Beoordelingen Autobedrijf Gert Kuiper

9,4
34 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,2
11 t/m 20 van 34 beoordelingen

Arnold uit Zwolle

30-01-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Fam. uit Groningen

29-08-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deze garagehouder is een verademing na enkele andere ervaringen: bij de aankoop goed meegedacht, duidelijke afspraken die allemaal zijn nagekomen en onovertroffen in service toen we tegen een paar technische probleempjes aanliepen.


Ja, ik beveel dit aan

Branko uit Nijkerk

19-04-2014
9,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Vandaag nieuwe caravanbanden laten monteren.
Helder advies, snelle montage.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Rotterdam

21-02-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Begin 2012 een gebruikte Clio hier aangeschaft. Zelden zo'n heldere uitleg over een gebruikte auto gehad. Gezien zijn ervaring met Renault, was het een eenvoudige keuze.
Zes maanden Bovac garantie, grote beurt incl. distributie riem en overige riemen, lage km-stand, auto als nieuw geprepareerd.
Nu twee jaar later ben ik nog steeds zeer tevreden. Bij een volgende auto ga ik absoluut eerst hier langs. En ja ik moest er een eind voor rijden, maar wat je van ver haalt....


Ja, ik beveel dit aan

Rudy uit Nieuwleusen

27-01-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Vollenhove

28-12-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Nieuwleusen

14-12-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In 1 woord: uitstekend !


Ja, ik beveel dit aan

Winfried uit Goirle

25-08-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitermate vriendelijk en betrouwbaar, na een uitgebreid eerste bezoek een mooie Volvo V70 bij Gert Kuiper gekocht. Alle afspraken over het afleveren zijn keurig nagekomen, enkele zaken zijn extra toegevoegd!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Hollandscheveld

16-05-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mijn ervaring met Gert is het volgende:Gert kwam bij mij zeer betrouwbaar over niks geen poespas echt klant vriendelijk aangeboden auto een Volvo S60 viel direct bij mij in de smaak een de koop was supersnel gesloten tot beide voldoening er zijn heel weinig bedrijven die aan mijn criteria voeldoen en Gert weet waar over hij praat,en weet een klant super goed te benaderen en luistert naar de klant,ik hoop dat dit zo blijft ook het onderhoud aan onze Volvo's vertrouw ik hem toe,en weet zeker dat dit ook naar onze tevredenheid gebeurt.


Ja, ik beveel dit aan

Benny uit Wapenveld

24-10-2012
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een adres waar de klant nog koning gevoel krijgt! Adres met kennis ,leverd goed werk en komt zijn afspraken na. Heeft veel ervaring met diverse types Volvo.s


Ja, ik beveel dit aan