Beoordelingen Autobedrijf Gerrit Boks B.V.

8,8
444 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 444 beoordelingen

M uit Lopik

23-04-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk en snelle service


Ja, ik beveel dit aan

hans uit apeldoorn

11-04-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Met veel plezier onderhandeld om onze camper in te ruilen voor een gebruikte auto van 2017,alles is wederzijds en op goed vertrouwen afgehandeld,


Ja, ik beveel dit aan

astrid uit apeldoorn

07-04-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prettig geholpen. erg vriendelijke en vakkundig personeel. had na aflevering een probleem met mijn auto maar werd snel en goed verholpen. ook hebben ze onze oude auto bij een andere garage opgehaald, top service!!


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Delft

06-04-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerst indruk mag ik als prima omschrijven. aardige mensen en beschikken over voldoende kennis van zaken.
Vertrouwen vind ik erg belangrijk en na mijn aankoop van mijn nieuwe gebruikte auto zijn ze daarin niet tekort geschoten. Hoop in de toekomst ook zeker nog eens terug te komen en te vertrekken met de zelfde ervaring als nu.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Deventer

21-03-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima geholpen en prima service.


Ja, ik beveel dit aan

W uit Wageningen

20-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Geweldig. 5 maanden na aanschaf auto zonder enig gedoe meteen reparatie gratis (vanwege Bovag garantie) uitgevoerd met gratis vervangend vervoer. Heldere afspraken welke werden nagekomen. Zoals ook de telefoniste welke terugbelde.


Ja, ik beveel dit aan

J uit Apeldoorn

17-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Perfect,high quality service!


Ja, ik beveel dit aan

Freek uit Workum

15-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prettig geholpen, goede service, na een goede proefrit een prachtig mooie auto aangekocht en de oude tegen een scherpe prijs ingeruild!


Ja, ik beveel dit aan

Julian

11-03-2018
5,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto ingeruild en weggereden met praktisch nieuwe auto. Door omstandigheden moest ik, achteraf, afzien van de koop. Meedenken was lastig omdat er al betaald was werd er verteld. Onzin natuurlijk, maar eigen schuld; ik zat vast aan de BOVAG-voorwaarden. Auto maar particulier verkocht.

Bij aankoop is er meerdere keren gewezen op de onderhoudshistorie van de auto: deze zou volledig in orde zijn. Wat kan er nou mis zijn met zo'n mooie nieuwe auto zou je denken. Bij verkoop van de auto is bij de erkende merkdealer helaas geconstateerd dat er géén onderhoudshistorie is. Dat betekent dat de verkoper gelogen heeft en dat zit me erg dwars.

Een vervelende nasmaak bij een bijzonder goede auto.
Ik kom hier helaas niet meer terug.


Nathallie uit Raalte

10-03-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: super vriendelijk
en aardige mensen echt een aanrader geen moeilijk taal gebruik en mee denkend
Etiënne is een zeer vriendelijke en vrolijke man echt een aan winst voor een bedrijf .


Ja, ik beveel dit aan