Beoordelingen Autobedrijf H.J. Lange B.V.

9,0
66 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 66 beoordelingen

Eddy uit Apeldoorn

10-04-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fantastisch in alle opzichten en zonder te overdrijven. Wij gaan voor elke onderhoudsbeurt weer naar deze garage van Apeldoorn naar Middelie, vanwege de service en het vertrouwelijke gevoel. Al driejaar. Bravo!


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Dronten

31-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Alleen jammer dat ze voor mij ver weg zitten. Ik woon in Dronten. Ik had een lastig probleem met een achterportier die niet meer open wilde. Mijn eigen garage begon al over openbreken. Maar na de nodige tips van Eelco heb ik hem kunnen openen zonder noemenswaardige schade. Nogmaals hartelijk dank!,


Ja, ik beveel dit aan

nick uit amsterdam

24-01-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijk, betrouwbaar, no nonsens


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit EDAM

02-01-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Landsmeer

30-12-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg goede garage met uitstekende service.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Monnickendam

29-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Hilversum

10-07-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed gevoel bij het bedrijf en vertrouwen in de dienstverlening naar de toekomst. Enig puntje van (opbouwend bedoelde) kritiek: de poetsbeurt bij aflevering had netter gekund.


Ja, ik beveel dit aan

Ralph uit Leiden

23-06-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Service zoals het hoort! Direct een goed gevoel bij het bekijken van een nieuwe auto. Recht door zee, zeggen waar het op staat, open en eerlijk.
Dank voor het leveren van onze droomauto. Zodra de nieuwe editie tzt ook weer bij jullie staat, is de keuze snel gemaakt. Alle goeds uit Leiden!


Ja, ik beveel dit aan

Fatih uit Almere

06-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: zeer behulpzaam en vriendelijk. top.


Ja, ik beveel dit aan

Karel uit Landsmeer

04-05-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In 2016 in contact gekomen met autobedrijf H.J. Lange. Betrokken medewerkers zijn pro-actief en plezierig in de omgang. Uitstekende service tegen faire prijs.


Ja, ik beveel dit aan