Beoordelingen Autobedrijf Gerrit Boks B.V.

8,9
348 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 348 beoordelingen

Symen uit Sneek

08-02-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Even een nabericht.
We waren al zeer tevreden over de behandeling en de auto maar nu nog meer.
Na 5 dagen kwamen we er achter dat we een "keycard" in het (ongebruikte) asbakje van de auto hadden laten liggen.
Na een belletje met de receptie kwam het keurig aan getekend naar Sneek.
Dat noem ik nou service.
Bedankt Suzanne


Ja, ik beveel dit aan

Nel uit Apeldoorn

01-02-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zochten een betaalbare goede auto. Bij meerdere garages langs gegaan en bij Autobedrijf Boks gestrand in de positieve zin. Een proefrit was snel geregeld en het kopje koffie ook. De proefrit met de Peugeot 307 SW voldeed aan onze verwachtingen. De koop en inruil van onze cabrio is naar alle tevredenheid beklonken met taart. Met name Robert Baksteen bedanken wij voor de vriendelijkheid, de service en het vertrouwen. De Peugeot staat nu voor onze deur en voldoet aan wat je mag verwachten. Over een aantal jaren komen wij zeker weer terug bij Autobedrijf Boks en slaan andere garages direct over.


Ja, ik beveel dit aan

Symen uit Sneek

31-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerste contact was via de mail en dat is keurig verwerkt en behandeld.
Na een bezoek aan de showroom (auto stond keurig klaar) en een proefrit is er tot koop over gegaan.
Alles was prima geregeld met duidelijke uitleg.
Week later auto opgehaald, keurig gepoetst en schoon.


Ja, ik beveel dit aan

Froukje

27-01-2017
6,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Naar aanleiding van mijn eerdere resensie, hier een aanpassing. Doordat ik een compensatie heb gehad doordat ik meteen na aankoop mijn auto bij een garage moest brengen wil ik nu het cijfer van mijn resensie wat verhogen zoals ik beloofd heb.


Inge uit Deventer

25-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede en snelle service. Auto is heel netjes afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Froukje uit Huizen

25-01-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Slechte service, stelletje oplichters. Heb vorige week vrijdagmiddag daar een auto gekocht, die afgelopen december apk gekeurd zou zijn en wat blijkt nu, een lekke koppakking. Hadden ze volgens mij zelf al moeten zien. Ze hebben de auto twee jaar in onderhoud gehad is mij verteld tijdens de verkoop. Ook zou ik nog de onderhoud en apk beurten van de afgelopen twee jaar gemaild krijgen maar tot op heden nog niks ontvangen. Zou dus echt niemand aanraden om hier wat te kopen.


Ans uit Apeldoorn

20-01-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al 9 jaar trouwe klant. Altijd goed en vriendelijk geholpen. Nu 2e gebruikte auto gekocht voor een goede prijs. Vriendelijke verkoper, neemt alle tijd.
Een extra compliment aan Rutger van de werkplaats. Hij kent zelfs het kenteken van je auto uit zijn hoofd.


Ja, ik beveel dit aan

Jelte uit Amersfoort

17-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: -Snelle levering
-Netjes de aandachtspunten die we besproken haden verwerkt.
- Side steps geregeld, waar langere levertijd op zat.
- Nog met spoed de Michelin wielen laten leveren en er op gezet.

Bedankt Antoine!


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Vaassen

13-01-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring met het berdijf BOKS. Goede service en advies.

zeker een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Thessa uit Apeldoorn

11-01-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne medewerkers, die juiste informatie geven. Open houding in mogelijkheden wordt bekeken. Auto's in veel verschillende prijsklassen. Dit is zeer prettig kijken.


Ja, ik beveel dit aan