Beoordelingen Autobedrijf G.J. Polman

9,6
41 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 41 beoordelingen

Jos uit Hoensbroek

09-04-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In februari 2018 een mazda CX5 van 2014 gekocht.
Een maand later opgehaald, er moest nog een trekhaak, 2 nieuwe banden, keuring en aanvraag nieuw kenteken gedaan worden. Auto in schone en mooie staat afgeleverd.
Drie weken later werd ik gebeld dat er iets mis was gegaan met verrekening van aanbetaling en betaling. Ik had nog €500,00 te goed, deze kon ik als het mij uit kwam komen ophalen. Wat een service en vertrouwen, waar kom je dit nog tegen.


Ja, ik beveel dit aan

jeroen uit elst

15-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede service altijd vriendelijk nu mijn 3 e auto hier gekocht

never change a winning team


Ja, ik beveel dit aan

sabine uit lemmer

19-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Citroen Nemo gekocht bij Autobedrijf Polman. Wij kwamen uit het Noorden van het land en hoopte dat de auto net zo leuk zou zijn als op de foto. En voor zover mogelijk was hij nog leuker en mooier. De paar kleine dingen die ons opvielen, werden nog eens extra aangepakt en opgelost. Op elke technische vraag wist Leon antwoord. Heel blij met de service. Mooi bedrijf van Gert Jan en de moeite waard om 1,5 uur voor te rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Sevenum

17-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn terecht gekomen bij Gert Jan Polman omdat we op zoek waren naar een mooie gebruikte berlingo diesel. Na een afspraak gemaakt te hebben en zeer vriendelijk ontvangen te zijn, een proefrit gemaakt met de Berlingo. Gert jan geeft je een goede prijs voor jouw oude auto, en we kregen een jaar Bovag garantie op onze nieuwe auto, SUPER! Verder is garage Polman alle afspraken mbt de nieuwe auto perfect nagekomen. Zeer zeker een aanrader om hier te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

will uit schaijk

15-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer goed .vandaag grote beurt gehad rijd weer als een nieuwe .geweldig


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Eindhoven

09-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb bij Gert-Jan Polman in 2015 mijn auto gekocht en daarna ook in onderhoud gehad. Beide naar enorme tevredenheid. Ik ben altijd goed geholpen en heb nooit het idee gehad dat ik vreemde of hoge kosten voorgeschoteld kreeg.


Ja, ik beveel dit aan

Noor uit Randwijk

18-05-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: 20 jaar geleden kochten we voor het eerst een Citroen, een BX. Sindsdien hebben we bij Polman een uitstekende service en meedenkend en deskundig bedrijf ervaren. Toen de Xantia overreden was door een trekker, in 2001, kregen we een leenauto totdat we geld van de verzekering kregen. En een nieuwe Xantia kochten, natuurlijk. Sindsdien is er veel veranderd bij Polman, bij ons, de wereld. Wat niet veranderd is, is de kundige, service gerichte en meedenkende Gert Jan en personeel. Fijn!


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit LEIDEN

09-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tijdens het zoeken op internet vinden wij "onze" auto. Stond alleen aan de andere kant van het land. Toch maar richting Elst gereden en er geen moment spijt van gehad, wat een fijne mensen, een verademing.
Buiten de vakkennis levert Autobedrijf Polman een fantastische service.


Ja, ik beveel dit aan

Karel uit Huissen

07-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Maand geleden jonge Berlingo gekocht. Klein probleempje met aansluiting trekhaakstopcontact direct opgelost.
Prima service. Tot nu toe erg tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

G uit Udenhout

22-02-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Van ver gekomen naar Elst vanwege internetadvertentie. Uiterst vriendelijke ontvangst bij de kleinschalige garage. Eigenaar is autoliefhebber pur sang en dat vertaalt zich in de auto's die hij (importeert en) aanbiedt. Écht alleen goed spul. Onze beoogde auto bekeken, ook op de brug en besloten tot koop.
Auto opgehaald met opnieuw zeer vriendelijke ontvangst en uitgebreide uitleg. Keurig afgeleverd nadat alles nogmaals is nagelopen. Eerlijk en no-nonsense bedrijf. Sta niet op provisie en ken de eigenaar niet behalve van de koop.


Ja, ik beveel dit aan