Beoordelingen Autobedrijf Gert Kuiper

9,5
37 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,2
21 t/m 30 van 37 beoordelingen

Winfried uit Goirle

25-08-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitermate vriendelijk en betrouwbaar, na een uitgebreid eerste bezoek een mooie Volvo V70 bij Gert Kuiper gekocht. Alle afspraken over het afleveren zijn keurig nagekomen, enkele zaken zijn extra toegevoegd!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Hollandscheveld

16-05-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mijn ervaring met Gert is het volgende:Gert kwam bij mij zeer betrouwbaar over niks geen poespas echt klant vriendelijk aangeboden auto een Volvo S60 viel direct bij mij in de smaak een de koop was supersnel gesloten tot beide voldoening er zijn heel weinig bedrijven die aan mijn criteria voeldoen en Gert weet waar over hij praat,en weet een klant super goed te benaderen en luistert naar de klant,ik hoop dat dit zo blijft ook het onderhoud aan onze Volvo's vertrouw ik hem toe,en weet zeker dat dit ook naar onze tevredenheid gebeurt.


Ja, ik beveel dit aan

Benny uit Wapenveld

24-10-2012
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een adres waar de klant nog koning gevoel krijgt! Adres met kennis ,leverd goed werk en komt zijn afspraken na. Heeft veel ervaring met diverse types Volvo.s


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Meppel

16-05-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: geweldige service en uiterst betrouwbaar, goede adviezen over onderhoud. Veel deskundigheid en liefde voor het vak zijn de kenmerken van dit bedrijf waar ik telkens graag weer terugkom.


Ja, ik beveel dit aan

Tony uit Swifterbant

13-04-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het was fijn zaken doen met Gert,aankoop en inruil heel deskundig afgehandeld.
Deze man straalt zeer veel kennis uit,en wat hij belooft komt hij ook prima na.
Echt een adres om aan te raden bij vrienden en kennissen.


Ja, ik beveel dit aan

Ben

22-03-2012
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Inmiddels 2 auto's van ons bij jou in onderhoud. Afspraak is snel gemaakt en alles gaat in goed overleg. Prijs zeer acceptabel.

Betrouwbare deskundige garage die zeker aan te bevelen is.

Gert ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Staphorst

14-10-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gert heeft een net bedrijf opgezet. Hij is correct en klantvriendelijk. Belt als er onverwachte dingen boven komen drijven tijdens een reparatie/onderhoudsbeurt. Later kan je het terug zien door de foto's die er van worden gemaakt. Helder en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Urmond (limburg)

07-10-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gert heeft een mooi en net bedrijf maar geen dure exclusieve showroom met een verkoper in driedelig kostuum wat allemaal betaald moet worden van de verkoop. Daardoor kan hij voor een zeer concurrerende prijs zijn occasions aanbieden, vandaar dat wij geheel uit Limburg hier naar toe zijn gereden en een mooie Suzuki Alto bij Gert gekocht hebben. En dit met een voortreffelijke afhandeling en service. Ik had mijn GSM en een CD laten liggen in de ingeruilde auto welke ik binnen twee dagen mooi verpakt thuis afgeleverd kreeg.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Staphorst

02-09-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben zeer tevreden over de gang van zaken met de aankoop van mijn Opel Astra. Gert, ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Steven uit Leeuwarden

17-07-2011
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een Mercedes A170 aangeschaft bij Gert Kuiper. Wat opvalt is de prettige omgang, de deskundigheid en de persoonlijke afhandeling die je bij de grote autobedrijven vaak moet missen. De auto bevalt ons prima. Nu vier weken in bezit.


Ja, ik beveel dit aan