Beoordelingen Autobedrijf Gelissen Sittard B.V.

8,8
518 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 518 beoordelingen

Alfons uit Elsloo

22-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vanaf het eerste moment dat ik bij hen binnen liep, was de klik er. Hartelijke ontvangst, deskundigheid, betrokkenheid, welkom. Geen drammerige verkopers, maar mensen met verstand van zaken die naar jou (de klant) luisteren.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Susteren

07-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vriendelijke personeel, en komen afspraken goed na !


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Waalre

04-02-2019
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Onlangs mijn auto verkocht aan autobedrijf Gelissen. Het verkoopsproces was bijzonder professioneel, meteen goede afspraken gemaakt die allemaal prima zijn nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Tibor uit Schinnen

30-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel goed. Goede service. Niet opdringerig zoals andere verkopers en komt afspraken na!


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Maastricht

29-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Meerssen

18-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bij deze autogarage voel je meteen dat je betrouwbaar en klantvriendelijk te woord word gestaan en geholpen .
Wij zijn altijd zeer tevreden geweest over de gebode service en vlugge afhandeling van reparaties of service beurten .
Wij bevelen deze garage bij ieder een aan .


Ja, ik beveel dit aan

Marion uit Obbicht

17-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Anne-Marie uit Schinveld

16-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Leaseauto vanaf januari 2019


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

10-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Nieuwe Space Star via Private lease, al jaren vaste klant.


Ja, ik beveel dit aan

jan uit Brunssum

16-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb begin november mijn eerste auto bij Gelissen gekocht en ben tot nu toe zeer tevreden, met name over de deskundigheid, netheid, vriendelijkheid enz van het personeel.
Als dit zo blijft, dan is de kans groot dat ik mijn volgende auto ook hier koop!


Ja, ik beveel dit aan