Beoordelingen Autobedrijf Gerrit Boks B.V.

8,9
366 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 366 beoordelingen

Judith uit Apeldoorn

25-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enige tijd geleden een zoekopdracht gegeven om te zoeken naar een auto. De zoekcriteria waren strak geformuleerd, maar toch is de juiste auto voor mij gevonden. Elke keer kreeg ik netjes terugkoppeling. De communicatie is zeer goed. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Flexibel wanneer nodig. Bij autobedrijf Boks krijg ik echt het gevoel dat ik serieus word genomen.


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Apeldoorn

25-04-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: super top bedrijf. goed service gehad en prima de zaken afgehandeld. Voor mij een hoogwaardig autobedrijf in Apeldoorn


Ja, ik beveel dit aan

Lisanne

24-04-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vorig jaar een auto bij Boks gekocht. Tijdens de proefrit kwamen we erachter dat de airco het niet deed en de stoelverwarming niet werkte. Dit hebben ze gerepareerd, werd verteld. Een maand later kwamen we erachter (bij gebruik van de airco) dat het alsnog niet werkte en de stoelverwarming ook niet. Daarnaast begon het airbaglampje te branden. Terug naar de garage. Airco werd bijgevuld, stoelverwarming en airbag viel niet meer binnen de garantie, werd verteld. Dit was tevens ook de laatste keer dat ik iets mocht laten repareren onder de garantie, zeiden ze nadrukkelijk. Twee maanden later deed de airco het niet meer. Zal wel leeg zijn dachten we. Een jaar later tijdens de apk (bij een andere garage) kwamen we erachter dat de airco niet alleen leeg is, maar ook lek is! Dit verklaart waarom het destijds na 2 maanden niet meer deed. Overige mankementen werden ook bevestigd. Contact gehad met Boks, zij waren meelevend en bieden mij aan dat ik mijn airco een jaar later alsnog mag laten maken. Hier ben ik blij mee, een kleine tegemoetkoming voor de algehele teleurstelling.


linda uit heteren

21-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn snel en correct behandeld. Koffie mag iets sterker haha.


Ja, ik beveel dit aan

Gerben uit Apeldoorn

15-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanmorgen mijn Opel Meriva op gehaald, trots en blij met mijn auto. De auto stond netjes klaar voor de levering, het verkoop proces is goed verlopen, sociale mensen en een gastvrij en goed ontvangst. mijn ouders kopen hier al jaren, voor mij en mijn vriendin is dit de eerste keer.


Ja, ik beveel dit aan

René uit Apeldoorn

12-04-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hadden al eerder auto's gekocht bij Boks en werden ook deze keer hartelijk ontvangen. Robert Baksteen heeft ons prima door de showroom geloodst en ons een aantal auto's in de juiste prijsklasse laten zien zodat wij een goede keuze konden maken. Afwikkeling van de verkoop gaat ook soepel. Kortom: positieve ervaring!!!
ps: Koffie en banaantjes erg goed!!


Ja, ik beveel dit aan

ronald uit dordrecht

08-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima ontvangen na tel. afspraak voor een proefrit
beviel de auto niet en zag een andere auto in de showroom en kon zonder problemen ook proefrijden ondanks het regenachtige weer.


Ja, ik beveel dit aan

henrie uit apeldoorn

07-04-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: je wordt goed en vriendelijk geholpen.
dit is de tweede auto die wij hier kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Joshua uit Apeldoorn

07-04-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aller eerst werden we goed ontvangen en eerlijk geholpen. wij vroegen naar de distributieriem en kregen een eerlijk antwoord. bij ophalen nieuwe distributie riem en trekhaak aan gekregen.


Ja, ik beveel dit aan

Joyce uit Hoenderloo

07-04-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al een paar jaar hier in onderhoudt. Erg klantvriendelijk en meedenkend en dat je savonds de auto kan ophalen is top! Mocht ik een nieuwe auto willen ga ik zeker eerst hier kijken!


Ja, ik beveel dit aan