Beoordelingen Autobedrijf Gerrit Boks B.V.

8,8
452 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 452 beoordelingen

Ronald

13-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Als de sleutelwoorden service, betrouwbaarheid en vakmanschap samenkomen dan heb je in de kern het Autobedrijf van Gerrit Boks beschreven! Na ruim een jaar zoeken naar de voor ons juiste VW-Golf door heel NL en zelfs Duitsland zijn wij uitgekomen bij Gerrit Boks. De juiste VW, de juiste klik met Niek, de gunfactor mbt aankoop en inruil......Kortom: het heeft zo moeten zijn dat onze nieuw aangeschafte VW-Golf zo lang op zich heeft laten wachten! Zou iedereen aanraden, om ook vanuit de Randstad, eens om te rijden naar Apeldoorn. Het is zeker de moeite waard. Wij zijn zo tevreden dat wij onze nieuwe aanwinst bij Gerrit Boks in onderhoud houden. Nogmaals hartelijk dank voor de hulp en het advies mbt de aankoop van onze VW.


Ja, ik beveel dit aan

Vanlaeken uit Belgie

07-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijk bedrijf! Mooie wagens.


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Alkmaar

29-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag een auto gekocht bij bedrijf boks erg goed geholpen en meteen een leuke klik met de verkoper.ze zijn erg eerlijk en hebben netjes de onderhouds historie van de auto uitgeprint top bedrijf onze volgende auto zal daar ook vandaan komen.


Ja, ik beveel dit aan

Lia uit Bergschenhoek

26-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed geholpen door Etienne Kruit vriendelijk en kennis van zaken. Ook meegedacht in onze situatie en nu rijden we in een prachtige auto.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Vierlingsbeek

19-06-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Snelle service/levering en goede prijs kwaliteit van onze nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Helma uit Amerongen

18-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige verkoper en vriendelijk geholpen ,goed advies!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Apeldoorn

12-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij kochten onlangs een prachtige Peugeot Cabrio bij Autobedrijf Boks, Etiënne Kruit hielp ons klantvriendelijk en met vakkundig advies. We waren jaren geleden ook klant bij dit bedrijf en na vele jaren leaseauto's rijden via de werkgever, ervaren we Boks nog altijd als een betrouwbaar adres.


Ja, ik beveel dit aan

Mark

27-05-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Pas een andere wagen aangeschaft, verkoop liep erg gemoedelijk, voor ons de eerste ervaring met Autobedrijf Boks en vooralsnog is deze ervaring positief


Ja, ik beveel dit aan

M uit Lopik

23-04-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk en snelle service


Ja, ik beveel dit aan

hans uit apeldoorn

11-04-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Met veel plezier onderhandeld om onze camper in te ruilen voor een gebruikte auto van 2017,alles is wederzijds en op goed vertrouwen afgehandeld,


Ja, ik beveel dit aan