Beoordelingen Autobedrijf Gerrit Boks B.V.

8,8
515 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
11 t/m 20 van 515 beoordelingen

Ghassan uit SCHALKHAAR

13-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en betrouwbaar Bedrijf. Ik ben geholpen en tevens goed geadviseerd door Antoine. De auto is keurig op tijd ingeleverd met een volledig afleverbuurt +APK en wat moest gedaan worden is ook gedaan! Dit allemaal mag wat kosten als je op zoek bent naar een degelijk tweede hands auto. Ben je - onverhoopt- een koopjes jager dan heb je niks te zoeken bij Gerrit Boks. Want duurkoop blijft altijd goedkoop.


Ja, ik beveel dit aan

jan uit kampen

12-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima ontvangen bij ons eertste bezoek juiste uitleg gekregen van de inmiddels gekochte auto
bij het ophalen perfecte service en prima afhandeling


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Uden

01-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne dealer die snel kon schakelen! Kon binnen een paar dagen mijn auto omruilen voor een prima occasion. Bedankt voor de service!


Ja, ik beveel dit aan

Tjerk uit Almere

25-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer tevreden over de ontvangst bij het Autobedrijf. Zeer deskundig geholpen door Etiënne en snel de koop kunnen maken.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Zutphen

22-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net auto gekocht. Geweldig geholpen. Zeer deskundig personeel.


Ja, ik beveel dit aan

hetty uit apeldoorn

22-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: erg goede service. goede voorlichting betreft auto's goede uitleg wat wel en wat niet.
personeel is zeer klantvriendelijk
wij zijn blij met Autobedrijf Gerrit Boks


Ja, ik beveel dit aan

Diederik uit Hardinxveld-giessendam

15-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldige service van Antoine binnen een week ston onze zelf gekozen auto er piek fijn ze zetten alles op alles voor je bij de 3de keer dat we een auto bij hem kopen en we zullen er zo weer naar toe gaan ondanks dat het een heel stuk rijden is


Ja, ik beveel dit aan

Fam. uit Apeldoorn

13-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn super goed geholpen en hebben de perfecte gezinsauto gekocht ! Mede door de goede service en informatie die ons is gegeven.
We zijn erg blij met onze "nieuwe Opel Meriva"


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit EERBEEK

11-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie Fiat panda occasion gekocht 2e auto voor mijn vrouw.
Goede deal, nette inruil prijs gehad. Bij aflevering mooi gepoetst. Kort daarna technisch mankement(verborgen gebrek) ontdekt. Volledig hersteld, excuus van verkoper, was bij proefrit niet ontdekt. Dus buiten schuld van zowel verkoper als garage Boks, kortom super service.
Geweldig autobedrijf. Zowel verkoop, receptie en werkplaats. Thanks Antoinne, Ruther en receptie! Top!!


Ja, ik beveel dit aan

M uit Voorthuizen

11-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed geholpen bij het zoeken naar een passende auto. Auto is heel netjes afgeleverd en voor mijn oude auto hebben we een goede inruilkorting gekregen.


Ja, ik beveel dit aan