Beoordelingen Autobedrijf Gerrit Boks B.V.

8,8
512 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 512 beoordelingen

gs total bouw uit deest

17-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vandaag me auto opgehaald wat een goede service en personeel
alles tot in de puntjes geregeld en verzorgt
ps een bezoekje is het zeker waard al is het maar voor een kopje koffie


Ja, ik beveel dit aan

Bianca uit Westervoort

09-05-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn zeer gastvrij ontvangen en goed geholpen.
Vriendelijk personeel en we zijn blij met onze nieuwe aanwinst!


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Apeldoorn

05-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren mijn nieuwe auto opgehaald. Van de eerste keer in de showroom tot het moment van aflevering een top service ervaren.


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Veghel

03-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super vriendelijke mensen, keurige garage en dito auto's.
Ze komen gemaakte afspraken na en de totale service is top.
Onze dochter kocht hier haar eerste auto! Een betere start kan zij niet maken.
Thanks


Ja, ik beveel dit aan

Jordy

25-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij binnekomst meteen goed geholpen,
je kan met al je vragen bij iedereen terecht.
Als je niet precies weet wat je zoekt kom je er daar achter door de ruime keuze die ze hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Eugenie uit Apeldoorn

20-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg behulpzaam, vooral bij bijzonder situaties met oude auto. Weten snel wat nodig is, ook voor kleine mensen.
Snel een nieuwe auto kunnen regelen zodat wij met het gezin weer veilig op pad kunnen.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit arnhem

18-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: na het gezien te hebben van een auto op hun site hebben we gebeld voor een afspraak en konden gelijk langs komen. Daar werden we super goed geholpen door robert baksteen. Super service en vriendelijke uitleg over de auto. Zeker aan te raden!!


Ja, ik beveel dit aan

Ghassan uit SCHALKHAAR

13-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en betrouwbaar Bedrijf. Ik ben geholpen en tevens goed geadviseerd door Antoine. De auto is keurig op tijd ingeleverd met een volledig afleverbuurt +APK en wat moest gedaan worden is ook gedaan! Dit allemaal mag wat kosten als je op zoek bent naar een degelijk tweede hands auto. Ben je - onverhoopt- een koopjes jager dan heb je niks te zoeken bij Gerrit Boks. Want duurkoop blijft altijd goedkoop.


Ja, ik beveel dit aan

jan uit kampen

12-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima ontvangen bij ons eertste bezoek juiste uitleg gekregen van de inmiddels gekochte auto
bij het ophalen perfecte service en prima afhandeling


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Uden

01-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne dealer die snel kon schakelen! Kon binnen een paar dagen mijn auto omruilen voor een prima occasion. Bedankt voor de service!


Ja, ik beveel dit aan