Beoordelingen Autobedrijf Gerard Vulink B.V.

7,8
96 beoordelingen
  • Service 7,9
  • Deskundigheid 7,9
  • Prijs/kwaliteit 7,6
1 t/m 10 van 96 beoordelingen

Tim uit Maastricht

10-03-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Auto gekocht zonder garantie. Na een maand toch een mankement. Dit is toen in overleg allemaal netjes opgelost. Top service!


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Heino

31-01-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede ervaring klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Holten

30-01-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ken dit bedrijf al jaren, je word altijd vriendelijk ontvangen en de koffie staat klaar. Ook hebben ze altijd tijd voor een praatje en de kwaliteit prijsverhouding is prima. Je voelt gewoon dat dit eerlijke mensen zijn en je word niet beduveld. Kortom bij dit bedrijf koop ik ook graag mijn volgende auto.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Anoniem

16-12-2017
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben er helemaal klaar mee .
Deskundigheid ? Volgens mij is het meer hoe kan ik zo snel mogelijk veel verdienen.

Bij mijn aankoop drongen ze er erg op aan om een soort van verzekering af te sluiten mocht er wat aan de auto mankeren.
Het is mij nu wel duidelijk geworden waarom



Henk uit Raalte

08-10-2017
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed.


Ja, ik beveel dit aan

peter uit raalte

02-08-2017
2,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: gewoon, apk bij garage vulink.

6 juli. auto apk afgekeurd: wat moet er aan gebeuren? uitlaat gaatje dichtmaken, 1 band onvoldoende profiel, gordel beschadigd (rafeltje van ongeveer 2mm breed en 2 cm lang aan de zijkant (die zou vulink dan vanuit sloop regelen.), 1 achterlichtlampje, en kentekenplaatje-lampje vervangen. wat gaat me dat kosten? raming van vulink: rond de 700 euro! dat vond ik al verbazingwekkend hoog bedrag. ter plekke betaald: 51,88 euro voor keuring, koelvloeistof en werkplaatstarief. meteen betaald.

dus ik dacht nu kan ik zelf eerst het een en ander doen, voordat de herkeuring plaatsvindt.

dus lampjes zelf vervangen uit een lampensetje van de action van een paar euro, gordel vervangen door een volvoliefhebber-kennis, 15 euro, daar twee banden gekocht voor 40 euro.

ik weer terug naar vulink, die zou mijn banden erop zetten, en uitlaat kitten.

tot mijn verbazing bleek een band lek (snee erin), onverklaarbaar, want de banden die ik leverde waren goed.

er was opnieuw apk keuring uitgevoerd, dat wou ik niet, eerst maar eens wachten tot alles weer in orde is, en dan herkeuring, maar zo dacht men daar waarschijnlijk niet.

in ieder geval: weer een rekening voor een (mijn eigen geregelde ) band erop gezet, balanceren, apk en werkplaatstarief

115 euro! (25 juli). nu moest er nog een nieuwe band op, omdat de door mij geleverde band een kleinere maat had.

ik had de auto dringend nodig voor 4 augustus, maar vulink kon dat onmogelijk doen voor die tijd wegens te druk.

dus naar euromaster, daar kon het meteen.

nu kan hij dus afgemeld worden bij de rdw, omdat alles in orde was dus nu.

ik weer naar vulink om dat even te laten doen, maar nee dat kon onmogelijk voor vrijdag, sorry te druk.

de man bij euromaster vond dat vreemd en belde naar vulink om te vragen waarom dat niet kon, waar hij meteen nul op het rekest kreeg.

toen zakte mijn broek helemaal af. ik meteen naar automat voor herkeuring, dat kon meteen 2 augustus, en nu is ie dus in orde na al dit gedoe. automat stelde wel vast trouwens dat de uitlaat niet goed dichtgemaakt was door vulink, maar dit nog terzijde. samenvattend betaalde ik dus bij vulink 166, 81. wat is daarvoor gedaan? 1 band erop gezet, die ik zelf leverde, uitlaat gekit (niet goed), koelvloeistof, balanceren en werkplaatstarief, en 2x apk keuring waarvan de tweede keer nog niet nodig was op dat moment. en daarna service van niks, geen enkel voorstel aan de klant om hier uit te komen

bij vulink kom ik dus niet meer, en raad het anderen ook sterk af.


H. uit Leek

21-07-2017
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Komt betrouwbaar over.


Ja, ik beveel dit aan

André uit Wesepe

20-07-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gevoelsmatig, een, letterlijk open, no nonsens bedrijf. Ontspannen sfeer, geen onzinnige verkoop praatjes.Geen overdreven luxe verkoop afdeling met dure kantoortjes, wat de entree, wat mij betreft, laagdrempelig maakt. Vind ik persoonlijk erg prettig. De luxe zit de service en kwaliteit.


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Wierden

16-07-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet bij dit bedrijf een mooie auto aangeschaft en eigen auto netjes ingeruild.
Gemoedelijk bedrijf en goed geholpen.
Minpunt is dat de auto bij thuiskomst van binnen niet goed is schoongemaakt,veel vlekken in interieur en snoep / papier in auto.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Nijmegen

08-07-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Duidelijk verhaal over de technische staat van de auto. Uiteindelijk de auto gekocht met een beurt en 6 maanden garantie.


Ja, ik beveel dit aan