Beoordelingen Autobedrijf Gecu

9,1
1204 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 1204 beoordelingen

H.J. uit Culemborg

10-08-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ilse uit Culemborg

08-08-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Snelle en uitstekende service. Leenfietsje mee en de gerepareerde auto werd even later gewoon weer voor de deur afgezet! Vriendelijke medewerkers en duidelijke communicatie. Volgende keer gaan we weer naar Gecu.


Ja, ik beveel dit aan

Fahtiza uit Culemborg

04-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: TOP! Ps. Jullie kunnen niet een verplicht veld maken van de keuze om mijn gegevens te bewaren dus heb het aangevinkt maar ga niet akkoord


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Maarssen

03-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gecu is een autobedrijf zoals elk autobedrijf zou moeten zijn. Wij hebben een aantal maanden geleden een auto gekocht incl Bovag garantie. Helaas kregen wij na enige tijd problemen met het vermogen welke uiteindelijk resulteerde in een kapotte turbo. Dit is meer dan netjes door Gecu opgelost. Keep up the Good work!


Ja, ik beveel dit aan

johan uit amsterdam

02-08-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: zeer snel en klantvriendelijk
het is je geld waard.


Ja, ik beveel dit aan

ada uit Culemborg

30-07-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-07-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer fijne garage, goed en deskundig geholpen


Ja, ik beveel dit aan

George uit Culemborg

23-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto inruilen, andere aanschaffen. Altijd weer spannend.
Vooral de samenwerking is dan belangrijk. Konkretiseren van je wensen, wat wil je eigenlijk. Advies, ook over de wijze van aanpakken, tot en met de afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Lisa uit CULEMBORG

20-07-2018
6,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In eerste instantie goed qua apk/onderhoud en vriendelijkheid. Echter hadden we vooraf een prijs afgesproken en bleek dit achteraf anders te zijn. Na aangegeven is excuus aangeboden en het aangepast.


Ja, ik beveel dit aan

C uit Beusichem

19-07-2018
7,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Perfect


Ja, ik beveel dit aan