Beoordelingen Autobedrijf Gebr. Verboom

8,7
46 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 46 beoordelingen

Joost uit Huizen

19-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ervaring met dit bedrijf is zeer positief. Ze zijn vriendelijk en behulpzaam. Het bedrijf straalt een "familiegevoel" uit. En natuurlijk heel belangrijk we hebben een prachtige goede auto voor een zeer scherpe prijs kunnen kopen bij dit bedrijf. Wij zijn 100% tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Nino uit Spijkenisse

19-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super mooie showroom en garage. Met mensen met kennis!


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Rotterdam

16-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zowel het verkoops- als reparatiepersoneel is uiterst vakbekwaam, gastvrij, klantvriendelijk en to-the-point. Komen zeer betrouwbaar en duidelijk over. Goede afwikkeling na aanschaf gebruikte auto. Zeker een aanrader voor aanschaf gebruikte/nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Fam. uit Hoek

01-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na de proefrit hebben we verschillende puntjes op papier gezet die nog in orde moesten gebracht worden. Bij aflevering was alles netjes gedaan zoals afgesproken.


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Huizen

01-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, snel en professioneel geholpen.
Fijn bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Kathleen uit Aardenburg

27-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gastvrije ontvangst. Garage straalt professionaliteit uit. Goede service na aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

Mirel uit Maassluis

26-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Half jaar geleden auto gekocht bij Gebr.Verboom, auto rijdt nog super , als je lampje moet vervangen doen ze het voor je , me banden waren ook nog gebalanceerd zonder kosten. Top bedrijf een echte aanrader om je auto daar te kopen!!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Schiedam

26-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super auto bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Piet en Cor uit Rotterdam

30-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week zaterdag naar een auto gaan kijken bij Verboom. Keurig ontvangen en onze voorkeur ging naar een Golf Plus, proefrit maken! 'S middags weer met onze zoon. Super mooie auto. Woensdag konden we hem al halen. Gezellig ontvangen door topverkoper Richard. Nooit enige dwang of achteloosheid gemerkt. Zou iedereen aanbevelen om hier een auto te kopen. Richard je bent top! Groet Piet en Cor


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Utrecht

28-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanuit Utrecht naar Maassluis gereden om bij Verboom een auto te kopen. Hartelijk ontvangen en een prima deal gemaakt. Verboom doet snel zaken en draait er niet om heen. Fijn, want dan weet je wat je aan ze hebt.

Auto is voor de deur afgeleverd en daarna ben ik ook nog prima geholpen bij een klein mankement. Dat viel niet onder de garantie, maar een rekening? “Welnee, dat lossen we gewoon even op.”

Top klasse.


Ja, ik beveel dit aan