Beoordelingen Autobedrijf Gert Pater

8,9
585 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 585 beoordelingen

Henk uit Barneveld

21-04-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer netjes, klant gericht, oplossingsgericht


Ja, ik beveel dit aan

Teus uit Veenendaal

18-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prima bedrijf, zeer klantvriendelijk en leggen vooraf goed uit wat de werkzaamheden en de kosten worden


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-04-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kom al een aantal jaren bij deze garage. Men is vriendelijk. En als leek denk ik dat ze erg deskundig zijn.


Ja, ik beveel dit aan

G. uit Apeldoorn

17-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto aangekocht en tevreden over de auto. Kort na aankoop ontdekt dat een deurrubber deels kapot was. Contact gezocht met Kees Peter en de situatie voorgelegd. No problem. Rubber wordt direct onder garantie vervangen. Netjes en geen gezeur service.


Ja, ik beveel dit aan

Lex uit Warnsveld

13-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg vriendelijke mensen. Je hebt het idee dat het een klein bedrijf betreft, terwijl het terrein best groot is en voorzien is van genoeg keuze qua auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Barneveld

08-03-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Keurig autobedrijf. Altijd eerlijk over eventuele kosten en overleggen met de klant daarover.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Barneveld

08-03-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Betrouwbaar en goede service


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Vleuten

07-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes ontvangen en er werd uitgebreid de tijd genomen om mij te helpen en te informeren over en nieuwe auto.
Een tweede keer proef rijden in de auto was geen probleem.

Al met al tevreen met de service die geleverd is.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Nijkerk

06-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: bij aanschaf van onze auto werden we goed geadviseerd en vriendelijk geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Eva uit Amersfoort

06-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed ontvangen. Nemen de tijd voor je. Veel informatie gekregen. Alleen jammer dat de tank bijna leeg was toen ik de auto kwam ophalen.


Ja, ik beveel dit aan