Beoordelingen Autobedrijf Gebr. van Gent

9,1
26 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 26 beoordelingen

Dhr. J. uit Veenendaal

04-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kort samengevat:
Service: Uitmuntend
Klantvriendelijkheid: Zeer vriendelijk
Prijs: Niet duurder dan bij een andere garage, vaak goedkoper. Geen verrassingen achteraf!

Garage Gebr. van Gent is zeker aan te raden, ook als u een ander merk wilt laten onderhouden.
Uw auto wordt netjes behandeld. Als u bijvoorbeeld een set nieuwe banden nodig heeft, zijn zij de goedkoopste in de omgeving!

Mocht u een nieuwe of gebruikte auto willen aanschaffen dan bent u hier aan het juiste adres.
Ze nemen echt de tijd voor u en zullen niet proberen u een auto te verkopen waar u niet op zit te wachten. Is er geen die u bevalt, dan niet. Komt er een binnenkort binnen, dan bellen zij u als u dat wilt.
Met afleveren van een nieuwe of gebruikte wordt er uitgebreid naar de auto gekeken of alles in orde is en dat u alle functies van de auto begrijpt, zo niet dan wordt het nogmaals uitgelegd.

Tevredenheid van de klant staat hier zeker op nummer 1, dat merk je op alle fronten!


Ja, ik beveel dit aan

G uit Bilthoven

15-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alles klopt bij van Gent,een 10 plus.
Altijd vriendelijk en correct,prima service,denken met je mee,al kom je er maar 1 keer per jaar voor onderhoud ze kennen je nog,buitengewoon tevreden ook als je een ander auto wilt kopen perfecte aflevering en persoonlijke benadering.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Berghem N.B.

14-11-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Omdat onze vorige Prius geen stekker had, waren wij op zoek naar een jonge gebruikte Prius plug-in. Via internet bleek van Gent mogelijk een geschikt exemplaar te hebben. Maar even binnen lopen was, gezien de afstand, geen optie. Geen nood. Gilbert van Gent blijkt een uitstekende "verkoper op afstand" Via een filmpje konden wij thuis bepalen of een rit van 50 km de moeite waard was. En die moeite was de rit dubbel en dwars waard. Een perfecte occasion, een goed inruilvoorstel, een vertrouwen uitstralend bedrijf en een prettige vakkundige maar vooral toegankelijke verkoper zorgden er voor dat de koop snel gesloten werd. Wij zijn meer dan tevreden over onze nieuwe aanwinst.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Veenendaal

07-07-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inmiddels aan mijn derde Toyota van Van Gent begonnen. Tevreden over de service in de showroom en op de werkplaats, de tarieven voor onderhoud en natuurlijk over de auto's zelf. Bij Van Gent weet ik dat ik een uitstekend onderhouden auto koop.


Ja, ik beveel dit aan

Nathalie uit Veenendaal

06-07-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldig bedrijf en super klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit 's-Hertogenbosch

19-06-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super ervaring bij gebr van Gent! Vriendelijk personeel en ben erg goed geholpen door Wim.


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Barneveld

07-06-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een goed gezond en goed bedrijf!
Uit stekende kennis van zaken!
Top!
Had ook niet anders verwacht van dit bedrijf maar nu zelf onder vonden!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-11-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het is een heel prettig bedrijf wat de gemaakte afspraken nakomt.

Toen ik mijn 8 jaar oude aangekochte occasion kwam halen, zag hij er als nieuw uit. Bij aflevering bleek één band niet het afgesproken profiel te hebben. Dat werd gelijk gecorrigeerd door er een hele nieuwe en de reserveband te monteren. Dus, wederom, voor de zoveelste keer, een hele prettige ervaring.

Als je een nieuwe of gebruikte Toyota zoekt en prettig geholpen wil worden, moet je bij van Gent in Veenendaal zijn!


Ja, ik beveel dit aan

Floris uit Lent

23-11-2015
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig in omgang. Niet "pusherig" Betrokken


Ja, ik beveel dit aan

Wilco uit Dieren

23-11-2015
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De ontvangst was zeer gemoedelijk, goed gesprek gehad met de verkoper, afspraken werden duidelijk op papier gezet en de aflevering van de auto was erg netjes.


Ja, ik beveel dit aan