct een medewerker beschikbaar. Er is een ruime selectie auto's aanwezig; het maken van een proefrit met verschillende auto's is geen probleem.
Algemeen indruk is zeer betrouwbaar en eerlijk. Prettig tijdens de onderhandelingen; een mooie auto gekocht voor een nette prijs. En na het op naam van de auto zetten kreeg ik een bosje bloemen en een fles wijn!


Ja, ik beveel dit aan

Barry uit Rijssen

09-11-2018
9,0

Ervaring: Heb hier een tijd geleden naar volle tevredenheid een peugot 308 stationwagen gekocht. Zeer professioneel en klantvriendelijk bedrijf. Kan deze garage echt aanraden, zou hier zo weer een auto kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Tilburg

20-09-2018
9,7

Ervaring: Zéér snel geholpen aan precies de auto die ik nodig had voor een zeer schappelijke prijs. Dank jullie wel!


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Hoofdplaat

18-09-2018
10

Ervaring: Onze ervaring met dit autobedrijf is in 1 woord: SUPER!!! Supervriendelijk, betrouwbare en snelle service, zeer meelevend met ons als klant. Alles werd perfect afgeleverd (naar onze wens). Een echte aanrader, een bedrijf waar je van op aan kunt!!!


Ja, ik beveel dit aan

Tijmen uit Rotterdam

13-07-2018
8,7

Ervaring: Toont begrip voor problemen en kunde in de oplossing. Is klantgericht een meedenkend.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Hippolytushoef

06-07-2018
9,7

Ervaring: Mooie Megane gekocht en werkelijk waar een auto met een smetteloze staat. Top geholpen door Ruud. Auto`s staan daar ook scherp geprijsd en daarom hebben ze ook een mooie wisselende voorraad. Wat mij zeker aanstond was dat ik een klein dingetje had en dat Ruud zei, gezien de afstand (zeker 2 uur rijden) laat je het maar bij de dealer even herstellen en stuur de rekening maar op. Waar kom je dat tegen. Dit is een eerlijk en net bedrijf en doen ook wat ze zeggen en afspreken met je. Volgende auto haal ik daar zo weer vandaan mocht het zo weer komen.

Ook het stukje import auto`s zoals de Megane, viel het mij op dat de dealers zoals Renault en Opel ook gewoon auto`s importeren om aan de vraag te voldoen. En eerlijk gezien denk ik dat je beter een import auto kan nemen gezien de staat van dienst, vaak nette jonge auto`s met weinig kilometers.

Ruud bedankt mooi gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Carlos uit Enschede

25-04-2018
9,0

Ervaring: De duidelijke advertentie met goede foto's op Autowereld heeft me naar Gebr. Raaijmakers gebracht en dit helemaal uit Enschede. Vriendelijk en kundig werd ik door verkoper Ruud geholpen en heb daar onze Renault Kadjar uit 2015 gekocht.

Nu een halfjaar de Kadjar gereden en drie probleempjes mee gehad. Hier schrok ik echt van gezien de afstand. Gelukkig mocht ik deze problemen bij de Renault dealer in Enschede laten verhelpen op kosten van Autobedrijf Raaijmakers (garantie).

Dit is ronduit TOP service.
Ik ben zeer tevreden over Autobedrijf Gebr. Raaijmakers en wil het graag vertellen.
Ruud, hartelijk dank voor de goede en snelle service!


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Sliedrecht

17-04-2018
9,0

Ervaring: Ze bestaan nog!

Autobedrijven die echt meedenken met hun klanten!

Onlangs mijn Corsa gekocht, bij thuiskomst begon motor management lampje te brengen.

Op advies van Raaijmakers de auto uit laten lezen bij de plaatselijke dealer en daarbij werd een defect geconstateerd. De auto heb ik zonder garantie gekocht, maar Raaijmakers betaald de gemaakte kosten en reparatie. Wat een geweldige service, kan niet anders zeggen!

Ruud bedankt!


Ja, ik beveel dit aan