Beoordelingen Autobedrijf Gert Kuiper

9,5
36 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,2
11 t/m 20 van 36 beoordelingen

Erik uit Hoorn

28-03-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik werk zelf in het garage bedrijf en vind het prettig om zo behandeld te worden zoals ik zelf iemand zou behandelen en daar is Gert in geslaagd.
Ik ben zeer tevreden met de aangeschafte Volvo V70 (2006) , een mooi en compleet exemplaar.
Ook de afspraken omtrent onderhoud zijn uitgevoerd zoals besproken en de auto is echt afgeleverd met oog voor detail en daar was ik zeer door verrast, dus een dikke 10. Proficiat

Dus ja , dit is een Vakman met woord! U kunt hier gerust naar toe.


Ja, ik beveel dit aan

Arnold uit Zwolle

30-01-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gert Kuiper heeft een Volvo V70 voor ons gezocht en gevonden.
Zijn kennis en ervaring zorgden voor een goede match.
Gert en Volvo is een optimale combi!


Ja, ik beveel dit aan

Arnold uit Zwolle

30-01-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Fam. uit Groningen

29-08-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deze garagehouder is een verademing na enkele andere ervaringen: bij de aankoop goed meegedacht, duidelijke afspraken die allemaal zijn nagekomen en onovertroffen in service toen we tegen een paar technische probleempjes aanliepen.


Ja, ik beveel dit aan

Branko uit Nijkerk

19-04-2014
9,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Vandaag nieuwe caravanbanden laten monteren.
Helder advies, snelle montage.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Rotterdam

21-02-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Begin 2012 een gebruikte Clio hier aangeschaft. Zelden zo'n heldere uitleg over een gebruikte auto gehad. Gezien zijn ervaring met Renault, was het een eenvoudige keuze.
Zes maanden Bovac garantie, grote beurt incl. distributie riem en overige riemen, lage km-stand, auto als nieuw geprepareerd.
Nu twee jaar later ben ik nog steeds zeer tevreden. Bij een volgende auto ga ik absoluut eerst hier langs. En ja ik moest er een eind voor rijden, maar wat je van ver haalt....


Ja, ik beveel dit aan

Rudy uit Nieuwleusen

27-01-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Vollenhove

28-12-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Nieuwleusen

14-12-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In 1 woord: uitstekend !


Ja, ik beveel dit aan

Winfried uit Goirle

25-08-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitermate vriendelijk en betrouwbaar, na een uitgebreid eerste bezoek een mooie Volvo V70 bij Gert Kuiper gekocht. Alle afspraken over het afleveren zijn keurig nagekomen, enkele zaken zijn extra toegevoegd!


Ja, ik beveel dit aan