Beoordelingen Autobedrijf Gert Kuiper

9,4
31 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 31 beoordelingen

Rob uit Groningen

22-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb in januari 2012 een gebruikte V70 bij Gert Kuipers gekocht woon in Groningen en laat nog jaarlijks het onderhoud uitvoeren door Gert.
Gert is geen praatjesmaker maar geeft een gefundeerd advies laat je meedenken hoe het onderhoud uitgevoerd zou kunnen worden.
Geeft keuze welk onderdeel het beste past hetzij gebruikt, imitatie of origineel.
Ook aantal jaren na de garantieperiode was er te praten over een tegemoetkoming in de reparatie kosten.
Kortom het geeft een goed gevoel om met Gert zaken te doen.


Ja, ik beveel dit aan

h.b. uit Vasse

07-12-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Twee jaar geleden een Volvo V70 gekocht. Eerlijk advies gehad en keurig afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Raymond uit Meppel

02-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Helaas reed ik onze trouwe V70 een jaar geleden total loss. Gert heeft toen enorm geholpen met een vervangende auto en het doorlichten van een V70 die ik bij een landelijke keten wilde kopen. Gert onderhoudt die inmiddels tot mijn grote tevredenheid.
Gert denkt mee, kijkt kritisch, is bijzonder eerlijk en streeft naar perfectie. Dit alles met liefde voor techniek, passie voor Volvo en oog voor de mens. Grote klasse!


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Waalre

30-08-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was al een tijdje op zoek naar een volvo V70 en heb er verschillende gezien. Allemaal mooie praatjes door de telefoon en als je ging kijken viel het toch elke keer weer tegen. Ik zag een super nette V70 bij Gert Kuipers staan. Eerst gebeld met Gert die me overtuigd had om te komen kijken. Ik moest er uren voor rijden, maar achteraf was dit de gouden match. Ik had meteen een klik met Gert en de V70. Het was voor mij ongelooflijk dat er nog zo'n autobedrijf bestond. De kennis van de auto, de eerlijkheid, de gedrevenheid en de afspraken nakomen van Gert. Ik raad iedereen aan om niet verder te zoeken maar meteen naar Gert te gaan. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten en zeker niet als je ziet wat je er voor terug kijkt. Een auto kopen is voor mij in de toekomst gelukkig niet moeilijk meer nu ik bij Gert geweest ben. Gert bedankt en hoop dat je nog veel mensen van een auto kunt voorzien.


Ja, ik beveel dit aan

Johny & Henriette uit Nieuwleusen

22-05-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een auto kopen bij autobedrijf Gert Kuiper? Wij zeggen: absoluut DOEN!!
Gert heeft passie voor zijn vak, hij neemt (en heeft) alle tijd voor je, hij is kundig en zeer correct/vriendelijk naar de klant toe.
Wij zijn Johny en Henriette uit Nieuwleusen en trotse eigenaren van een mooie Volvo V50 die wij onlangs bij Gert hebben gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Hoorn

28-03-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik werk zelf in het garage bedrijf en vind het prettig om zo behandeld te worden zoals ik zelf iemand zou behandelen en daar is Gert in geslaagd.
Ik ben zeer tevreden met de aangeschafte Volvo V70 (2006) , een mooi en compleet exemplaar.
Ook de afspraken omtrent onderhoud zijn uitgevoerd zoals besproken en de auto is echt afgeleverd met oog voor detail en daar was ik zeer door verrast, dus een dikke 10. Proficiat

Dus ja , dit is een Vakman met woord! U kunt hier gerust naar toe.


Ja, ik beveel dit aan

Arnold uit Zwolle

30-01-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gert Kuiper heeft een Volvo V70 voor ons gezocht en gevonden.
Zijn kennis en ervaring zorgden voor een goede match.
Gert en Volvo is een optimale combi!


Ja, ik beveel dit aan

Arnold uit Zwolle

30-01-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Fam. uit Groningen

29-08-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deze garagehouder is een verademing na enkele andere ervaringen: bij de aankoop goed meegedacht, duidelijke afspraken die allemaal zijn nagekomen en onovertroffen in service toen we tegen een paar technische probleempjes aanliepen.


Ja, ik beveel dit aan

Branko uit Nijkerk

19-04-2014
9,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Vandaag nieuwe caravanbanden laten monteren.
Helder advies, snelle montage.


Ja, ik beveel dit aan