Beoordelingen Autobedrijf Gebr. Verboom

8,6
55 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 55 beoordelingen

Roelof uit Nieuw-amsterdam

30-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig zaken mee gedaan. makkelijk in de omgang. net de prijs niet kunnen bedingen die ik graag wilde, daar staat dan weer tegenover dat de auto nog een beurt heeft gehad bij de dealer. Uitermate tevreden met de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit 's-Gravenhage

16-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zaken doen met dit autobedrijf is een heel prettige ervaring. Alles is vlot en volledig geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Angelique uit Herwijnen

16-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eind December 2018 onze ML350 bij deze garage gekocht. Wat een fijne garage! Professioneel en zeer prettig contact. Komen hun afspraken na! Toen bleek dat er een storing in de auto zat, mochten wij die na overleg gewoon bij onze eigen garage laten verhelpen omdat we zo ver van Garage Verboom afwonen.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Uithoorn

13-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi bedrijf
Vriendelijke verkoopers
Goede auto's voor goede prijs
Voor ieder wat wils


Ja, ik beveel dit aan

H uit Rotterdam

20-12-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ja ook wij hebben enige tijd geleden onze auto hier gekocht ! Keurig netjes behandeld geen gepush of gladde praatjes. Maarja toen kwam helaas het moment dat onze auto stuk ging . Ik heb toen kontakt opgenomen met de gebr Verboom en wat een service hebben die ze kwamen gelijk de auto ophalen en gingen er gelijk mee aan de slag . Binnen 2 uur ging mijn telefoon en vertelde ze wat de diagnose was . Nog mooier was dat de volgende dag mijn telefoon ging en autobedrijf Verboom meldde dat de auto weer in orde was en of het uit kwam of ze hem weer voor de deur konden afleveren . Ongeloofelijk wat een TOP SERVICE !!! Zo’n service heb ik nog niet meegemaakt en heb al heel wat auto’s gehad . Mijn volgende auto zal ik zeker weer hier aanschaffen .
Dit bedrijf laat zien dat ze de GARANTIE en Service echt serieus nemen .

Gebr Verboom bedankt voor jullie fantastische samenwerking !!!

Mvg,
Super tevreden klant


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

08-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Sandy uit Dongen

06-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede indruk, houden zich aan de afspraken, klant vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Streefkerk

01-12-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Slechte ervaring.
1 uur van te voren gebeld dat we bij een bepaalde auto wilde komen kijken. Komen we daar aan hebben ze hem net verkocht. Hebben wij dus in totaal 2 uur voor niets in de auto gezeten.
Zo doe je dus geen zaken.


Denice uit Schiedam

22-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In mijn zoektocht naar een tweedehands Mini kwam ik bij autobedrijf Verboom terecht. Na een vriendelijk ontvangst kreeg ik alle tijd en ruimte om uitgebreid naar de auto van mijn interesse te kijken. Na een proefrit werd ook niets overhaast. De aankoop ging op mijn tempo. Fijne afhandeling, fijne verkopers, kortom een fijn bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Huizen

19-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ervaring met dit bedrijf is zeer positief. Ze zijn vriendelijk en behulpzaam. Het bedrijf straalt een "familiegevoel" uit. En natuurlijk heel belangrijk we hebben een prachtige goede auto voor een zeer scherpe prijs kunnen kopen bij dit bedrijf. Wij zijn 100% tevreden!


Ja, ik beveel dit aan