Beoordelingen Autobedrijf G.J. Polman

9,6
32 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 32 beoordelingen

G uit Udenhout

22-02-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Van ver gekomen naar Elst vanwege internetadvertentie. Uiterst vriendelijke ontvangst bij de kleinschalige garage. Eigenaar is autoliefhebber pur sang en dat vertaalt zich in de auto's die hij (importeert en) aanbiedt. Écht alleen goed spul. Onze beoogde auto bekeken, ook op de brug en besloten tot koop.
Auto opgehaald met opnieuw zeer vriendelijke ontvangst en uitgebreide uitleg. Keurig afgeleverd nadat alles nogmaals is nagelopen. Eerlijk en no-nonsense bedrijf. Sta niet op provisie en ken de eigenaar niet behalve van de koop.


Ja, ik beveel dit aan

Mw uit Bilthoven

15-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantgericht bedrijf. Zeer goed geholpen en garantie op de auto is zelfs iets opgerekt toen er sprake was van klein mankement. Zou hier zeker weer een volgende auto kopen


Ja, ik beveel dit aan

Jan

27-12-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Met ruim 40 jaar rij- en garage ervaring kan vind ik dat garage Polman mijn beste garage ooit is. In de garantieperiode kreeg mijn C4 Problemen met de airbag. Dit probleem werd opgelost. Na de garantie wederom problemen met de airbag. Weer hersteld. Gratis leenauto. Kreeg zelfs een fles wijn en het kostte mij niets. Nu, na 4 jaar, heeft het probleem zich nog driemaal voorgedaan. Elke keer gratis leenauto, ik hoefde niets te betalen. Het kostte de garage geld en manuren. Vandaag de auto weer opgehaald. Ik kreeg er nu zelfs een gratis slothuis bij, want de oude was niet helemaal goed. Het is een geweldige garage, waarbij eerlijkheid en zorgzaamheid nog hoog in het vaandel staan. Mijn volgende auto koop ik echt weer bij Polman.


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit EDE

01-12-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Reparatie aan mijn Agila tijdens de garantie periode zeer goed verholpen. Goede service, fijne leenauto en gewoon top service.
Bedankt Gert-Jan en Lejon!!


Ja, ik beveel dit aan

Tein uit Nijmegen

02-10-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een auto gekocht ( Citroen Xsara station ) prettig gesprek gehad. Afspraken na gekomen !! En een geweldige service.!! De volgende auto gaat ik zeker halen bij dit autobedrijf !!


Ja, ik beveel dit aan

Marc

21-09-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima geholpen aan mijn Citroen C4 Picasso tijdens de garantieperiode. Er kwamen onverwacht 2 redelijke reparaties. Maar Gert Jan en zijn team hebben het keurig opgelost. Geen enkele discussie. Kopje koffie erbij en kunnen wachten.


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Best

24-08-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fiat bravo gekocht. Prima geholpen en geen problemen. Too bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Purmerend

27-05-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Superservice bij garage Polman in Elst.
De auto had namelijk een defecte airco en in eerste instantie is het systeem getest en gevuld en na een week weer geen werkende airco en dus een tweede keer naar Elst en toen is er een nieuwe condensor geplaatst en is het weer helemaal top, waarom superservice? Welnu e.e.a. gebeurde een maand na afloop garantie en alles is gratis gemaakt.
Daarom een warme douche voor deze garage!


Ja, ik beveel dit aan

Pim uit Nijmegen

22-03-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorig jaar maart een C4 Picasso gekocht van 7 maanden oud. Goede inruilprijs gekregen voor mijn Renault Captur. Hele goede aflevering van de picasso, netjes gepoetst enz. Na een kleine storingsmelding uitstekend geholpen, gratis opgelost (leen auto meegekregen)
Na een jaar de eerste servicebeurt. Een paar kleinigheden gemeld, waaraan tijdens de beurt alle aandacht is gegeven en ook de terugkoppeling daarvan.
Na twee weken gebeld of alles naar tevredenheid was afgehandeld.
Kortom, uitstekende service!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-03-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In januari zo goed als nieuwe, geïmporteerde auto gekocht. Prettig onderhandeld, uitgebreide en deskundige toelichting, prima voorbereiding en aflevering. Kortom, niets op aan te merken, alle vertrouwen. Inmiddels twee maanden verder; alles prima.


Ja, ik beveel dit aan