Beoordelingen Autobedrijf Gebr. Raaijmakers

8,9
66 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Bereikbaarheid 9,1
  • Showroom 8,3
1 t/m 10 van 66 beoordelingen

A. uit Maarssenbroek

28-02-2019
9,5

Ervaring: Nette auto gekocht, na afhandeling bleek dat er nog iets niet helemaal goed was.
Kon dit bij mijn lokale garage laten oplossen, de rekening dezelfde dag nog vergoed gekregen.

Top!


Ja, ik beveel dit aan

Purcey uit Roosendaal

07-02-2019
10

Ervaring: Hulpzaam en snelle en goede afhandeling.
Erg fijne mensen en eerljk.


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Breda

07-02-2019
9,0

Ervaring: Goede service! Kom zeker terug


Ja, ik beveel dit aan

Elles uit Steenbergen

07-02-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Rotterdam

11-01-2019
8,3

Ervaring: Leuk contact. Ik had nog wat zaken die uitgezocht moesten worden na de koop. Dat is effectief opgepakt. Mooie service.


Ja, ik beveel dit aan

James uit Breda

31-12-2018
9,3

Ervaring: Een Top bedrijf met een goede en vriendelijke ontvangst (Autoverkoper: Tim) en een geweldige service. Niets is te veel.
De afspraken die worden gemaakt zijn nagekomen, en alles wordt zeer netjes afgehandeld.

Toppi !

Dus een Aanrader !


Ja, ik beveel dit aan

Wout uit Roosendaal

09-12-2018
9,7

Ervaring: Zeer vriendelijke ontvangst, ik kon rustig rondkijken en voor mijn vragen was direct een medewerker beschikbaar. Er is een ruime selectie auto's aanwezig; het maken van een proefrit met verschillende auto's is geen probleem.
Algemeen indruk is zeer betrouwbaar en eerlijk. Prettig tijdens de onderhandelingen; een mooie auto gekocht voor een nette prijs. En na het op naam van de auto zetten kreeg ik een bosje bloemen en een fles wijn!


Ja, ik beveel dit aan

Barry uit Rijssen

09-11-2018
9,0

Ervaring: Heb hier een tijd geleden naar volle tevredenheid een peugot 308 stationwagen gekocht. Zeer professioneel en klantvriendelijk bedrijf. Kan deze garage echt aanraden, zou hier zo weer een auto kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Tilburg

20-09-2018
9,7

Ervaring: Zéér snel geholpen aan precies de auto die ik nodig had voor een zeer schappelijke prijs. Dank jullie wel!


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Hoofdplaat

18-09-2018
10

Ervaring: Onze ervaring met dit autobedrijf is in 1 woord: SUPER!!! Supervriendelijk, betrouwbare en snelle service, zeer meelevend met ons als klant. Alles werd perfect afgeleverd (naar onze wens). Een echte aanrader, een bedrijf waar je van op aan kunt!!!


Ja, ik beveel dit aan