Beoordelingen Autobedrijf Gebr. Verboom

8,6
38 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 38 beoordelingen

Piet en Cor uit Rotterdam

30-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week zaterdag naar een auto gaan kijken bij Verboom. Keurig ontvangen en onze voorkeur ging naar een Golf Plus, proefrit maken! 'S middags weer met onze zoon. Super mooie auto. Woensdag konden we hem al halen. Gezellig ontvangen door topverkoper Richard. Nooit enige dwang of achteloosheid gemerkt. Zou iedereen aanbevelen om hier een auto te kopen. Richard je bent top! Groet Piet en Cor


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Utrecht

28-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanuit Utrecht naar Maassluis gereden om bij Verboom een auto te kopen. Hartelijk ontvangen en een prima deal gemaakt. Verboom doet snel zaken en draait er niet om heen. Fijn, want dan weet je wat je aan ze hebt.

Auto is voor de deur afgeleverd en daarna ben ik ook nog prima geholpen bij een klein mankement. Dat viel niet onder de garantie, maar een rekening? “Welnee, dat lossen we gewoon even op.”

Top klasse.


Ja, ik beveel dit aan

Monique uit ROZENBURG ZH

18-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn bedrijf. Goed geholpen door verkoper Richard. Zelfs de inruil van mijn oude auto is uiteindelijk naar tevredenheid opgelost. Ik ben heel blij met mijn mooie 2e hands karretje!


Ja, ik beveel dit aan

Valentijn uit Wagenberg

04-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ondanks een écht valse start heeft Auto Verboom nooit nagelaten zo goed als mogelijk te voorzien in service en support. De BOVAG garantie welke was afgegeven werd zonder enige twijfel verleend toen bleek dat mijn auto een nieuwe motor nodig had. En ook nadat vergeten was de nieuwe motor te voorzien van eerder uitgevoerde updates werd er netjes gecompenseerd.

Al met al een waar compliment voor een autobedrijf wat tegen kritiek kan! Daar ben ik oprecht dankbaar voor!


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Maastricht

26-05-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Pinkstermaandag gaan kijken naar een Golf cabrio. Eerst gebeld, aangezien wij uit Maastricht moesten komen. Beloofd dat de auto voor ons vastgehouden werd. Zo geschiede. Uitgebreide proefrit gemaakt, daarna wat kleine mankementen besproken, welke verholpen zouden worden. Op vrijdag terug om de auto op te halen. Ik werd aan het station van Schiedam opgehaald door Geert, waarna de zaken verder afgehandeld werden. Alles wat was afgesproken was gebeurd, en zelfs meer. Auto zag er uit om door een ringetje te halen. Wat ons betreft een service zoals het moet zijn, maar waar vele bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen. Een pluim vanuit Maastricht.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Spijkenisse

18-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij de aankoop van een Ford Fiësta heel vriendelijk geholpen, en een eerlijke inruilprijs gekregen voor mijn Toyota Prius. De verkoper was transparant en legde de filosofie van het bedrijf goed uit. Mijn volgende auto zou ik hier zo weer kopen! De Fiësta heeft gelukkig nog geen kuren vertoond in die 16 dagen dus over de aftersales/garantie kan ik niks roepen, maar daar heb ik alle vertrouwen in.


Ja, ik beveel dit aan

Marion uit Alkmaar

11-05-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn man en ik hebben vanmiddag een auto gekocht bij de autobedrijf Gebroeders Verboom. Bij binnenkomst werden wij hartelijk ontvangen vangen door verkoper Richard. Daarna hebben wij proef gereden in een Seat. Wij waren verkocht en de verkoper Richard ging nog wat dingen regelen zodat wij de auto volgende week zaterdag kunnen ophalen. Vriendelijke meneer Richard geeft je wel een goed gevoel bij het kopen van een auto. Super geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

H uit Rotterdam

19-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ook wij hebben onze auto gekocht bij de Gebr Verboom !
En wij zijn heel erg tevreden over de broers .
Veel autohandelaars kunnen hier nog wat van leren dat is onze ervaring.
Bij aankomst konden we alles rustig op ons gemak bekijken absoluut geen gepush en meelopen gewoon je eigen gang kunnen gaan en alles rustig bekijken.
Toen er een klik was met de auto die wij zagen heb ik Geert de verkoper erbij gehaald.
We hebben toen een zeer goed gesprek gehad en wederom geen gepush !
We konden rustig op ons gemak een proefrit maken en toen we terug kwamen kregen we alle ruimte en tijd om na te denken.
We besloten de auto te kopen en spraken een datum af.
Ze hebben de auto keurig een service beurt gegeven en volledig nagelopen deze zag er tip top uit !
De hele afhandeling verliep gewoon vlekkeloos !
Helaas kwam er na 1 dag een storing aan het licht .
Wij de Gebr Verboom gebeld en wat een service kregen we toen.
Ze wilden de auto zelf op komen halen en gaven gelijk een leenauto mee. Binnen 1 dag was de storing verholpen en brachten ze hem gewoon weer thuis voor de deur af .
WAT EEN TOPSERVICE IS DIT ZEG !!!

Dit bedrijf laat duidelijk zien dat ze een zeer goede aftersales hebben. Dit hebben wij zelfs nooit bij een merkdealer meegemaakt.


Kortom ; hier kan je gerust een auto kopen dat is onze mening en mocht er ooit wat zijn in de garantie periode geef ze dan de kans om het op te lossen want dat doen ze op zeker.


Ja, ik beveel dit aan

Zafiera uit Alkmaar

14-03-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring


Ja, ik beveel dit aan