Beoordelingen Autobedrijf Gerrit Boks B.V.

8,8
418 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 418 beoordelingen

Harold uit Eerbeek

10-12-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vrijdag alweer mijn 3e auto opgehaald bij Boks, auto stond netjes klaar volgens afspraak, gister mijn eerste trip gemaakt wij komen hier al heel wat jaartjes zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Ede

08-12-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht. Toen wat klachten. Garage kon niets vinden. Jaar later andere auto bij Boks gekocht(schade bleek later). Bij deze auto airco slecht. Bij vraag om coulance toen als antwoord: Die verlenen wij niet want we hebben veel kosten aan de ingeruilde auto gehad. En bij verder gesprek waren dat dus de klachten die voordien gemeld waren maar men dus 'niets' kon vinden.


Monique uit Terheijden (NB)

02-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

R en M uit Apeldoorn

28-11-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn echt niet tevreden. Veel mankementen bij beide auto’s binnen een jaar. Verdacht veel tienen staan erbij. Een kapotte accu op wintersport, kapotte airco, kapot balhoofd, banden versleten, brandstofslang kapot, remblokken versleten. Nu nog witte stofdeeltjes uit de gaten van de verwarming. We blijven bezig ermee. We kijken uit naar een andere auto / auto’s bij een andere g arage.


Anja

26-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, deskundig personeel. Mensen die luisteren wat jij wilt en met je meedenken. Prima service en mijn auto werd uitstekend, boven verwachting afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Apeldoorn

16-11-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Positieve ervaring met deze garage!
Betrouwbaar in de afspraken die gemaakt zijn en de auto is uitstekend afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Lisette uit Apeldoorn

09-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Van begin tot eind tevredenheid!

Goede aankoop van mijn auto, fijne onderhandeling, goede uitleg, snel en correct geregeld. Prima service! Vriendelijk personeel!


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Apeldoorn

04-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kwam bij Boks voor de aanschaf van een occasion, de keuze viel uiteindelijk op een Renault Clio. Robert, de medewerker, was zeer vriendelijk en bereid om mee te denken. Tijdens de proefrit ontdekten we een klein mankement wat ons zorgen baarde en hier hebben hij en zijn collega's begripvol op gereageerd. Uiteindelijk hebben we hier goede afspraken over kunnen maken en is de koop gelukkig doorgegaan. Ook bieden ze veel hulp en ondersteuning d.m.v. hun eigen app, waardoor de service altijd dichtbij is. Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Apeldoorn

02-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enthousiast, gedreven, deskundig, aardig, belangstellend.


Ja, ik beveel dit aan

Willy uit Wageningen

29-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed, goede heldere afspraken welke werden nagekomen en zelfs overtroffen.


Ja, ik beveel dit aan