Beoordelingen Autobedrijf Gert van den Berg

8,7
146 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 146 beoordelingen

W.G. uit Ermelo

04-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al vele jaren de auto daar met plezier in onderhoud. Indien nodig word in overleg werkzaamheden uitgevoerd


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Ermelo

23-11-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk, zakelijk en deskundig


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Zwolle

22-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Fantastisch


Ja, ik beveel dit aan

wouter uit harderwijk

12-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

arend van uit Putten

09-11-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: tweede keer dat mijn auto er in onderhoudt is geweest ,netjes geholpen en afspraken goed na gekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via via kwam ik bij Gert terecht. Binnen 2 minuten praten had ik in de gaten dat ik met een autogek te maken had en dat vind ik heel belangrijk bij het kopen van een auto.

Wij waren opzoek naar een 2e hands Volvo XC 90 of een Porsche Cayenne of iets dergelijks. Omdat er toch een relatief groot risico aan het kopen van dit soort 2e hands auto's hangt (reparaties kunnen flink in de papieren lopen) hebben wij Gert gevraagd om mee te zoeken. Al snel vond hij een Range Rover Sport, waar wij nog niet eens aan hadden gedacht, en wij hebben de auto gekocht zonder er zelf in gereden te hebben of hem zelfs maar te hebben gezien. Puur op vertrouwen.

Tot dusver zijn wij zeer tevreden over de auto en blij dat we Gert erbij hebben gehaald.


Ja, ik beveel dit aan

L. uit Den Haag

29-10-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Occasion gekocht. Prettige ontvangst bij de garage. Een proefrit was geen probleem. Daarna vlot telefonisch contact, de auto klaargemaakt en de aankoop afgehandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Ermelo

19-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Ermelo

17-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Alles perfect geregeld tegen een schappelijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan