Beoordelingen Autobedrijf Gerard Vulink B.V.

8,0
89 beoordelingen
  • Service 8,1
  • Deskundigheid 8
  • Prijs/kwaliteit 7,7
1 t/m 10 van 89 beoordelingen

André uit Wesepe

20-07-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gevoelsmatig, een, letterlijk open, no nonsens bedrijf. Ontspannen sfeer, geen onzinnige verkoop praatjes.Geen overdreven luxe verkoop afdeling met dure kantoortjes, wat de entree, wat mij betreft, laagdrempelig maakt. Vind ik persoonlijk erg prettig. De luxe zit de service en kwaliteit.


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Wierden

16-07-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet bij dit bedrijf een mooie auto aangeschaft en eigen auto netjes ingeruild.
Gemoedelijk bedrijf en goed geholpen.
Minpunt is dat de auto bij thuiskomst van binnen niet goed is schoongemaakt,veel vlekken in interieur en snoep / papier in auto.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Nijmegen

08-07-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Duidelijk verhaal over de technische staat van de auto. Uiteindelijk de auto gekocht met een beurt en 6 maanden garantie.


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Oss

24-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Drie weken geleden een BMW 3 serie Touring gekocht bij Autobedrijf Gerard Vulink. Auto was netjes en zoals omschreven. Mijn oude auto ingeruild. Kreeg gelijk een eerlijk bod. Na wat onderhandelen de auto gekocht en meegenomen.


Ja, ik beveel dit aan

Danielle uit Drachten

23-06-2017
1,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Helaas hebben wij een slechte ervaring met het bedrijf. Wij hebben er een vw transporter gekocht van 2004 met al aardig wat kilometers. De bus had wat kleine gebreken, maar zou technisch in orde zijn. Echter sprong onze bus 7 dagen later in de noodloop en vroeg om olie. Mijn vriend is zelf monteur en hij heeft de bus geheel schone longlife olie gegeven. 4 dagen later begon de bus weer om olie te vragen, er zat wel degelijk weer te weinig olie in. Dat zou betekenen dat de bus 1.5 liter olie op 1000 km zou verbruiken. Na gesprekken met de garage ivm de koopovereenkomst ontbinden willen ze er niks van weten. De bus voldoet niet aan onze eisen en hebben hem als technisch goed gekocht. Na verder onderzoek blijkt dat de turbo kapot is, waardoor hij dus teveel olie verbruikt. Dat is dus wel te repareren, de kosten van het onderdeel en de uren zullen al snel oplopen tot boven de 1000 euro. Ik heb toen de garage weer gebeld, echter willen zij helemaal geen oplossing bieden en vragen zich af waarom wij niet met het probleem bij hun bij de garage zijn gekomen. Echter is mij die dag er voor verteld dat wij geen vervangend vervoer krijgen en zij niet opdraaien voor de kosten, van een gebrek die niet gemeld is bij de koop. Ik heb hem uitgelegd dat wij geen dik uur heen rijden om bij hun te laten constateren wat er aan mankeert, aangezien dit al vastgesteld is. Het gaat ons puur om de kosten, zij willen helemaal geen oplossing bieden. De toon van mijn telefoontjes staat hun niet aan en ze bieden helaas helemaal geen oplossing. Ze laten het op een juridisch proces uitdraaien, aangezien zij zeggen dat wij geen garantie hebben. Het gaat hier om een verborgen gebrek, wat zij hadden moeten melden bij verkoop.


Klein uit Raalte

05-06-2017
1,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Stellen snel een onnodige reparatie voor bij apk.
Laat een seconde opinion doen, kan veel geld schelen!


J uit Groningen

28-04-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Oplichters na een week versnellingbak stuk airco pomp deed niet in totaal €650 reparatie kosten kontact opgenomen u heeft geen garantie meneer!
Dus opletten als u auto koopt bij autobedrijf Gerard vulink áltijd met garantie anders onverwacht kosten.


Anoniem

20-11-2016
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn geholpen door een vriendelijke, rustige en betrouwbaar overkomende verkoper.


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Brummen

01-11-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima geholpen. Duidelijke en transparante informantie ontvangen. Vwb de prijs/kwaliteit verhouding kan ik weinig over zeggen. Ik was tevreden met de prijs, maar het kan natuurlijk altijd goedkoper.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Heino

31-10-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan