Beoordelingen Autobedrijf Gerrit Boks B.V.

8,8
397 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 397 beoordelingen

Kimberley uit Apeldoorn

21-08-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben geweldig geholpen door Antoine! Hij heeft erg veel moeite gedaan, ik ga nergens anders meer heen.


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Deest

16-08-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het is altijd maar de vraag wat voor autobedrijf je binnenstapt, maar bij Boks krijg je meteen een goed gevoel. De communicatie vooraf en de service is uitstekend. Bedrijf straalt professionaliteit uit.


Ja, ik beveel dit aan

brigitte uit APELDOORN

02-08-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima service en fijn personeel. Nu mijn tweede auto hier gekocht en weer een prima afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

kor uit Apeldoorn

29-07-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Me kia picanto opgehaald had eerst een twijfel , maar helemaal perfect afgeleverd. Perfecte Service.


Ja, ik beveel dit aan

Symen uit Vries

25-07-2017
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vertrouwen blijft een beetje verstoord.
Na slechte recensie wordt er ineens binnen paar uur contact opgenomen met de nodige excuses.
Gemaakte kosten zijn inmiddels betaald en betreffende persoon heeft alle schuld op zich genomen omdat hij het was vergeten.
Blijf het jammer vinden dat het op deze manier moest gaan.


Bart uit Utrecht

20-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring. Goed geholpen, deskundig advies. We vonden het erg prettig dat we tijdens de ronde door de showroom niet constant een verkoper bij ons hadden. We konden zelf kijken en dan vragen stellen. (we werden ook niet vergeten hoor)


Ja, ik beveel dit aan

Kim uit Apeldoorn

19-07-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inmiddels hebben wij al jaren onze auto's hier aangeschaft en in onderhoud.

Wij zijn altijd netjes geholpen en er wordt altijd met ons meegedacht. Niek Slijkhuis is een deskundig, meedenkend en vriendelijk adviseur.
Mede dankzij hem rijden wij al jaren met plezier in een auto van Autobedrijf Boks.

Wij raden Autobedrijf Boks iedereen aan!







Ja, ik beveel dit aan

Symen uit Sneek

13-07-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het begon heel goed maar helaas is mijn mening ver naar beneden gezakt.
Je betaald €695,- aan afleverings kosten en dan blijkt dat er niet eens genoeg olie in de motor zit en dat het stuur enorm trilt en dus opnieuw de auto (banden) moet uit balanceren.
Beloven ze na een telefoontje dat ze die kosten wel willen betalen maar na opsturen daar vaan nog geen woord gehoord of gelezen en geen eurocent gezien.
Beetje jammer.
Kijken of ze hier wel op reageren.


Rebecca uit Terwolde

10-07-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net bedrijf en heeft een goede service , ze hebben de auto netjes afgeleverd.
Verkoper Robert heeft ons zeer netjes en beleefd geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Monica uit Nijmegen

09-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een fantastisch bezoek gehad. Heel prettig, er werd echt meegedacht. Wij hebben een prachtige auto, tiptop in orde meegekregen - en dat terwijl wij geen specifieke auto op het oog hadden. Heel goed en betrouwbaar advies gekregen, wij voelen ons echt geholpen.

Dus naast de ontzettend vriendelijke werknemers en fantastische service, ook een betrouwbare zaak waar mee te praten valt. Wij zijn niet van plan om ooit bij Boks weg te gaan - hierbij nogmaals dank Antoine.


Ja, ik beveel dit aan