Beoordelingen Autobedrijf Gerrit Boks B.V.

8,8
490 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 490 beoordelingen

Rob uit Apeldoorn

21-02-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het is altijd prettig zaken doen bij Boks.
Altijd gemoedelijk en ook nu weer hebben we onze nieuwe aldaar auto aangeschaft.
We zijn even met verkoper Niek gaan rekenen, maar met deze aangekochte auto binnen ons gezin komt de teller na al de jaren op 10 ! ! ! !
Als je eenmaal een goed gevoel en goede ervaring hebt bij een bepaald autobedrijf kom je er toch weer teug. In dit geval weer bij Boks.
Ze zijn zeer betrouwbaar, open, een prettig gestoord team, transparant, bieden goede service en garantie.
En last but not least, de koffie smaakt prima.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Eelde

16-02-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: netjes, eerlijk geholpen. Alle tijd voor de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Holtum

15-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via lang zoeken op internet zijn we uiteindelijk in Apeldoorn terecht gekomen bij Autobedrijf Boks.
Daar zijn we aangesproken door Robert. Zeer vriendelijke en aardige verkoper. Gaf goede uitleg en wist wel naar welke auto wij op zoek waren. We hebben een Peugeot 308 SW gekocht. we hopen dat we er lang plezier van zullen hebben. Mocht het over een aantal jaren nog zo zijn voor een nieuwer komen we zeker weer van Limbug uit naar Ape;doorn.


Ja, ik beveel dit aan

Trijntje uit Epe

13-02-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor een tweede keer hebben wij een gebruikte auto aangeschaft bij Boks. Wij zijn vriendelijk en duidelijk geholpen door Robert. Hij heeft uitgebreid de audio aan ons uitgelegd.


Ja, ik beveel dit aan

martijn uit zevenhuizen

09-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede ervaring 2 uur in de middag gebeld om half 4 afgesproken .
testrit gemaakt alles was naar wens en direct de hand geschud en alles afgerond om de auto te kopen en 5 uur zit ik in me nieuwe auto.
zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Annemiek uit Apeldoorn

09-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanaf het moment van binnenkomst netjes alles uitgelegd en meegekeken of de auto die ik zoek echt iets is voor mij. Goed en vakkundig advies en snel alles geregeld met inruilservice.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Apeldoorn

08-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prettige aankoop van mijn C1.
Fijn garagebedrijf met vriendelijke mensen en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Vedat uit Apeldoorn

08-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top geholpen door Etienne, super service! Binnen 5 dagen alles geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Apeldoorn

29-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Apeldoorn

21-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De ervaring met dit bedrijf is prima. Wij zijn al jaren klant bij auto bedrijf Boks. De service is altijd goed en de wachttijd bij calamiteiten is zeer kort. Ze zijn bereidt om mee te denken en zorgen voor een goede samenwerking.


Ja, ik beveel dit aan