Beoordelingen Autobedrijf Gebrs. Kooij

9,1
99 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 99 beoordelingen

Lianne uit Dordrecht

22-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hier mijn eerste auto (Ford Ka) gekocht.
Vriendelijk geholpen,
Kosten nog moeite werden gespaard bij het verhelpen van enkele mankementen. Echt Super!
Auto rijdt heerlijk. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.


Ja, ik beveel dit aan

Wendy uit Utrecht

14-04-2017
8,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze eerste auto bij hen gekocht en zeer tevreden! Fijne auto, en gaven goed en realistisch advies, zowel bij aanschaf als bij APK. Ook als er iets mee is, dan kunnen we bij ze terecht.
Goed bereikbaar, goeie service, betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

frans uit Schaijk

12-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: onlangs mijn auto ingeruild op een gebruikte auto.
dit auto bedrijf is een bedrijf waar ze de gemaakte afspraken nakomen, en klantvriendelijk geholpen. zeker een bedrijf waar ik terug zal gaan voor mijn volgende auto.


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Utrecht

09-04-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede eerste ervaring met dit bedrijf! Uitstekende service en klantvriendelijk geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-04-2017
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vandaag goed geholpen! Goede en vriendelijke service!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Montfoort

07-04-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 7 jaar geleden een gebruikte auto bij hun gekocht goed geholpen en een goede service. Een paar mankementen bij de auto werden keurig verholpen. Nu dus een andere gekocht bij de gebroeders Kooij perfect afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Xander uit Utrecht

19-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele goede ervaring met dit bedrijf. Gekozen om hun service en klantvriendelijkheid en dat maken ze helemaal waar.


Ja, ik beveel dit aan

André uit Hekendorp

19-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het was ons eerste contact met dit bedrijf en hebben dit als zeer positief ervaren.
We werden heel vriendelijk geholpen en hebben hier onze nieuwe auto gekocht.
De auto werd perfect schoongemaakt, gepoetst en voorzien van een onderhoudsbeurt en nieuwe apk.
Wij zijn heel tevreden over dit bedrijf en zullen zeker nog een keer gaan kijken als we weer een andere auto nodig hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit De Meern

11-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vier maanden geleden heb ik bij Autobedrijf Kooy een gebruikte Ford Focus gekocht. De koop verliep erg plezierig en de prijs/kwaliteit-verhouding leek me goed tot erg goed. Kleine mankementen zijn binnen de Bovag-garantie naar mijn volle tevredenheid verlopen.

Mijn indruk is dat de mensen van Kooy hart voor de zaak en hart voor de klant hebben. Ik kom er met plezier, ben erg blij met de auto en voel me gezien, als klant en als mens.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Amersfoort

10-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk en erg behulpzaam bedrijf.
Heel prettig geholpen en er werd de tijd voor ons genomen. Absolute aanrader.


Ja, ik beveel dit aan