Beoordelingen Autobedrijf Gebr. Raaijmakers

8,9
39 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 9,1
  • Bereikbaarheid 9,2
  • Showroom 8,1
1 t/m 10 van 39 beoordelingen

Frans uit Heerhugowaard

11-10-2017
8,7

Ervaring: Zeer tevreden over autobedrijf Gebr Raaijmakers, over onze aankoop daar een Nissan Qasqai automaat uit 2016.
Vriendelijke en kundige verkoper (Ruud) en een goede deal wat betreft onze verkoopauto en onze nieuwe aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit 's-Gravendeel

11-10-2017
9,3

Ervaring: Betrouwbaar en oprecht en zeer klantvriendelijk. Perfecte garage voor het kopen van een betrouwbare auto voor jaren lang rijplezier


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Tholen

06-10-2017
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Marijn uit Dinteloord

18-09-2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Ger uit Rucphen

16-09-2017
9,0

Ervaring: Heel fijn zaken doen met hun....altijd eerlijk en correct...de auto's kloppen altijd met de beschrijving.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Steenbergen

16-09-2017
8,7

Ervaring: Joviale mensen met veel kennis van zaken.
Ben ook zeer tevreden over mijn auto.


Ja, ik beveel dit aan

Ramon uit Steenbergen

15-09-2017
9,0

Ervaring: Al enkele jaren koop ik mijn auto's bij dit familie bedrijf. Mooie prijs/kwaliteit verhouding. Ook voor grote en kleine beurt zijn ze altijd daar om te helpen.


Ja, ik beveel dit aan

Ramon uit Woensdrecht

15-09-2017
9,0

Ervaring: Komen hun afspraken na! Rijd nu al 3 jaar met veel plezier in een mooie occassion! Betrouwbaar en plezierig zaken doen!


Ja, ik beveel dit aan

pj uit rdam

15-09-2017
8,7

Ervaring: ik ken het bedrijf al lang ik hoop dat u met dit bedrijf nog 25 mag doen dan ben ik 90 dan kom ik met mijn achterklein kinderen nog steeds bij jullie voor een auto


Ja, ik beveel dit aan

Wilfred uit Tholen

15-09-2017
9,0

Ervaring: Goede ontvangst. Kreeg rustig de tijd om is rond te kijken


Ja, ik beveel dit aan