Beoordelingen Autobedrijf H. Hoefnagel

9,0
24 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 24 beoordelingen

cor uit Veen

13-02-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Al zeker 15 jaar klant.supergoed bedrijf.vandaag weer een auto gekocht.we zijn weer keurig geholpen ondanks een grote "verhuizing" naar t nieuwe pand aan de overkant.er wordt alle tijd voor je genomen die nodig is.iedereen die er werkt is vriendelijk.Zeker een aanbeveling waard om er een auto te kopen of voor onderhoud van je auto.
wens ze veel succes en veel klanten toe in de nieuwe garage.ga zo in door


Ja, ik beveel dit aan

J uit Oosterhout

02-01-2015
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een eerlijke garage met een uitstekende service.
Vervangend vervoer indien nodig.
Denken met de klant mee!
Ben erg tevreden over de garantie en de reparatie die vakkundig is uitgevoerd.
Een zeer goede prijs / kwaliteits garage.


Ja, ik beveel dit aan

HARRY uit KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

06-12-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: na een storing van de auto op het park de katjeskelder ben ik door het personeel daar naar auto bedrijf hoefnagel verwezen.zij hebben direct de auto opgehaald ik ben gelijk mee gereden en na een bak koffie was hij weer gerepareerd en de rekening was ook o.k. je kan met een gerust hart deze garage noteren voor div. werkzaamheden bedankt voor de service


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-11-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ena uit Terheijden

27-07-2014
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: First of all, congratulations to the new management/owner and staff of the (big-) shop. As always, you are being served very friendly and all the personnel is happy to help you, on whatever you need to know about their particular specialism. I recommend this shop if you live in the surroundings of Oosterhout/Breda NL (of course)


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-04-2014
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben niet zo van beoordelingen
maar na een langdurig probleem waarbij ik al bij verschillende autobedrijven ben binnen gelopen en honderden euro's heb achter gelaten, en probleem nog steeds niet verholpen ben ik via via hier terecht gekomen.
heb het in combinatie met een beurt gedaan , prijs van de beurt kon mij excact verteld worden alleen de storing niet omdat ze eerst diagnose moesten stellen
uit eindelijk ben ik opgebeld dat de auto klaar stond STORINGSVRIJ en een rekening waarmee ik kon leven
kan maar een ding zeggen zeer tevreden top


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Enschede

19-03-2014
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bezint eer ge begint.Alle mooie beloften ten spijt,u wordt hoe dan ook een oor aangenaaid.Beschrijving aankoop auto klopt niet.Beloften komen ze niet na.Garanties ,ja tot de stoeprand.Ze hebben mij na nieuwe APK met een voor band die op springen stond + een trekhaak welke los zat naar Enschede laten rijden.Verhaal halen,zijn niet thuis.Zou samen met een advocaat nog geen zaken willen doen, laat staan een auto kopen.Dat betrouwbaar moeten ze maar weglaten bij dit bedrijf.


Alain uit Waalwijk

23-11-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een gebruikte auto gekocht bij autobedrijf Hoefnagel. Zeer tevreden over de vriendelijke en klantgerichte service die ik heb mogen ervaren. Huib en zijn medewerkers stellen de wensen van de klant centraal, zonder daarbij het eigen commerciƫle belang voorop te stellen.


Ja, ik beveel dit aan

l. uit tilburg

20-10-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een tweedehandsauto gekocht bij dit bedrijf. De medewerker die mij hielp was zeer deskundig en eerlijk in zijn advies. Prijs-kwaliteit en tijd nemen voor de klant heb ik ook als erg prettig ervaren. Ik houd mijn auto hier graag in onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

J.K. uit Noord-Scharwoude

15-06-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan