Beoordelingen Autobedrijf Gebrs. Kooij

9,2
130 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 130 beoordelingen

F uit Bilthoven

19-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wij hebben al vaker hier een auto gekocht .
worden altijd netjes geholpen .
ze zijn zeer vriendelijk .
goede service .


Ja, ik beveel dit aan

Simon uit Den Haag

09-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Volkswagen Golf gekocht. Super service, erg klantvriendelijk en behulpzaam, auto rijdt fantastisch en de prijs was marktconform. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Cas uit Ijsselstein

06-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super fijne zaak. Net mijn 2de auto bij hen gekocht. Ze staan voor je klaar, denken mee! Fijne mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Irma uit Utrecht

23-03-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Top service. Helpen altijd heel prettig, snel en deskundig. En ze zetten mijn auto altijd weer zo neer dat ik makkelijk kan wegrijden.


Ja, ik beveel dit aan

Thijs uit Utrecht

23-03-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al een aantal jaar zeer tevreden klant. Deze week bij de winterbandenwissel verblijd met het spontaan (gratis) wegwerken van kleine schade aan de achterdeur. Top service! Altijd duidelijk in communicatie, even een belletje met de exacte reparatiekosten en denken altijd actief mee over oplossingen (bv. gebruik goedkoper tweedehandsonderdeel in oudere auto).


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Utrecht

17-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik ben al jaren klant bij Auto Kooij en een heel tevreden klant. Ze leveren goeie service en denken met je mee. En de sfeer is er heel goed. Ik zou geen ander autobedrijf willen.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit De meern

12-03-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben hier in de loop der jaren al eerder twee auto's gekocht. Goede ervaringen mee gehad. Dat was één van de redenen om nu weer terug te komen.


Ja, ik beveel dit aan

Karin

10-03-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Super wat een service op afstand nog wel! We hadden een aantal weken geleden een auto gekocht. Omdat we niet in de buurt wonen zijn we naar onze eigen autogarage gegaan met onverwachte problemen. Na dit toch even gemeld te hebben bij Autobedrijf Kooy, kregen we te horen dat we het bij onze eigen garage mochten laten maken en gaven ze ons een zeer nette tegemoetkoming in de gemaakte kosten. Autobedrijf Kooy; de Complimenten!!!!! Bedankt. Een geweldige service. TopπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘


Ja, ik beveel dit aan

Jeannette uit Armhem

05-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke ontvangst, het zijn echte meedenkers bij Kooij!


Ja, ik beveel dit aan