Beoordelingen Autobedrijf Gert Pater

8,9
465 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 465 beoordelingen

G uit Arnhem

31-08-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: we hebben een 2e hands auto op LPG gekocht bij Gert Pater. Tijdens de garantieperiode bleek er het nodige mis te zijn met de motor, de kleppen moesten bijvoorbeeld worden vervangen. Dit is heel netjes onder garantie geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Voorthuizen

30-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden over alles correct behandeld en een fijne
auto gekocht ( golf plus ).


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Barneveld

30-08-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al dertig jaar klant bij Garage Gert Pater. Voor onderhoud en auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Barneveld

28-08-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onlangs een auto gekocht. We zijn heel vriendelijk en professioneel geholpen door Gerhard. Ook de auto blijkt op en top te zijn, net waar we naar op zoek waren.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Wijk bij Duurstede

27-08-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel klantvriendelijk, goede aansluiting op de vraag en de wensen van de koper. We zijn heel tevreden over de auto, de service en het contact rondom de aanschaf van de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Klaas uit Bussum

26-08-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk je wordt goed geholpen


Ja, ik beveel dit aan

G. uit Barneveld

25-08-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Jaren lang: de persoonlijke betrokkenheid van allen op de klant; de directie werkwijze voor afspraken en uit voering van onderhoudswerkzaamheden als mede advisering van aandachtspunten op termijn.


Ja, ik beveel dit aan

N uit Kootwijkerbroek

25-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en kennis van vele merken en motor. Klantvriendelijk personeel. Werken of een "nette manier"aan mijn auto. Samen met Gert Pater auto wezen zien en testen , en mijn huidige auto geheel naar tevredenheid ingeruild.


Ja, ik beveel dit aan

Roelof uit Barneveld

24-08-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben goede ervaringen. We worden zo snel mogelijk geholpen, ook bij niet geplande bezoeken. Afspraken worden goed nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Barneveld

24-08-2017
9,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: erg tevreden over zeker aan te bevelen


Ja, ik beveel dit aan