Beoordelingen Autobedrijf Gebrs. Kooij

9,2
135 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 135 beoordelingen

Ron uit Langeraar

19-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vriendelijke ontvangst en we zijn goed geholpen echt een aanrader om een keer te gaan kijken.


Ja, ik beveel dit aan

C.J.vd uit Zeewolde

18-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf. Alles ging volgens afspraak. De C Max stond klaar voor een proefrit. De Peugeot werd snel getaxeerd. Een aantal zaken werden keurig opgelost. Prima aflevering. Alles wat beloofd was werd nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Chakira uit Helmond

01-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super blij met mijn nieuwe auto rij er nu paar dagen mee en helemaal top! Top service echt goed geholpen kon gelijk een keuze maken auto en snel mee kunnen nemen! Alles voor me geregeld helemaal toppie


Ja, ik beveel dit aan

Dicky uit Utrecht

28-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb vandaag mijn toyota aygo opgehaald ik ben bij het uitzoeken en de aankoop van de occasion uitstekend geholpen en al mijn wensen zijn uitstekend nagekomen.
Alleen maar lof voor de vriendelijkheid en behulpzaamheid en het uitstekende kopje koffie.
Tot snel voor de onderhoud van mijn auto want ik ben van plan er lang plezier van te gaan hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Carlo uit Odiliapeel

23-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Topservice en doen gewoon wat ze zeggen, dat telt !!


Ja, ik beveel dit aan

F uit Bilthoven

19-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wij hebben al vaker hier een auto gekocht .
worden altijd netjes geholpen .
ze zijn zeer vriendelijk .
goede service .


Ja, ik beveel dit aan

Simon uit Den Haag

09-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Volkswagen Golf gekocht. Super service, erg klantvriendelijk en behulpzaam, auto rijdt fantastisch en de prijs was marktconform. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Cas uit Ijsselstein

06-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super fijne zaak. Net mijn 2de auto bij hen gekocht. Ze staan voor je klaar, denken mee! Fijne mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Irma uit Utrecht

23-03-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Top service. Helpen altijd heel prettig, snel en deskundig. En ze zetten mijn auto altijd weer zo neer dat ik makkelijk kan wegrijden.


Ja, ik beveel dit aan

Thijs uit Utrecht

23-03-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al een aantal jaar zeer tevreden klant. Deze week bij de winterbandenwissel verblijd met het spontaan (gratis) wegwerken van kleine schade aan de achterdeur. Top service! Altijd duidelijk in communicatie, even een belletje met de exacte reparatiekosten en denken altijd actief mee over oplossingen (bv. gebruik goedkoper tweedehandsonderdeel in oudere auto).


Ja, ik beveel dit aan