Beoordelingen Autobedrijf Gebr. Verboom

8,7
58 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 58 beoordelingen

Frank uit Lochem

15-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig, direct en duidelijk.
Goede informatie gekregen van Richard.
Jammer dat de boekjes van de auto niet meer aanwezig waren. Maar ondanks dat wij niet waren overeen gekomen dat de accu vervangen zou worden, is er toch door auto Verboom besloten om voor aflevering er een nieuwe accu te plaatsen.


Ja, ik beveel dit aan

Annemarie uit Weert

13-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij 3 verschillende bedrijven had ik een voor mij geschikte mini gezien. Ik heb alle 3 een mailtje gestuurd met de vraag of de auto nog beschikbaar was. Van Gebr Verboom kreeg ik heel snel een heel vriendelijk antwoord. Omdat ze nogal ver van mijn woonplaats liggen heb ik gevraagd bij de afspraak maken voor een bezichtiging, of het eventueel mogelijk was de auto direct mee te nemen bij aankoop. Toen we aankwamen was de auto nog 5 minuutjes weg omdat ie als service nog even nieuwe remblokjes kreeg. Heel vriendelijke ontvangst, uitgebreide en vriendelijke toelichting op de auto. Kon zo een proefritje maken. Heb besloten de auto te kopen en kreeg ook nog een leuke korting waar ik nu een bluetooth-setje voor gekocht heb. Kortom hele vriendelijke heren, servicegericht en echt een aanrader en voor mij de moeite van het 180 km rijden waard. TOP!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoeradha uit Elst

09-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk en gemakkelijk omgaan met de klant, alles is goed geregeld. Wij hebben een hele fijne dag gehad bij aankoop van onze auto.


Ja, ik beveel dit aan

Roelof uit Nieuw-amsterdam

30-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig zaken mee gedaan. makkelijk in de omgang. net de prijs niet kunnen bedingen die ik graag wilde, daar staat dan weer tegenover dat de auto nog een beurt heeft gehad bij de dealer. Uitermate tevreden met de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit 's-Gravenhage

16-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zaken doen met dit autobedrijf is een heel prettige ervaring. Alles is vlot en volledig geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Angelique uit Herwijnen

16-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eind December 2018 onze ML350 bij deze garage gekocht. Wat een fijne garage! Professioneel en zeer prettig contact. Komen hun afspraken na! Toen bleek dat er een storing in de auto zat, mochten wij die na overleg gewoon bij onze eigen garage laten verhelpen omdat we zo ver van Garage Verboom afwonen.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Uithoorn

13-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi bedrijf
Vriendelijke verkoopers
Goede auto's voor goede prijs
Voor ieder wat wils


Ja, ik beveel dit aan

H uit Rotterdam

20-12-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ja ook wij hebben enige tijd geleden onze auto hier gekocht ! Keurig netjes behandeld geen gepush of gladde praatjes. Maarja toen kwam helaas het moment dat onze auto stuk ging . Ik heb toen kontakt opgenomen met de gebr Verboom en wat een service hebben die ze kwamen gelijk de auto ophalen en gingen er gelijk mee aan de slag . Binnen 2 uur ging mijn telefoon en vertelde ze wat de diagnose was . Nog mooier was dat de volgende dag mijn telefoon ging en autobedrijf Verboom meldde dat de auto weer in orde was en of het uit kwam of ze hem weer voor de deur konden afleveren . Ongeloofelijk wat een TOP SERVICE !!! Zo’n service heb ik nog niet meegemaakt en heb al heel wat auto’s gehad . Mijn volgende auto zal ik zeker weer hier aanschaffen .
Dit bedrijf laat zien dat ze de GARANTIE en Service echt serieus nemen .

Gebr Verboom bedankt voor jullie fantastische samenwerking !!!

Mvg,
Super tevreden klant


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

08-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Sandy uit Dongen

06-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede indruk, houden zich aan de afspraken, klant vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan