Beoordelingen Autobedrijf Gerrit Boks B.V.

8,8
499 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 499 beoordelingen

Diederik uit Hardinxveld-giessendam

15-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldige service van Antoine binnen een week ston onze zelf gekozen auto er piek fijn ze zetten alles op alles voor je bij de 3de keer dat we een auto bij hem kopen en we zullen er zo weer naar toe gaan ondanks dat het een heel stuk rijden is


Ja, ik beveel dit aan

Fam. uit Apeldoorn

13-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn super goed geholpen en hebben de perfecte gezinsauto gekocht ! Mede door de goede service en informatie die ons is gegeven.
We zijn erg blij met onze "nieuwe Opel Meriva"


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit EERBEEK

11-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie Fiat panda occasion gekocht 2e auto voor mijn vrouw.
Goede deal, nette inruil prijs gehad. Bij aflevering mooi gepoetst. Kort daarna technisch mankement(verborgen gebrek) ontdekt. Volledig hersteld, excuus van verkoper, was bij proefrit niet ontdekt. Dus buiten schuld van zowel verkoper als garage Boks, kortom super service.
Geweldig autobedrijf. Zowel verkoop, receptie en werkplaats. Thanks Antoinne, Ruther en receptie! Top!!


Ja, ik beveel dit aan

M uit Voorthuizen

11-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed geholpen bij het zoeken naar een passende auto. Auto is heel netjes afgeleverd en voor mijn oude auto hebben we een goede inruilkorting gekregen.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Apeldoorn

10-03-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wederom een positieve ervaring. Prettige contacten, gemoedelijk,meedenkend, duidelijk, nette aflevering. Kortom niets dan goeds.


Ja, ik beveel dit aan

Harrie uit Eerbeek

05-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer prettig ontvangen aangenaam begeleid in koop van de auto.
Lekkere koffie gehad. in totaal gewoon een prettige ervaring met iemand met verstand van zaken.
Een aanrader kortom.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Doornenburg

24-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service en netjes geholpen door Robert Baksteen bij aankoop van onze auto. Perfect afgeleverd. Ook na constatering van kleine storing, snel en vakkundig geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Nieuw-Buinen

23-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht die in het begin nog buiten stond en er niet helemaal top bij stond.
prijs overleg gehad en we zijn er op
een zeer positieve manier uit gekomen,
en ze hebben de auto grondig aangepakt en als nieuw afgeleverd! ik kan niets anders zeggen het is EEN TOP BEDRIJF mooi doel gericht en vriendelijk en oplossing gericht. (geen verkoop praat doel gericht!)
de auto die ik een week later op kon halen stond er als nieuw bij! van binnen en buiten en zelfs onder de motorkap top aflevering en kleine details word ook gezien en opgelost
met nieuwe APK en ze vervangen alles wat nodig is zodat je veilig en wel de weg op gaat.

MIJN OOIT VOLGENDE AUTO KOOP IK BIJ BOKS !!!


Ja, ik beveel dit aan

Ramona

23-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk personeel en er werd de tijd genomen om met ons mee te denken zowel met het uitzoeken van de auto als bekijken van de verzekering


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Apeldoorn

21-02-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het is altijd prettig zaken doen bij Boks.
Altijd gemoedelijk en ook nu weer hebben we onze nieuwe aldaar auto aangeschaft.
We zijn even met verkoper Niek gaan rekenen, maar met deze aangekochte auto binnen ons gezin komt de teller na al de jaren op 10 ! ! ! !
Als je eenmaal een goed gevoel en goede ervaring hebt bij een bepaald autobedrijf kom je er toch weer teug. In dit geval weer bij Boks.
Ze zijn zeer betrouwbaar, open, een prettig gestoord team, transparant, bieden goede service en garantie.
En last but not least, de koffie smaakt prima.


Ja, ik beveel dit aan