Beoordelingen Autobedrijf Gerrit Boks B.V.

8,8
470 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 470 beoordelingen

Peter uit Apeldoorn

11-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goedendag,

Wederom een gebuikte auto gekocht bij Autobedrijf Gerrit Boks voor mij de vierde, mijn vrouw is nog niet toe aan de vierde maar dat gaat zeker tzt gebeuren.
Ons raken zij niet meer kwijt gezien de kwaliteit auto,s die wij tot op heden hebben aangekocht.
Service, klantvriendelijkheid en nemen in alle rust de tijd voor je.
Een bak koffie is altijd beschikbaar.
Onze dank gaat uiteraard naar het hele team maar degene die ons te woord hebben gestaan in deze, Niek Slijkhuis en Robert Baksteen een extra pluim en dank, tot de volgende auto.


Ja, ik beveel dit aan

Remon uit Apeldoorn

09-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zojuist mijn derde auto aangeschaft bij Robert Baksteen.Alttijd top service en klantvriendelijk ook altijd naar de verkoop en werkplaats service ook altijd top!!!


Ja, ik beveel dit aan

Arturo uit Rotterdam

05-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: everything was fast, clear and transparent


Ja, ik beveel dit aan

Ravin uit Alphen aan den Rijn

29-09-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top service gehad vanaf het begin tot aan afleveren van de auto en ook altijd goed telefonisch contact gehad.


Pieter uit Standdaarbuiten

28-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mooie zaak oogt netjes ben meteen geholpen er is goed geluisterd goeie service goede afspraken kortom goed en snel geholepen


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Apeldoorn

14-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al 15 jaar klant. Altijd naar tevredenheid geholpen. Zowel qua verkoop als in de werkplaats.
Op naar de volgende 15 jaar.😀


Ja, ik beveel dit aan

Rina uit Apeldoorn

10-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb daar al een paar keer een auto gekocht!En ook een keer dat ik pech had met de gekochte auto.Dat is super opgelost en ik kan alleen maar zeggen dat ik heel tevreden ben!


Ja, ik beveel dit aan

Karen uit Kampen

01-09-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via de site een Kia Carens gevonden. Na prettig telefonisch contact een proefrit gemaakt. Het duurde wel even aangezien alle medewerkers op dat moment bezig waren. Maar het bakje koffie maakte het wachten al veel minder erg. Onze huidige auto moest nog iets aan verholpen worden, dit was geen probleem. Ook werd er niet moeilijk gedaan dat dit iets langer duurde. Het contact bleef vriendelijk. En ook bij het afleveren stond de auto op tijd klaar, weer een lekker bakje koffie erbij en goed contact. Wij zouden zeker weer komen.


Ja, ik beveel dit aan

Dylan uit Apeldoorn

27-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op internet gezocht naar een blauwe Volkswagen polo en bij jullie gevonden. In overleg mijn eigen velgen er onder laten zetten en ook dat was geen probleem. Prima prijs voor de auto en hij rijdt als een zonnetje!
Prima service en met extra dank aan Antoine Ooteman voor het snelle rij-klaar maken van mijn auto en ook de goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Gijs uit Hendrik Ido Abacht

08-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gezocht via internet, en terecht gekomen bij Boks in Apeldoorn. Daar stond de auto die ik zocht van het juiste tupe, leeftijd, en kilometerstand. Normaal koop ik bij een dealer in de buurt, maar deze had die auto niet in de showroom. Bij Boks was de auto ook scherp geprijsd, maar alles leek vertrouwd. Dus ook met de juiste papieren en NAP. Verder werden we goed en deskundig ontvangen. Verkoper was duidelijk.
Dus de auto gekocht. Afleveren ging ook netjes en zoals ik het verwacht.


Ja, ik beveel dit aan