Beoordelingen Autobedrijf Gerrit Boks B.V.

8,8
429 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 429 beoordelingen

Ivonne uit Hilversum

17-02-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We are a family from Spain that have bought our first car in the Netherlands with the company Autoberijf BOKS. We are very satisfied and impressed with all the support and service received from the begining. Specially from Robert and Antoine..They really focused in the costumer satisfiction. They help us in all the documents we needed to register our car as a expat people.


Ja, ik beveel dit aan

Emiel uit Sittard

08-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer prettig bedrijf. Zeer mooie auto's voor een scherpe prijs. Dit was de eerste kennismaking en gelijk goede afspraken kunnen maken en snelle levering. Auto is tip top in orde


Ja, ik beveel dit aan

Silvia uit Apeldoorn

05-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben op een heel prettige, ontspannen manier geadviseerd.
Heel prettige, vriendelijke medewerkers!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Zutphen

02-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf, duidelijk en eerlijk


Ja, ik beveel dit aan

Roald uit Emst

01-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn tweede auto die mijn moeder heeft gekocht en ik later overnam kwam van Autobedrijf Boks. Met dit in gedachten zijn we weer wezen kijken bij dit bedrijf. Wij werden goed geholpen en kwamen weer een leuke auto tegen die nu is aangeschaft.


Ja, ik beveel dit aan

joop uit Rhenen

26-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: een hele goede ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Lelystad

23-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Plezierige ontvangst en correcte afhandeling


Ja, ik beveel dit aan

J uit Genemuiden

12-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: na een telefoontje voor meer informatie, kregen we gauw een snelle en de juiste informatie over de desbetreffende auto. daarna een bezoek gebracht, proefrit gemaakt. Goede en snelle service, al met al een fijne garage om zaken mee te doen. Aanrader om een auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

sebastian uit Deventer

29-12-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Voor mijn is dit al ruim 18 jaar de fijnste allround auto dealer waar je altijd goed zaken kan doen. Nu mijn 7de auto opgehaald voor weer een paar jaar rijplezier


Ja, ik beveel dit aan

Ester uit Opheusden

22-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb er een Volkswagen gekocht. Ik ben hier via via terecht gekomen bij Antoine advies wat hij gaf is echt super daar heb je tenminste nog wat aan. en hij kijkt naar de mogelijkheden die er zijn.


Ja, ik beveel dit aan