Beoordelingen Autobedrijf Gelissen Sittard B.V.

8,8
481 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 481 beoordelingen

John uit Sittard

27-01-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima, prijs-kwaliteitverhouding is zondrmeer goed te noemen zonder lang onderhandelen en daar houden we van


Ja, ik beveel dit aan

Carmen uit Maastricht

20-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Komen hun afspraken na!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Merselo

16-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prettig vriendelijk correct


Ja, ik beveel dit aan

Ed

14-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben 30 december 2017 een occasion gekocht, en hebben hierdoor nog te weinig ervaring om een juist oordeel te kunnen geven. Overigens heeft de verkoper wel na een week nog contact gezocht om te vragen of de auto voldeed aan onze verwachtingen!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Urmond

28-12-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en eerlijk advies.
Niet opdringerig.
Vriendelijk maar niet overdreven.


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Landgraaf

28-12-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: November jl onze bijna nieuwe mitsubishi outlander aangeschaft. een zeer goede service bij een prima auto garage. dankjewel voor jullie geweldige service


Ja, ik beveel dit aan

Jean uit Maastricht

02-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We hebben net onze 2e Spacestar bij Auto Gelissen gekocht en zijn wederom in onze nopjes met deze auto. De service is altijd perfect geweest, ze doen wat ze beloven. Voor ons is auto Gelissen een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Han uit VALKENBURG LB

01-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele goede ervaringen, we rijden niet voor niks al 37 jaar Mitsubishi.


Ja, ik beveel dit aan

B uit Geleen

30-11-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na het aanschaffen van een tweedehands auto bleken er wat mankementen aan te zijn die niet verteld waren bij de verkoop. Na dit overlegd te hebben is het netjes opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Fons Steverink

29-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan