Beoordelingen Autobedrijf Gerrit Boks B.V.

8,8
404 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 404 beoordelingen

Esther uit Hoevelaken

14-10-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na bij verschillende garages geweest te zijn hier terecht gekomen. Goed geholpen, fijne service en een mooie voorraad auto´s. Na een proefrit hebben wij een goede auto gekocht!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Apeldoorn

05-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Apeldoorn

25-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inmiddels de vierde auto aangeschaft bij Antoine.Ouderwets gezellige service en superblij met de dikke beamer cabrio .Bedankt voor de goede service ook voor de mannen van de werkplaats!


Ja, ik beveel dit aan

Carla uit Aalsmeer

18-09-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goed geholpen door robert, goeie prijs voor onze auto gekregen en lekker koffie. Dik te vreden!


Ja, ik beveel dit aan

H uit Apeldoorn

17-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fantastisch geholpen door Antoine bij de aanschaf van een gebruikte SUV.
Goede deal, betrouwbaar en prima service.


Ja, ik beveel dit aan

marco uit nijmegen

30-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Topservice! snel, betrouwbaar en een hele goeie deal!


Ja, ik beveel dit aan

Liza uit Apeldoorn

26-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel blij met hele goede service! Hele mooie auto voor een goede prijs! Netjes compleet afgeleverd!


Ja, ik beveel dit aan

Kimberley uit Apeldoorn

21-08-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben geweldig geholpen door Antoine! Hij heeft erg veel moeite gedaan, ik ga nergens anders meer heen.


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Deest

16-08-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het is altijd maar de vraag wat voor autobedrijf je binnenstapt, maar bij Boks krijg je meteen een goed gevoel. De communicatie vooraf en de service is uitstekend. Bedrijf straalt professionaliteit uit.


Ja, ik beveel dit aan

brigitte uit APELDOORN

02-08-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima service en fijn personeel. Nu mijn tweede auto hier gekocht en weer een prima afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan