Beoordelingen Autobedrijf G.J. Polman

9,6
50 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 50 beoordelingen

Moze uit Nijmegen

21-08-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een heerlijk autobedrijf om klant te zijn! Ik heb er inmiddels voor de 3e keer een auto aangeschaft, en ik blijf erg enthousiast over de prettige en snelle service! Een lampje vervangen, olie controle of ruitenwissers vervangen, het maakt niet uit want er altijd wel even tijd voor, erg fijn.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Bemmel

18-08-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autobedrijf Polman is een aanrader. Onlangs daar (weer) de auto ingeruild. Eerlijke handel, afspraken worden gemaakt en perfect nagekomen. Ook de garantie, de nazorg is prima. Als er eens iets is, rust men niet voordat er een oplossing is. Gert-Jan en zijn crew zijn het vertrouwen volledig waard.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Numansdorp

25-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een C4 coupe, C4 Berline, C4 Picasso nu een C4 Cactus aangeschaft als jonge occasion. 4 X zeer tevreden over de aflevering, de prijs/kwaliteit en de auto's zelf en het contact met Gert-Jan Polman. Echt een citroen kenner! Een goed en betrouwbaar adres.


Ja, ik beveel dit aan

Bert

04-03-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Superfijne garage. Occasion is afgeleverd als nieuw. Nieuwe mattenset erin met een luxere uitstraling, helemaal gepoetst, uitgebreide uitleg over de bediening van de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Joey

17-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vandaag en Citroën jumpy opgehaald
En ben zeer tevreden
Eerlijke mensen en top service
Kom hier zeker terug


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Nijmegen

15-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Afgelopen weekend onze 2e auto met een kleine schade naar Polman gebracht. Vandaag, een dag eerder dan afgesproken, al vakkundig gerepareerd. Omdat ik met OV naar Elst kwam, werd mij zelfs een lift vanaf het station aangeboden! Veel klantvriendelijker kan het niet!


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Berg en Dal

10-10-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Hele fijne garage, we hebben hier inmiddels meerdere auto's gekocht.
Altijd een goede service en deskundig advies.


Ja, ik beveel dit aan

Annick uit Arnhem

30-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na erachter gekomen te zijn dat we een koelvloeistof lek hadden gelijk langs gereden. Er werd gelijk naar gekeken en het kan snel gemaakt worden. Top service!


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Ede

22-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op woensdag ochtend proefrit gemaakt, auto klopte met advertentie. Inruilprijs voor onze auto was prima. Bleek echter dat onze auto technisch niet in vakantiestaat was (ondanks zeer recente onderhoudsbeurt elders). Advies was: of onze auto laten repareren of er niet mee op vakantie gaan (gepland, 2 dagen later op vrijdag, met caravan). Geen leuke diagnose, wel eerlijk en duidelijk. Besloten direct in te ruilen. Uitdaging voor Polman was om onze nieuwe auto ruim 24 uur later af te leveren, incl afleverbeurt en trekhaak. Ondanks vakantiedrukte is dit allemaal top geregeld. Complimenten!
Zeer goed gevoel bij dit bedrijf: goede prijs, deskundigheid, zorgvuldigheid, snelheid - allemaal top! Nogmaals: bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Hoensbroek

09-04-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In februari 2018 een mazda CX5 van 2014 gekocht.
Een maand later opgehaald, er moest nog een trekhaak, 2 nieuwe banden, keuring en aanvraag nieuw kenteken gedaan worden. Auto in schone en mooie staat afgeleverd.
Drie weken later werd ik gebeld dat er iets mis was gegaan met verrekening van aanbetaling en betaling. Ik had nog €500,00 te goed, deze kon ik als het mij uit kwam komen ophalen. Wat een service en vertrouwen, waar kom je dit nog tegen.


Ja, ik beveel dit aan