Beoordelingen Autobedrijf Gebrs. Kooij

9,1
89 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 89 beoordelingen

Cher uit Utrecht

23-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Sevenum

21-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben recent een VW tiguan aangekocht.
Voordat we gingen kijken hebben we de deal telefonische afgehandeld.
Wel met de voorwaarden dat de auto in de staat zou zijn zoals omschreven. De informatie was helder en het klopte met wat we aantroffen. We hadden geen twijfel en hebben de auto gekocht. Sinds twee weken in bezit en uiterst tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Marijke uit Houten

31-01-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 10 jaar geleden hier een auto gekocht en naar tevredenheid mee gereden. Dus toen het tijd werd voor een andere heb ik geen moment geaarzeld en ben hier weer naartoe gegaan. Ze hebben een ruime keus en ik heb weer een prima occasion. Vriendelijke mensen, prima bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Utrecht

25-01-2017
1,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Slecht, tot zeer slecht


Bianca uit Vleuten

11-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In april een gebruikte auto gekocht, die naar mate ik hem reed toch steeds wat mankementen had. Maar elke keer ben ik enorm goed geholpen en is er alles aan gedaan om mijn auto goed te laten rijden. Helaas bleven de problemen zich voordoen. Toen hebben we in overleg voor een andere auto gekeken en dat is ook gelukt! Enorm blij dat dit op deze manier is opgelost en kan niet meer dan goeds over deze garage zeggen!


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Bennekom

10-10-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: op zoek naar een diesel kwam ik bij Auto Kooij; ik werd serieus genomen, goed geadviseerd en de auto waar ik voor kwam, kon ik bekijken. In het geheel genomen staan de auto's er keurig netjes bij en valt er over de prijs en inruil goed te praten.
Bij aflevering was de auto netjes gewassen.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Lopik

09-10-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een jaar geleden een twingo gekocht. Historie van auto klopte, duidelijk zaken doen en geen poespas. Nu na een jaar hebben we nog veel plezier van de auto!


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit De Meern

17-09-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Begin deze maand een gebruikte auto gekocht, werd voor aflevering nog helemaal nagekeken!
Voor de tweede keer hier een auto gekocht, heel fijn bedrijf en meedenkende mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Houten

03-09-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een paar maanden geleden hebben we een prachtige 2e hands Alfa 159 Sportswagon gekocht bij gebroeders Kooy.
Bij de proefrit bleek deze auto nog niet in perfecte staat te zijn. Geen probleem bij de gebroeders Kooy: de versnellingsbak en koppelingsplaten(+unit) zijn nog volledig vervangen (bij aankoopprijs inbegrepen) voordat we de Alfa in gebruik namen. Dat is geen kattenpis! De Alfa rijdt en schakelt heerlijk.
Een paar kleine dingetjes zijn nadien ook nog zonder problemen opgelost door dit fijne bedrijf.
Wat men hier in deze beoordelingen schrijft klopt: de service en klantvriendelijkheid staat bij Kooy op een heel hoog niveau!


Ja, ik beveel dit aan

Marloes uit Maarssen

21-06-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super klantvriendelijk bedrijf! Ik heb mijn nieuwe auto ongeveer een maand geleden bij autobedrijf kooy aangeschaft en ze hebben me perfect op de hoogte gehouden van alles! Geen op- of aanmerkingen. Echt persoonlijk gericht bedrijf. Had ik een probleem? Kon ik gewoon meteen bellen of binnenlopen en namen ze echt de tijd voor me.


Ja, ik beveel dit aan