Beoordelingen Autobedrijf Gerrit Boks B.V.

8,8
465 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 465 beoordelingen

Marco uit Apeldoorn

14-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al 15 jaar klant. Altijd naar tevredenheid geholpen. Zowel qua verkoop als in de werkplaats.
Op naar de volgende 15 jaar.😀


Ja, ik beveel dit aan

Rina uit Apeldoorn

10-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb daar al een paar keer een auto gekocht!En ook een keer dat ik pech had met de gekochte auto.Dat is super opgelost en ik kan alleen maar zeggen dat ik heel tevreden ben!


Ja, ik beveel dit aan

Karen uit Kampen

01-09-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via de site een Kia Carens gevonden. Na prettig telefonisch contact een proefrit gemaakt. Het duurde wel even aangezien alle medewerkers op dat moment bezig waren. Maar het bakje koffie maakte het wachten al veel minder erg. Onze huidige auto moest nog iets aan verholpen worden, dit was geen probleem. Ook werd er niet moeilijk gedaan dat dit iets langer duurde. Het contact bleef vriendelijk. En ook bij het afleveren stond de auto op tijd klaar, weer een lekker bakje koffie erbij en goed contact. Wij zouden zeker weer komen.


Ja, ik beveel dit aan

Dylan uit Apeldoorn

27-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op internet gezocht naar een blauwe Volkswagen polo en bij jullie gevonden. In overleg mijn eigen velgen er onder laten zetten en ook dat was geen probleem. Prima prijs voor de auto en hij rijdt als een zonnetje!
Prima service en met extra dank aan Antoine Ooteman voor het snelle rij-klaar maken van mijn auto en ook de goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Gijs uit Hendrik Ido Abacht

08-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gezocht via internet, en terecht gekomen bij Boks in Apeldoorn. Daar stond de auto die ik zocht van het juiste tupe, leeftijd, en kilometerstand. Normaal koop ik bij een dealer in de buurt, maar deze had die auto niet in de showroom. Bij Boks was de auto ook scherp geprijsd, maar alles leek vertrouwd. Dus ook met de juiste papieren en NAP. Verder werden we goed en deskundig ontvangen. Verkoper was duidelijk.
Dus de auto gekocht. Afleveren ging ook netjes en zoals ik het verwacht.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Lunteren

05-08-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht waarin trilling zat afspraak dat trilling verholpen zou zijn koop doorgaat. Helaas was trilling niet weg maar verdere afspraken keurig nagekomen ook door verkoper die e.e.a. Overgenomen had i.v.m vakantie van zijn collega. Prima afgehandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Jan-Willem uit Vaassen

03-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Apeldoorn

02-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij dit bedrijf prettig ontvangen. Een goed advies zonder opdringerig te zijn. Na een proefrit de koop gesloten. Volgens mij een eerlijke prijs betaald.
Ik ga hier zeker terug.


Ja, ik beveel dit aan

leon uit Lelystad

26-07-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: hebben bij autobedrijf Boks een Mini gekocht zijn erg goed en prettig geholpen. ze geven goed advies. komen zeker terug voor een aankoop van een auto.


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Wilp

26-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service, erg klantvriendelijk geholpen!


Ja, ik beveel dit aan