Beoordelingen Autobedrijf Gebrs. Kooij

9,1
108 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 108 beoordelingen

Anoniem uit Utrecht

08-09-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al 15 jaar mijn favoriete garage. Geweldige service!


Ja, ik beveel dit aan

Henriƫtte uit Utrecht

14-08-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Klantvriendelijk, hulpvaardig, kundig en snel!


Ja, ik beveel dit aan

Mateusz uit Lutjegast

14-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Betrouwbaar.
Top kwaliteit!


Ja, ik beveel dit aan

Casper uit Delft

13-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijk zaken doen en een occasion gekocht met een duidelijk en compleet verleden.Wat fijn dat dit nog bestaat in occasionland.Ik raad iedereen aan eens een kijkje te gaan nemen bij dit bedrijf waar je je zelf echt nog als koning klant voelt.


Ja, ik beveel dit aan

Jenneke uit Utrecht

11-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Erg goede service en klantvriendelijk. Reparatie bleek een kleinigheidje te zijn en zo reed mijn auto als een zonnetje de deur weer uit zonder onnodige kosten.


Ja, ik beveel dit aan

Steven uit Amsterdam

29-06-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al bij binnenkomst een goed gevoel. Medewerkers die allen heel relaxed zijn en niet meteen naar je toestormen om te verkopen. Sterker nog, ze zijn nog even vriendelijk tegen je als je niet tot een koop over zou gaan. Ik heb bewust gewacht om een beoordeling te schrijven om te kijken of het op langere termijn nog steeds aan mijn verwachting zou voldoen. We hebben onlangs een SEAT Altea XL bij dit bedrijf gekocht en zijn er erg blij mee. Vervelend voor ons was wel dat er wat mankementen waren. Deze zijn keurig opgelost en vielen binnen de BOVAG garantie. Heb netjes een leenauto mee gekregen. Kort samengevat, vriendelijk en relaxte personeel die met je mee denken. Service is uitmuntend en de sfeer is goed. Altijd net iets meer doen voor de klant. Mocht je een auto willen kopen dan is dit bedrijf zeker de moeite waard om binnen te lopen. Een zeer tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Wapenveld

24-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn droom auto subaru impreza gevonden bij autobedrijf kooy en zeer vriendelijke mensen.
Een aanrader !!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Eindhoven

12-06-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg fijne service en ook fijne mensen om mee aan de tafel te zitten. Goede en oprechte adviezen gekregen.


Ja, ik beveel dit aan

Hiske uit Amsterdam

02-05-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super garage! Fijne, snelle service en altijd een leenauto mee. Vriendelijke, meedenkende heren die altijd klaar staan voor ongemakken met de auto.
Ik heb onze occasion daar met tevredenheid gekocht en wil deze daar ook graag in onderhoud houden. Eindelijk een garage die ik vertrouw en waar ik niet het gevoel krijg dat ze me oplichten.
Het enige nadeel (voor mij) is dat ze in Utrecht zitten.. ik had graag zo'n garage in Amsterdam gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Lianne uit Dordrecht

22-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hier mijn eerste auto (Ford Ka) gekocht.
Vriendelijk geholpen,
Kosten nog moeite werden gespaard bij het verhelpen van enkele mankementen. Echt Super!
Auto rijdt heerlijk. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.


Ja, ik beveel dit aan