Beoordelingen Autobedrijf Gert Kuiper

9,4
32 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,2
21 t/m 30 van 32 beoordelingen

Ben

22-03-2012
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Inmiddels 2 auto's van ons bij jou in onderhoud. Afspraak is snel gemaakt en alles gaat in goed overleg. Prijs zeer acceptabel.

Betrouwbare deskundige garage die zeker aan te bevelen is.

Gert ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Staphorst

14-10-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gert heeft een net bedrijf opgezet. Hij is correct en klantvriendelijk. Belt als er onverwachte dingen boven komen drijven tijdens een reparatie/onderhoudsbeurt. Later kan je het terug zien door de foto's die er van worden gemaakt. Helder en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Urmond (limburg)

07-10-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gert heeft een mooi en net bedrijf maar geen dure exclusieve showroom met een verkoper in driedelig kostuum wat allemaal betaald moet worden van de verkoop. Daardoor kan hij voor een zeer concurrerende prijs zijn occasions aanbieden, vandaar dat wij geheel uit Limburg hier naar toe zijn gereden en een mooie Suzuki Alto bij Gert gekocht hebben. En dit met een voortreffelijke afhandeling en service. Ik had mijn GSM en een CD laten liggen in de ingeruilde auto welke ik binnen twee dagen mooi verpakt thuis afgeleverd kreeg.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Staphorst

02-09-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben zeer tevreden over de gang van zaken met de aankoop van mijn Opel Astra. Gert, ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Steven uit Leeuwarden

17-07-2011
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een Mercedes A170 aangeschaft bij Gert Kuiper. Wat opvalt is de prettige omgang, de deskundigheid en de persoonlijke afhandeling die je bij de grote autobedrijven vaak moet missen. De auto bevalt ons prima. Nu vier weken in bezit.


Ja, ik beveel dit aan

Helga

22-06-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gedegen reparaties en super service. Toen ik gestrand was door kapotte multiriem heeft autokuiper mijn auto opgehaald en binnen een dag gerepareerd :-)


Ja, ik beveel dit aan

Jur uit Hilversum

14-06-2011
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Gewoon een garage die te vertrouwen is. en die zijn niet zo makkelijk te vinden. Ik rijd er met plezier naar toe, al is het wat verder.


Ja, ik beveel dit aan

Rien uit Hoogeveen

13-06-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede ervaring. Eigenaar is een aardige kerel die betrouwbaar is en duidelijk verstand van zaken heeft. Een betrouwbaar adres om uw auto te kopen of te laten repareren.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Dedemsvaart

12-06-2011
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

J uit Heemstede

11-06-2011
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan