Beoordelingen Autobedrijf Gebr. Verboom

8,6
50 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 50 beoordelingen

Dhr./mevr.

08-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Sandy uit Dongen

06-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede indruk, houden zich aan de afspraken, klant vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Streefkerk

01-12-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Slechte ervaring.
1 uur van te voren gebeld dat we bij een bepaalde auto wilde komen kijken. Komen we daar aan hebben ze hem net verkocht. Hebben wij dus in totaal 2 uur voor niets in de auto gezeten.
Zo doe je dus geen zaken.


Denice uit Schiedam

22-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In mijn zoektocht naar een tweedehands Mini kwam ik bij autobedrijf Verboom terecht. Na een vriendelijk ontvangst kreeg ik alle tijd en ruimte om uitgebreid naar de auto van mijn interesse te kijken. Na een proefrit werd ook niets overhaast. De aankoop ging op mijn tempo. Fijne afhandeling, fijne verkopers, kortom een fijn bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Huizen

19-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ervaring met dit bedrijf is zeer positief. Ze zijn vriendelijk en behulpzaam. Het bedrijf straalt een "familiegevoel" uit. En natuurlijk heel belangrijk we hebben een prachtige goede auto voor een zeer scherpe prijs kunnen kopen bij dit bedrijf. Wij zijn 100% tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Nino uit Spijkenisse

19-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super mooie showroom en garage. Met mensen met kennis!


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Rotterdam

16-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zowel het verkoops- als reparatiepersoneel is uiterst vakbekwaam, gastvrij, klantvriendelijk en to-the-point. Komen zeer betrouwbaar en duidelijk over. Goede afwikkeling na aanschaf gebruikte auto. Zeker een aanrader voor aanschaf gebruikte/nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Fam. uit Hoek

01-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na de proefrit hebben we verschillende puntjes op papier gezet die nog in orde moesten gebracht worden. Bij aflevering was alles netjes gedaan zoals afgesproken.


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Huizen

01-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, snel en professioneel geholpen.
Fijn bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Kathleen uit Aardenburg

27-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gastvrije ontvangst. Garage straalt professionaliteit uit. Goede service na aankoop.


Ja, ik beveel dit aan