Beoordelingen Autobedrijf Gerrit Boks B.V.

8,9
384 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 384 beoordelingen

LUCIEN uit APELDOORN

15-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: IK HEB GOEDE ERVARINGEN MET BOKS, KLANT VRIENDELIJK EN ALTIJD EERLIJK ADVIES.
DIT IS NU MIJN 2DE AUTO DIE IK HIER KOOP.
HOOP ER NET ZOVEEL PLEZIER VAN TE KRIJGEN ALS MIJN VORIGE, MAAR HEB DAAR WEL VERTROUWEN IN.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Apeldoorn

14-06-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben jarenlang de auto bij u in onderhoud gehad. Daarover zijn we zeer tevreden. Een goede service en accurate afwikkeling. Ook hebben we vele malen een auto bij u gekocht. Goede begeleiding en service. Prima werk.


Ja, ik beveel dit aan

Carola uit Zutphen

13-06-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben afgelopen maand een goede gebruikte Fiat 500S aangeschaft bij Gerrit Boks. Na een proefrit heeft Antoine(verkoper) ons kunnen overtuigen om de Fiat te kopen met een mooie prijs en een half jaar BOVAG garantie. Bij aflevering kregen wij nog een onderhoudt was set om ons meisje mooi te laten glimmen. Toen we thuis kwamen ontdekte wij dar er wat kleine onderdelen ontbraken. Een appje naar Antoine en het werd geregeld. Wij bevelen Boks zeker aan, we werden goed door Antoine geholpen, dit gaf ons een vertrouwd gevoel.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Zoetermeer

08-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet zijn we beland bij dit bedrijf. Na afspraak zijn we naar de gewenste auto gaan kijken. De verkoper was vriendelijk en behulpzaam. We kregen goede informatie en advies over de auto. Er wordt niets gedwongen en er wordt rustig de tijd genomen voor je. Na een aantrekkelijke offerte hebben we de auto gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

jarno uit epe

03-06-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer goede service en altijd netjes geholpen nu onze 2e auto hier aangeschaft en weer netjes en zorgvuldig geholpen zeer aan te raden


Ja, ik beveel dit aan

Daniël uit Apeldoorn

02-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring met dit bedrijf, klantvriendelijk. Nemen alle tijd voor je.


Ja, ik beveel dit aan

Evert uit Harlingen

30-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alleen maar positief. Vanaf het eerste telefonische kontakt tot en met de levering van de auto. Geweldig bedrijf. Hier kom je terug!!!


Ja, ik beveel dit aan

M uit Apeldoorn

28-05-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs hebben wij een jonge occasion aangeschaft bij Boks. Wij zijn geholpen door Robert Baksteen. Omdat ik twijfelde tussen twee autos (verschillende merken) kreeg ik de optie om in beide autos een proerit te maken. Ik heb een keuze kunnen maken en mijn auto ook kunnen inruilen tegen een schappelijke prijs. De verkoopprocedure verliep goed. Bij de aflevering kwamen wij toen wij wegreden tot de conclusie dat nog niet alles in orde was gemaakt. Gebeld en dit werd opgelost. Ik wacht nog op de bestelde reserve sleutel. Deze is besteld voor mij. Ik ben heel blij met mijn nieuwe auto. En ik hoop op goede kilometers!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn tevreden over onze aangeschafte auto, de ons gevraagde aanpassingen zijn naar wens uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

theo uit rotterdam

10-05-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: heb goede ervaring met dit bedrijf,duidelijke uitleg mbt op de aangeschafte auto, service is goed en het personeel is goed geinformeerd. zou zeker over een aantal jaar weer een bezoek brengen. top bedrijf. beter dan in rotterdam.


Ja, ik beveel dit aan