Beoordelingen Autobedrijf Gelissen Sittard B.V.

8,8
462 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 462 beoordelingen

jean uit Gulpen

27-06-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: welkom was prima.


Ja, ik beveel dit aan

Wendy uit HEERLEN

24-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na lang zoeken eindelijk een autodealer met betrokkenheid voor de klant en een eerlijke opstelling, geweldige service!


Ja, ik beveel dit aan

Geert uit Neerbeek

23-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gelissen is een familie bedrijf. Dat merk je aan de persoonlijke benadering. Niet alleen door de verkoper maar ook door de balie medewerkers.
Verkoper is niet opdringerig maar vraagt de juiste vragen. Geen druk, maar optimale klantbenadering. Aflevering en afhandeling inruil heb ik als erg positief ervaren.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gastvrij en professioneel, weten waar ze het over hebben. Zeer klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Sittard

22-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Amstenrade

15-06-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Bjorn uit Holtum

10-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top service!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: zeer goed


Ja, ik beveel dit aan

Bertien uit stein

08-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: heel goede en vriendelijke service zowel bij verkoop en onderhoud van auto we zijn dan ook al jaren een tevreden klant


Ja, ik beveel dit aan

Serve uit Heerlen

08-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het was mijn eerste contact met dit bedrijf. Uitstekend bevallen. Een top verkoper en altijd leuk direct contact met ,, de baas" te hebben.


Ja, ik beveel dit aan