Beoordelingen Autobedrijf Gerrit Boks B.V.

8,8
490 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
11 t/m 20 van 490 beoordelingen

Marlou uit Wijlre

21-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De verkoper nam alle tijd voor mij, zodat ik in alle rust de auto kon uitzoeken die voor mij het meest geschikt was.
Uiteraard onder het genot van een kop koffie.


Ja, ik beveel dit aan

Leon uit Apeldoorn

15-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: auto gezien op het internet die dag nog gebeld voor een afspraak en ook die besloten hem te kopen en super snelle service mede dankzij Etienne!


Ja, ik beveel dit aan

harrie uit Apeldoorn

11-01-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een goede ervaring met het bedrijf. De gekozen auto bleek verborgen gebreken te hebben wat garage ook niet wist, ze zijn meteen met een goede oplossing gekomen door ons een andere auto aan te bieden. We zijn zeer tevreden over dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Marcella uit Deventer

10-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes en goed geholpen.
Vrij snel konden we onze nieuwe auto ophalen.
Goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Michiel uit Ruurlo

07-01-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een andere auto. Via marktplaats kwamen we bij Boks terecht. Fijn geholpen, goed gesprek. We hebben vertrouwen in deze garage.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Twello

04-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Snelle service naar andere auto nadat vorige auto teveel mankementen toonde. Goede inruilwaarde verkregen en zo een mooie tweedehandsauto gekocht bij Autobedrijf Boks.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Krimpen aan den ijssel

29-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel fijne ervaring met dit bedrijf zeer snelle reactie.
Kon de volgende dag al langs komen om de zaken in orde te maken.
Ook veel keus aan auto's. zeer netjes ontvangen.
Echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Emmen

28-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vlotte, vriendelijke en behulpzame medewerkers


Ja, ik beveel dit aan

maarten uit Heerlen

25-12-2018
4,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: er worden diverse afspraken gemaakt maar die komen jullie niet na dus een slechte service ook mankeerde er vele zaken aan de brommobiel en nog is hij niet in orde moet dit weer laten maken bij een andere garage.


C uit Nunspeet

24-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig geholpen, ik rij weg in een prachtige 2de hands auto


Ja, ik beveel dit aan