Beoordelingen Autobedrijf Gert Kuiper

9,5
37 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 37 beoordelingen

Jef uit Rotterdam

20-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb vorige week een hele fraaie V70 gekocht bij Gert. Vijftien jaar oud maar ziet eruit als bijna nieuw. Goed onderhouden (door Gert) en voorzien van LPG. Gert neemt echt de tijd voor je, legt alles goed en geduldig uit. Nog even dit vastzetten, dat erbij geven etc. In een woord: prima.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Meppel

27-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gert is een meedenkende en betrouwbare reeele volvo man. Ik zit elke dag grijnzend in mijn V70. In 3 maanden al 11.000 kilometer probleemloos gereden!


Ja, ik beveel dit aan

Chr uit Naarden

11-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende service! Ik heb hier een Volvo V70 gekocht en zowel over de auto als de service ben ik zeer tevreden. De auto is zeer zorgvuldig klaargemaakt voor aflevering. Slechts een paar kleinigheden in de garantie, die zijn zonder enige discussie netjes opgelost. In alle opzichten aan te raden!


Ja, ik beveel dit aan

Ilja uit Hoogeveen

30-06-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Meppel

30-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geïmporteerde V70 gekocht inclusief inruil. Faire prijs, goed meedacht en perfecte aftersales. Spiegel keurig verholpen en richtingaanwijzer wordt ook vervangen (boordcomputer kan ik niet meer aansturen)


Ja, ik beveel dit aan

Benny uit Wapenveld

12-07-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Volvo C70 onderhoud plus APK


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Groningen

22-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb in januari 2012 een gebruikte V70 bij Gert Kuipers gekocht woon in Groningen en laat nog jaarlijks het onderhoud uitvoeren door Gert.
Gert is geen praatjesmaker maar geeft een gefundeerd advies laat je meedenken hoe het onderhoud uitgevoerd zou kunnen worden.
Geeft keuze welk onderdeel het beste past hetzij gebruikt, imitatie of origineel.
Ook aantal jaren na de garantieperiode was er te praten over een tegemoetkoming in de reparatie kosten.
Kortom het geeft een goed gevoel om met Gert zaken te doen.


Ja, ik beveel dit aan

h.b. uit Vasse

07-12-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Twee jaar geleden een Volvo V70 gekocht. Eerlijk advies gehad en keurig afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Raymond uit Meppel

02-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Helaas reed ik onze trouwe V70 een jaar geleden total loss. Gert heeft toen enorm geholpen met een vervangende auto en het doorlichten van een V70 die ik bij een landelijke keten wilde kopen. Gert onderhoudt die inmiddels tot mijn grote tevredenheid.
Gert denkt mee, kijkt kritisch, is bijzonder eerlijk en streeft naar perfectie. Dit alles met liefde voor techniek, passie voor Volvo en oog voor de mens. Grote klasse!


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Waalre

30-08-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was al een tijdje op zoek naar een volvo V70 en heb er verschillende gezien. Allemaal mooie praatjes door de telefoon en als je ging kijken viel het toch elke keer weer tegen. Ik zag een super nette V70 bij Gert Kuipers staan. Eerst gebeld met Gert die me overtuigd had om te komen kijken. Ik moest er uren voor rijden, maar achteraf was dit de gouden match. Ik had meteen een klik met Gert en de V70. Het was voor mij ongelooflijk dat er nog zo'n autobedrijf bestond. De kennis van de auto, de eerlijkheid, de gedrevenheid en de afspraken nakomen van Gert. Ik raad iedereen aan om niet verder te zoeken maar meteen naar Gert te gaan. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten en zeker niet als je ziet wat je er voor terug kijkt. Een auto kopen is voor mij in de toekomst gelukkig niet moeilijk meer nu ik bij Gert geweest ben. Gert bedankt en hoop dat je nog veel mensen van een auto kunt voorzien.


Ja, ik beveel dit aan