Beoordelingen Autobedrijf Gebr. Raaijmakers

8,9
44 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 9,1
  • Bereikbaarheid 9,2
  • Showroom 8,1
1 t/m 10 van 44 beoordelingen

Ad uit Nieuw Vossemeer

06-12-2017
10

Ervaring: Nadat de votige auto door een ongeval totaal in de prak zat. Geweldig geholpen met advies bij aanschaf van een auto. Keurig alles geregeld ook met vervangend vervoer.


Ja, ik beveel dit aan

Willem

30-11-2017
9,3

Ervaring: Goed, Snel, Duidelijk


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-11-2017
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Arno uit Breda

07-11-2017
10

Ervaring: Bijzonder klantvriendelijk, snel, deskundig en vertrouwd dat is het gevoel wat ik heb na aankoop van mijn goed gebruikte auto. Goed geluisterd en direct oplossing geboden en gevonden. TOP GEDAAN en ik vertel het zeker verder want dat verdienen jullie!


Ja, ik beveel dit aan

Nathalie uit Den Bosch

19-10-2017
8,7

Ervaring: Goede service, zelfs het instructieboekje in het Nederlands werd nog per post nagestuurd👍
De auto rijdt heerlijk, bedankt Gebr. Raaijmakers!


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Heerhugowaard

11-10-2017
8,7

Ervaring: Zeer tevreden over autobedrijf Gebr Raaijmakers, over onze aankoop daar een Nissan Qasqai automaat uit 2016.
Vriendelijke en kundige verkoper (Ruud) en een goede deal wat betreft onze verkoopauto en onze nieuwe aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit 's-Gravendeel

11-10-2017
9,3

Ervaring: Betrouwbaar en oprecht en zeer klantvriendelijk. Perfecte garage voor het kopen van een betrouwbare auto voor jaren lang rijplezier


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Tholen

06-10-2017
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Marijn uit Dinteloord

18-09-2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Ger uit Rucphen

16-09-2017
9,0

Ervaring: Heel fijn zaken doen met hun....altijd eerlijk en correct...de auto's kloppen altijd met de beschrijving.


Ja, ik beveel dit aan