Beoordelingen Autobedrijf H.J. Lange B.V.

8,9
60 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 60 beoordelingen

Robin uit Hilversum

10-07-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed gevoel bij het bedrijf en vertrouwen in de dienstverlening naar de toekomst. Enig puntje van (opbouwend bedoelde) kritiek: de poetsbeurt bij aflevering had netter gekund.


Ja, ik beveel dit aan

Ralph uit Leiden

23-06-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Service zoals het hoort! Direct een goed gevoel bij het bekijken van een nieuwe auto. Recht door zee, zeggen waar het op staat, open en eerlijk.
Dank voor het leveren van onze droomauto. Zodra de nieuwe editie tzt ook weer bij jullie staat, is de keuze snel gemaakt. Alle goeds uit Leiden!


Ja, ik beveel dit aan

Fatih uit Almere

06-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: zeer behulpzaam en vriendelijk. top.


Ja, ik beveel dit aan

Karel uit Landsmeer

04-05-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In 2016 in contact gekomen met autobedrijf H.J. Lange. Betrokken medewerkers zijn pro-actief en plezierig in de omgang. Uitstekende service tegen faire prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Grootebroek

11-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top bedrijf. Hebben goede service en belazeren je niet


Ja, ik beveel dit aan

Gelbert uit Hoorn

07-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor de vierde maal een volvo aangeschaft in 18 jaar bij dit bedrijf.
Altijd zeer goed geholpen bij aankoop en onderhoud!
Pro Actief, snel en met veel plezier!


Ja, ik beveel dit aan

Win uit Sint Maarten

04-03-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klant gericht bedrijf. Mijn XC60 hier gekocht en uiterst tevreden mee. Is er iets wordt het direct opgelost en niet moeilijk gedaan. Al met al zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Uithoorn

17-01-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Rein uit Alkmaar

06-12-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Sinds 2009 een auto gekocht bij HJ Lange en sindsdien alleen maar positieve ervaringen. Kleine problemen worden direct opgelost. Onderhoud wordt goed uitgevoerd en de rekening van een terugkerend probleem wordt netjes afgehandeld. Totaal andere ervaring dan bij de dealer. Top.


Ja, ik beveel dit aan

Hildo uit Purmerend

05-11-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: HJ en monteurs zijn zeer klantgericht en geven een uitstekende service voor een nette prijs. Bij (zeldzame) problemen en onderhoud altijd gratis leenauto. Inmiddels naar alle tevredenheid mijn tweede volvo XC60 bij HJ gekocht.


Ja, ik beveel dit aan